-
March 13th, 2016, 00:27
مسدود سازی سایت توسط هاستینگ
سلام
سه روز پیش دیدیم سایت ما خطای 403 Forbidden میزنه با هاستینگ تماس گرفتیم این پیام رو واسمون فرستاد.
مدیر عامل محترم asiatech.ir
سلام و احترام
بنابر اعلام دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نشانی زیر وفق ماده 23 قانون جرایم رایانه ای جهت مسدود سازی اعلام می گردد:
a*****.org
با توجه به اینکه آی پی نشانی فوق الذکر به نام آن شرکت ثبت شده است و یا میزبانی آن بعهده آن شرکت محترم می باشد، مقتضی است سریعا اقدامات لازم در خصوص مسدودسازی نشانی اعلام شده بعمل آورده و نتیجه را از طریق پست الکترونیکی itc@dci.ir اعلام نمایید.
ضمنا از میزبانی محتوای مذکور تحت نشانی جدید تا دستور رفع انسداد دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خودداری نمایید و چنانچه مدیر تارنما نسبت به مسدودسازی نشانی اعلام شده اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.
به سایت internet.ir که گفته شد رفتیم پیام دادیم پاسخی داده نشد شماره تماسی که در سایت بود زنگ میزنیم کسی جواب نمیده...
کسی میدونه چطور باید علت مسدودسازی رو فهمید و برای رفع اون اقدام کرد ؟ راه دیگه ای هست ؟
در ضمن بدون اینکه به ما هشداری داده بشه یا ایمیلی داده بشه اقدام به این کار شد.
ویرایش توسط milad-mb : March 13th, 2016 در ساعت 00:30
-
-
March 13th, 2016 00:27
# ADS
-
March 13th, 2016, 00:31
عضو انجمن
پاسخ : مسدود سازی سایت توسط هاستینگ
شما فقط میتونین از طریق internet.ir پیگیر باشید از همین طریق میتونین دلیل این مورد رو سوال کنید
فقط به کسانی که سایتشون در ساماندهی جدید ثبت شده باشه هشدار داده میشه و اگر سایت شما در ساماندهی ثبت نبوده، بدون هیچ اخطار و هشدار قبلی اقدام به مسدودسازی میکنن
-
تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2016, 00:37
شما دامنتون با اسم آسیاتک یکی هست ، و طبق قوانین ایران چون این شرکت ثبت شده دامنه های یکسان با اون هم مطعلق به اون شرکته ، تازه اگه دامنتون آی ار بود بدون اطلاع مالکیتش رو ازتون میگرفتن
-
-
March 13th, 2016, 00:55
عضو انجمن
بک آپ بهتون باید بدن و جزو قوانین آزاد سازی نیست
بهشون گفته شده این سایت رو میزبانی نکنید جایی اعلام نشده بهش بک آپ ندین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
DaryaHost
شما دامنتون با اسم آسیاتک یکی هست ، و طبق قوانین ایران چون این شرکت ثبت شده دامنه های یکسان با اون هم مطعلق به اون شرکته ، تازه اگه دامنتون آی ار بود بدون اطلاع مالکیتش رو ازتون میگرفتن
حاجی فازت چیه دامنه کی با آسیاتک یکی هست ؟؟؟؟؟
asiatech.ir
که سایت اصلی خود شرکت هست چه ربطی داره به این بنده خدا ؟
در ضمن متعلق منظور شماست فکر کنم ؟
ویرایش توسط 98M!zban : March 13th, 2016 در ساعت 01:21
-
تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2016, 01:18
عضو انجمن
بدون اطلاع هاست بسته میشه
تنها راه اینه بک آپ بگیرین و انتقال بدین
-
-
March 13th, 2016, 01:48

