-
March 10th, 2016, 11:50
مشکل لینک بازیابی پسورد
سلام من یه مشکلی دارم وقتی کاربری رمز ورود خود را فراموش کرده و بر روی فراموشی رمز عبور کلیک میکنه و بقیه کار ها را انجام میده به ایمیل اون شخص یک لینک بازیابی ارسال میشه مشکل اینجاست که وقتی کاربر روی اون لینک کلیک میکنه به یه سایت دیگه ریدایرکت میشه !!! ورژن whmcs 5.6.2 و نال شده است و از جایی دانلود کردم چطور میتونم اون لینک را اصلاح کنم ؟
-
-
March 10th, 2016 11:50
# ADS
-
March 10th, 2016, 17:11
عضو انجمن
پاسخ : مشکل لینک بازیابی پسورد

نوشته اصلی توسط
ehsandam
سلام من یه مشکلی دارم وقتی کاربری رمز ورود خود را فراموش کرده و بر روی فراموشی رمز عبور کلیک میکنه و بقیه کار ها را انجام میده به ایمیل اون شخص یک لینک بازیابی ارسال میشه مشکل اینجاست که وقتی کاربر روی اون لینک کلیک میکنه به یه سایت دیگه ریدایرکت میشه !!! ورژن whmcs 5.6.2 و نال شده است و از جایی دانلود کردم چطور میتونم اون لینک را اصلاح کنم ؟
سلام از تنظیمات چک کنید ببینید شاید لینک ها رو اشتباه زدید اگه مشکل از اونجا نبود از قالب ایمیلتون هست باید ویرایش بشه.
-
-
March 10th, 2016, 17:44
عضو انجمن
پاسخ : مشکل لینک بازیابی پسورد

نوشته اصلی توسط
ehsandam
لینک whmcs رو بررسی کنید در بخش تنظیمات عمومی
فایل پسورد هم میتونید از روی لینک بروزر پیا کنید که به کدوم قسمت مربوط میشه در زمان ریدایرکت شدن
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-