-
March 11th, 2016, 17:06
کاهش رتبه الکسا تضمینی
سلام
دوستان عزیز
بنده میتونم رتبه الکسای جهانی و ایرانی سایت یا وبلاگ شما رو بیارم پایین
ولی این کار مستلزم هزینه است
نیاز به چند نفر برای همکاری دارم چون خودمم هم قصد ندارم زیاد هزینه کنم به همین خاطر خواستم به اطلاع دوستان عزیزی که مایل به این کار باشند برسونم که نفری ماهیانه ده تمن بزاریم تا من کاراشو انجام بدم
نهایتا در عرض سه چهار روز که نتایج الکسا بروز میشه راضی نبودید ده تمن و بهتون بر میگردونم
دلیل این کار هم اینه که خودم نمیخوام ماهی 100 یا 200 هزار تمن برای این کار هزینه کنم
اگه ده نفر باشیم نفری ده هزینه کرده و شروع میکنم
حداقل نفرات لازم برای این کار 2نفره
این هزینه هم که گفتم برای دستمزد نیست فقط برای خرید سرور استفاده میشه
دوستانی که علاقمند به همکاری هستن اعلام کنن
-
-
March 11th, 2016 17:06
# ADS
-
March 11th, 2016, 22:54
پاسخ : کاهش رتبه الکسا تضمینی
-
تعداد تشکر ها ازsmhnw به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2016, 22:59
عضو انجمن
الان نفهمیدیم شما انجام میدید یا نیاز دارید یکی باهاتون همکاری کنه !
10 تومن ! تا چقدر کاهش میدید حالا ؟!
سئو کار کم کم 500 میگیره اونم نه حرفه ای !
-
-
March 12th, 2016, 00:44
بله دوست عزیز سئو کار ها هم 500 میگیرن و قالب و کد ها و عکس ها و... سایتتونو بهینه سازی میکنن
من روش خودمو دارم چه بسا کسانی باشن که همین کار و با چند صد هزار تمن راتون انجام بدن ولی به هر حال چون خود منم در این قضیه نفع میبرم و در واقع میخوام رنک سایت خودمو بیارم پایین و در وهله اول قصد دارم خودم زیاد هزینه نکنم و با یه عده ای از دوستان که برای هزینه کمک هم باشیم کار و شروع کنم و در کنار سایت خودم سایت دوستان هم به همون شکل رنکشون میاد پایین
منم میتونستم یه تایپیک بزنم کاهش رتبه الکسا 200 تمن و سه ماه منتظر مشتری باشم وقت برای من از همه چی مهمتره و قصدم کاسبی کردن نیست
-
-
March 12th, 2016, 11:00
من که متوجه منظورتون نشدم ميشه بيشتر توضيح بديد؟
-
-
March 12th, 2016, 14:45
خیلی خلاصه عرض میکنم
اگر کسی دوست داره رتبه الکسای سایتش بیاد پایین ماهیانه ده هزار تمن دریافت میکنم
اگه در سه چهر روز اول (معمولا رتبه الکسا دو تا سه روز بروز رسانی میشه) از روزی که کار و شروع کردیم و بعد از اولین بروز رسانی رتبه الکسا اگه رتبه تون به طور قابل توجهی پایین نیامد و اگه راضی نبودید و هزینه بهتون برگشت داده خواهد شد.
-
-
March 12th, 2016, 16:26
من سایتی داشتم که رتبه الکسا ایران اصلا نداشت و رتبه جهانی هم 8 میلیون بود از یه سایت ایرانی که تو کار فروش هاست ، سرور هم هست بازدید به قیمت ماهانه 14 هزار تومان خریدم که روزانه حدود 1200 تا 2000 بازدید برای سایت می فرستاد و در عرض یک ماه رتبه الکسا ایران من شد 15000 و رتبه جهانی یک میلیون و خرده ایی ، اینو گفتم که رتبه الکسا همچین چیز مهمی هم نیست و تمرکز کردن رو این مساله به نظرم ارزش نداره
-
تعداد تشکر ها ازfbbiyght76 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2016, 16:47
دو تا سایت در امضا شما هستش هردو رتبه خوبی ندارن!
رتبه سایت های خودتون اونطوری هستش مال مردم رو چطوری میخواین اوکی کنید؟
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
March 12th, 2016, 17:07

نوشته اصلی توسط
fbbiyght76
من سایتی داشتم که رتبه الکسا ایران اصلا نداشت و رتبه جهانی هم 8 میلیون بود از یه سایت ایرانی که تو کار فروش هاست ، سرور هم هست بازدید به قیمت ماهانه 14 هزار تومان خریدم که روزانه حدود 1200 تا 2000 بازدید برای سایت می فرستاد و در عرض یک ماه رتبه الکسا ایران من شد 15000 و رتبه جهانی یک میلیون و خرده ایی ، اینو گفتم که رتبه الکسا همچین چیز مهمی هم نیست و تمرکز کردن رو این مساله به نظرم ارزش نداره
دوست عزیز م نظر شما کاملا محترم است و اگه بنظر شما الکسا مهم نیست حتما مهم نیست دیگه
و اگه مهم نیست چرا شما هزینه کردید تا الکساتون از 8 به 1 ملیون برسه؟؟؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
almandata
دو تا سایت در امضا شما هستش هردو رتبه خوبی ندارن!
رتبه سایت های خودتون اونطوری هستش مال مردم رو چطوری میخواین اوکی کنید؟
بله کاملا درست میفرمایید اگه پست اولم رو بخونید متوجه میشید که خدمت دوستان عرض کردم برای اینکار , یعنی پایین آوردن الکسا روی سایت های خودم هنوز شروع نکردم و این تایپیک و هم برای این زدم که دوستانی که تمایل داشته باشن هزینه کنن با خود بنده نفری ده هزار تمن میزاریم و من کار رو شروع میکنم
یعنی هنوز روی الکسای سایت های توی امضا هم شروع به کار نکردم اونم به خاطر اینکه نمیخوام خودم زیاد هزینه کنم ولی همین الان عکس الکسای لونو رو میزارم تا هفته های آتی اگه شروع کردیم کاربران متوجه تغییرات باشند.
سوالات دوستان خوبم کاملا درست و منطقی هستش و امیدوارم بتونم درست ج بدم
- - - Updated - - -
این الکسای لونو هستش 19 هزار ایرن

در مورخ 22 اسفند 94
-
-
March 13th, 2016, 16:15
سلام یه راه ارتباطی بدید لطفا برای کاری قصد همکاری دارم با شما(قابلیت پ خ ندارم)
-