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
شما فقط میتونین از طریق
internet.ir پیگیر باشید از همین طریق میتونین دلیل این مورد رو سوال کنید
فقط به کسانی که سایتشون در ساماندهی جدید ثبت شده باشه هشدار داده میشه و اگر سایت شما در ساماندهی ثبت نبوده، بدون هیچ اخطار و هشدار قبلی اقدام به مسدودسازی میکنن
سایت در ساماندهی جدید ثبت بوده و هیچ اخطاری داده نشده قبلا ایمیل میزدن لینکی رو برداریم که ما انجام میدادیم...از این طریق internet.ir کسی پاسخگو نیست متاسفانه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
DaryaHost
دامین من اصلا شبیه نیست شما متن رو بد متوجه شدیم هاستینگم از اسیاتک سرور گرفته و دستور به اونا داده شده.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
masterphp
بدون اطلاع هاست بسته میشه
تنها راه اینه بک آپ بگیرین و انتقال بدین
بریم جای دیگه امکان بسته شدن نیست ؟
-
-
March 13th, 2016, 01:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad-mb
سایت در ساماندهی جدید ثبت بوده و هیچ اخطاری داده نشده قبلا ایمیل میزدن لینکی رو برداریم که ما انجام میدادیم...از این طریق
internet.ir کسی پاسخگو نیست متاسفانه
- - - Updated - - -
دامین من اصلا شبیه نیست شما متن رو بد متوجه شدیم هاستینگم از اسیاتک سرور گرفته و دستور به اونا داده شده.
بله قبلا مشاهده شده به کسایی که سرور داخل دارن مستقیم پیغام میدن برای مسدود سازی
هیچ راهی جز دریافت بک آپ و پیگیری از internet.ir ندارید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
milad-mb
هاست خارج از ایران بگیرین اقدام به ***** کردن سایت میکنن و شما به هرحال باید از internet.ir پیگیر موضوع باشید تا دلیلش مشخص بشه
-
-
March 13th, 2016, 01:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad-mb
سایت در ساماندهی جدید ثبت بوده و هیچ اخطاری داده نشده قبلا ایمیل میزدن لینکی رو برداریم که ما انجام میدادیم...از این طریق
internet.ir کسی پاسخگو نیست متاسفانه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اگر سرور خارج از ایران باشه از ساماندهی اطلاع میدن بهتون
ولی داخل ایران باشه دوباره بسته میشه مگر این که از اینترنت دات آی آر پیگیری کنید و مشکل و برطرف کنید
-
-
March 13th, 2016, 01:58

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
بله قبلا مشاهده شده به کسایی که سرور داخل دارن مستقیم پیغام میدن برای مسدود سازی
هیچ راهی جز دریافت بک آپ و پیگیری از
internet.ir ندارید
- - - Updated - - -
هاست خارج از ایران بگیرین اقدام به ***** کردن سایت میکنن و شما به هرحال باید از
internet.ir پیگیر موضوع باشید تا دلیلش مشخص بشه
ممنون از راهنمایی که کردید...فکر کنم حالا حالا ها باید پیگیر باشیم تا شاید پاسخگو باشن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
masterphp
اگر سرور خارج از ایران باشه از ساماندهی اطلاع میدن بهتون
ولی داخل ایران باشه دوباره بسته میشه مگر این که از اینترنت دات آی آر پیگیری کنید و مشکل و برطرف کنید
تشکر فراوان از این که اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتید.
-
-
March 13th, 2016, 03:04

نوشته اصلی توسط
98M!zban
بک آپ بهتون باید بدن و جزو قوانین آزاد سازی نیست
بهشون گفته شده این سایت رو میزبانی نکنید جایی اعلام نشده بهش بک آپ ندین
- - - Updated - - -
حاجی فازت چیه دامنه کی با آسیاتک یکی هست ؟؟؟؟؟
asiatech.ir
که سایت اصلی خود شرکت هست چه ربطی داره به این بنده خدا ؟
در ضمن متعلق منظور شماست فکر کنم ؟
)))))))))))))
من اصلا یه جور دیگه خونده بودم تاپیک رو ، شما حالا ایندفعه رو کوتاه بیا ، والا
-