سلام خدمت دوستان
ما یه نامه ای رو فرستادیم برای این enamad ، برای گرفتن همین نماد کوفتی مدارک و تعهد نامه و ... ، الان دو روزه نامه داره به واحد توزیع تحویل داده میشه
تهران - منطقه 15 پستي تهران - نقطه مبادله منطقه15پستی (مرسوله به واحد توزیع (مرسولات انبوه) تحویل گردید) 19 اسفند ماه 1394 ساعت 9:58 AM ---- تهران - منطقه 15 پستي تهران - نقطه مبادله منطقه15پستی (مرسوله به واحد توزیع (مرسولات انبوه) تحویل گردید) 20 اسفند ماه 1394 ساعت 9:53 AM ----
با پست پیشتاز فرستادم ، میخواستم تحقیق کنم پست دیگه ای هست مطمئنتر باشه ، که متاسفانه یکم عجله کردم و سریع ارسالش کردم ، الان بلاتکلیف موندیم !
اطلاعات روی نامه رو هم کامل نوشتم شمارمم گذاشتم ، دوبار هم صندوق پستی نماد رو نوشتم گفتم شاید اشتباه بشه ولی دقیقا همون چیزی ک بش فکر میکردم سرم اومد !
با منطقه 15 تماس گرفتم گفتن تازه 20 ام نامه رو تحویل ما دادن امروز به دبیرخانه سازمانشون تحویل داده میشه ولی خبری نشده هنوز خود نمادم گفت تحویل ندادن !!!
با این اوصاف فکر کنم برگشتش میزنن ، نظر شما چیه ؟ کاری نیست بتونیم انجام بدیم ؟ این مامور هایی که نامه ها رو توزیع میکنن شماره تماسی ندارن تکلیف مشخص کنیم ؟
و ی سوالی به غیر از شرکت پست ، شرکت دیگه ای برای ارسال نامه نیست ؟ کلا درانحصار همین شرکته ؟
نامه از مشهد ارسال شده.
الان ی سرچی زدم بعضی از دوستان هم مشکل مشابه رو داشتن
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=106221&page=2
ولی من با نماد تماس گرفتم گفتن تحویل داده نشده !!!