نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: سرور vps

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن peym@n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    675
    تشکر تشکر شده 
    892
    تشکر شده در
    625 پست

پیش فرض پاسخ : سرور vps

نقل قول نوشته اصلی توسط amirali.masoomzadeh نمایش پست ها
    سلام من مصزف خاصی ندارم فقط میخامهاسینگ بفروشم و نمیتونم سرور را تقسیم کنم همین
    درود
    ابتدا کنترل پنل های مثل دایرکت ادمین سی پنل نصب و کانفیگ نمائید
    پیشنهاد من اینه ابتدا دستورات مقدماتی لینوکس را فرا بگیرید بعدا
    موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    دوست عزیز شما بدون داشتن هیچ نوع اطلاعاتی می خواهید هاستینگ راه بندازید و به نظر شما هاستینگ همینجوری کشکی کشکی هست و ما هم داریم کشک میفروشیم
    شما که کار خاصی دارید
    می خواهید یک هاستینگ با کنتل های امنیتی و تنظیم مناسب سرور با امکانات هاستینگ و کنترل پنل مدیریت و تنظیم فایروال و کلاد لینوکس و سی پنل و تنظیم پی اچ پی و یون کیوب لودر را انجام دهید
    متوجه شدیم کار خاصی ندارید
    دوست عزیز برای انجام دادن این کار های غیر خاص حد اقل باید کنترل پنل هاستینگ را روی سرور نصب کنید :|
    بیخیال برادر به اندازه کافی تو همین انجمن در باره این موضوع بحث شده اخرش هیج نتیجه گیری و عبرتی به دیکران نشده خودتو خسته نکن
    پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
    تلفن:02195119965
    پارس وب هاست

عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط peym@n نمایش پست ها
    درود
    ابتدا کنترل پنل های مثل دایرکت ادمین سی پنل نصب و کانفیگ نمائید
    پیشنهاد من اینه ابتدا دستورات مقدماتی لینوکس را فرا بگیرید بعدا
    موفق باشید

- - - Updated - - -

بیخیال برادر به اندازه کافی تو همین انجمن در باره این موضوع بحث شده اخرش هیج نتیجه گیری و عبرتی به دیکران نشده خودتو خسته نکن
    من کلا تو این انجمن متوجه شدم 3 4 تا شرکت هستند که با اطلاعات کار میکنن و معمولا همون ها هم به پست ها جواب درست میدهند
    بقیه یا ریسلر هستند یا همینجوری اومدن
    برا همین هست که یارو پست میزنه وی پی اس 4 گیگ رم 10 تومن
    الان پول اپل ای دی 20 تومنه
    فردا یکی دیگه در میاد هاست 1 گیگ سالی 10 تومن !!
    بعد مشتری میره خرید میکه میگه کج راسته اینوره اونوره
    ساماندهی و نماد هم که واقعا هرکی هرکیه
    واقعا از دست ایران خسته شدیم
    انشالله کلا خدمات با ایران را کامل از شرکت حذف میکنیم
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

بله شما درست میگید کشک سابیدن به این راحتی نیست بنده php نویس هستم و برای مشتری های خود لازم دارم شما به جای خراب کردن میتونستید ی راهنمایی کنید که به کجا مراجعه کنم برای راهنمایی اگه خودتون حوصله ندارید البته
    بنده نمیخاستم به تخصص شما جسارت کنم قربان من شرمنده ام

- - - Updated - - -

بله شما درست میگید کشک سابیدن به این راحتی نیست بنده php نویس هستم و برای مشتری های خود لازم دارم شما به جای خراب کردن میتونستید ی راهنمایی کنید که به کجا مراجعه کنم برای راهنمایی اگه خودتون حوصله ندارید البته

- - - Updated - - -

عضو انجمن iranhostcom آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    50 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirali.masoomzadeh نمایش پست ها

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

همانطور که باقی دوستان گفتند شما برای راه اندازی یک سرور هاستینگ نیاز به دانش فنی در حد مناسبی دارید و در صورتیکه بدون داشتن دانش فنی مربوطه اقدام به نصب و راه اندازی نمایید (مدیریت سرور لینوکس) مشکلات عدیده ای در آینده برای شما پیش خواهد امد که مشکلات امنیتی کوچک ترین انها خواهد بود.
    پس از راه اندازی هم مراحل به پایان نرسیده و شما نیاز به مدیریت آن را دارید که این خود نیاز به داشتن دانش فنی مربوط به خود را است و همانند کامپیوتر Desktop منزل نیست و می بایست موارد بسیار زیادی به صورت روزانه و هفتگی و ماهانه مانیتور شده و بررسی گردند.

پیشنهاد من به شما در این مرحله (با در نظر گرفتن اینکه قصد مطالعه در رابطه با مدیریت سرور نداشته باشید) تهیه یک سرور اختصاصی مجازی به همراه یک سرویس مدیریت سرور است تا فردی برای شما بخش مدیریت سرور را برعهده گرفته و شما تنها به بخش Front تجارت خود بپردازید. دوستان متعددی هستند که در همین تاپیک اعلام آمادگی کردند که با شما همکاری کنند و در صورت عدم تمایل می توانید سرویس مدیریت سرور را از شرکت های معتبر دیگری تهیه فرمایید.

اما اگر قصد مطالعه دارید - می توانید با تهیه چند فایل ویدیویی آموزشی و مطالعه در رابطه با دستور های لینوکس و مطالب گوناگون در رابطه با مدیریت سیستم لینوکس اقدام به کسب دانش فنی نمایید. اما حتی ان موقع نیز یک مدیر سرور نخواهید شد و به علت عدم داشتن تجربه بعضا با مشکلات بسیار زیادی مواجه می شوید. اما به مرور زمان با افزایش تجربه می توانید در این زمینه پیشرفت کنید.

اگر می خواهید هرچه سریعتر تجارت خود را در این عرصه شروع کنید، پیشنهاد من تهیه سرور های اختصاصی مدیریت شده است.
    ویرایش توسط iranhostcom : March 10th, 2016 در ساعت 00:54
    ایران هاست معتبرترین ارائه دهنده سرویس میزبانی،ثبت دامنه،سرورهای اختصاصی و تولید نرم افزار در ایران
    فیس بوک ایران هاست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)