سلام
من قصد راه اندازی سایت رزرو بلیط رو دارم که توش کاربران و فروشندگان بلیط عضو هستن ، برای هر کاربر و فروشنده یک شماره id در نظر گرفته میشه و شماره موبایلشم دریافت میشه
من میخوام کاربر بتونه با ارسال یک کد پیامکی به سامانه پیامک اطلاعاتی نظیر : دریافت موجودی ، درخواست واریز موجودی ، درخواست دریافت مثلا ده سفارش آخر همراه با جزئیاتی مثل نام و شماره پیگیری یا فاکتور و زمان خرید و ...
حالا واسه هر کدوم از این درخواست ها مثلا میشه یه کد گذاشت مثلا بگیم شمای فروشنده با شماره id 1234 کد 5 رو بفرست به شماره پیامک فلان ، برات اطلاعاتی که مربوط به اون کد 5 مربوط به پنل خودت هستش ارسال میشه برات بصورت پیامک
*** آیا چنین پنل پیامکی هستش؟ یا باید بدیم برنامه نویس بنویسه ؟ کلا چطوریه ، باید چیکار کنم بخوام چنین پنلی داشته باشم ؟
ضمنا اگر امکان این باشه که مثلا کاربر امکان خرید رو هم داشته باشه عالی میشه مثل خرید با ussd مثلا فروشنده ی a با شماره ی آیدی 1564 اومده کد 578 رو تعریف کرده برای خرید بلیط شماره ی یک بعد خریدار با زدن اون کد ussd سامانه و بعد زدن id فروشنده ی مثلا a 1564 وارد مرحله ی پرداخت بشه و بتونه از طریق کارت بانکیش و رمز دومش خریدش رو انجام بده و بعد خریدش در پنل سایت سامانه پنل اون فروشنده ثبت بشه و برای فروشنده پیامک بشه که فلان نفر خرید کرده ازت و یه شماره ی پیگیری هم به این خریدار بده .
** آیا چنین امکانی هم با ussd می شه ؟ چطوری؟
لطفا در این دو مورد راهنمایی کنید ممنون میشم