-
March 8th, 2016, 17:21
پشتیبانی فوق العاده ضعیف یک سرویس دهنده سرور مجازی
با سلام به همه دوستان
برخودم لازم دیدم تا یکی از سایتهایی که واقعا سرویس های مجازیشون از کیفیت خیلی پایینی و با قطعی های فراوان و سرعت خیلی کم برخوردار هست رو معرفی کنم.
ادرس سایتشون v d s p a r s e . i r هست و فردی با آیدی یاهوی almanwebhost01 هم مثلا!! پشتیبانی میکنه.
الان چندین روزه که به پشتیبانی تیکت دادیم که اصلا سرویستون چیزی نبوده که ما میخوایم و قطعی هاش فراوونه. یکبار به ما جواب دادن که شنبه همین هفته حاضر میشه و دیگه هرچی پیام میدیم که vps قطع شده اصلا نه از طریق یاهو و نه از تیکت سایت پاسخگو نیستن. واسه اثبات حرف هامم اسکرین شات از آخرین تیکتشون میزارم و همینطور سه تیکتی که من بعدش ارسال کردم و هیچ پاسخی دریافت نکردم.
اضافه کنم که الان 24 ساعته که باز هم vps ما Untitled-10.jpgUntitled-11.jpgقطع شده !!!
-
-
March 8th, 2016 17:21
# ADS
-
March 8th, 2016, 17:39
عضو جدید
پاسخ : پشتیبانی فوق العاده ضعیف یک سرویس دهنده سرور مجازی
سرویس سه ماهه ازشون داشتیم دارای مشکلات زیادی بود و الکسای سایتمون رو خراب کرد ، درخواست بازگشت وجه دادیم طبق قانون داخل سایتشون تا 7 روز بازگشت میدادن که این کار رو نکردند.
تمام مستندات موجود هست.
-
-
March 8th, 2016, 17:49

نوشته اصلی توسط
mostafadam
با سلام به همه دوستان
برخودم لازم دیدم تا یکی از سایتهایی که واقعا سرویس های مجازیشون از کیفیت خیلی پایینی و با قطعی های فراوان و سرعت خیلی کم برخوردار هست رو معرفی کنم.
ادرس سایتشون v d s p a r s e . i r هست و فردی با آیدی یاهوی almanwebhost01 هم مثلا!! پشتیبانی میکنه.
الان چندین روزه که به پشتیبانی تیکت دادیم که اصلا سرویستون چیزی نبوده که ما میخوایم و قطعی هاش فراوونه. یکبار به ما جواب دادن که شنبه همین هفته حاضر میشه و دیگه هرچی پیام میدیم که vps قطع شده اصلا نه از طریق یاهو و نه از تیکت سایت پاسخگو نیستن. واسه اثبات حرف هامم اسکرین شات از آخرین تیکتشون میزارم و همینطور سه تیکتی که من بعدش ارسال کردم و هیچ پاسخی دریافت نکردم.
اضافه کنم که الان 24 ساعته که باز هم vps ما
Untitled-10.jpgUntitled-11.jpgقطع شده !!!
درود بر شما ،
مشکلاتی با دیتاسنتر قبلی به وجود اماده ، شما میتوانید از برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید
http://vdsparse.ir/crm/announcements.php?id=17
صبر داشته باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehrangta
سرویس سه ماهه ازشون داشتیم دارای مشکلات زیادی بود و الکسای سایتمون رو خراب کرد ، درخواست بازگشت وجه دادیم طبق قانون داخل سایتشون تا 7 روز بازگشت میدادن که این کار رو نکردند.
تمام مستندات موجود هست.
چه سرویسی ؟ لطفا ادرس ایمیلتون رو ارسال کنید تا بررسی شود .
ما در تمام مدت سرویس دهی بازگشت وجه داریم و فقط میزان روز های مصرفی از سرویس کسر خواهد شد .
-
تعداد تشکر ها از zartosht به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2016, 19:19

نوشته اصلی توسط
zartosht
درود بر شما ،
مشکلاتی با دیتاسنتر قبلی به وجود اماده ، شما میتوانید از برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید
http://vdsparse.ir/crm/announcements.php?id=17
صبر داشته باشید
- - - Updated - - -
چه سرویسی ؟ لطفا ادرس ایمیلتون رو ارسال کنید تا بررسی شود .
ما در تمام مدت سرویس دهی بازگشت وجه داریم و فقط میزان روز های مصرفی از سرویس کسر خواهد شد .
درود
ایشون گفتند پشتیانی از تیکت نگرفتند
تیکتشون چند روز بی پاسخ مونده !
اینکه مجبور بشه بنده خدا تاپیک باز کنه و بعد در تاپیک یه لینک داده بشه و گفته بشه دیتاسنتر مشکل داره کار حرفه ای نیست
پشتیبانی یعنی توی hostdl ساعت 3 تیکت میزنی ساعت 3 و ربع حامد اعتصامی فرد جواب میده و پشتیبانی میده
حالا سایتهای دیگه حداقل 8 ساعت یکبار ، 12 ساعت یکبار اصلا 24 ساعت یکبار تیکت رو جواب بدهند کار خودشون خراب نمیشه . اینکه چند روز تیکت بی جواب بمونه یعنی پشتیبانی صفر
بلاخره تجربه ی سالیان من نشون داده تا زمانی که سرور رو نخریدید همه با ادبیات فوق لیسانسی و شیک بهت آفر میدهند و خدمتگذار هستند
به مجض اینکه پول رو دادی و سرور رو خریدی ، وقتی تیکت میدی انگار فروشنده طلبکارت میشه و دیگه اون مهندس با اخلاق و شیک باقی نمیمونه
البته این برای همه نیست . اما خیلیها رو برخورد داشتم توی این چند سال که اینگونه بودند
ضمنا شرکتهای غول پیکر و دفتر دستک دار رو هم تعریف نمیکنم . اونها هم پشتیبانیشون دیفالت شده و کلیشه ای هست با یک جمله اداری عملا مشکلتون رو میپیچونند
-
تعداد تشکر ها ازmashiat به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2016, 19:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mashiat
درود
بلاخره تجربه ی سالیان من نشون داده تا زمانی که سرور رو نخریدید همه با ادبیات فوق لیسانسی و شیک بهت آفر میدهند و خدمتگذار هستند
به مجض اینکه پول رو دادی و سرور رو خریدی ، وقتی تیکت میدی انگار فروشنده طلبکارت میشه و دیگه اون مهندس با اخلاق و شیک باقی نمیمونه
البته این برای همه نیست . اما خیلیها رو برخورد داشتم توی این چند سال که اینگونه بودند
ضمنا شرکتهای غول پیکر و دفتر دستک دار رو هم تعریف نمیکنم . اونها هم پشتیبانیشون دیفالت شده و کلیشه ای هست با یک جمله اداری عملا مشکلتون رو میپیچونند
دمت گرم حرف دل خیلیارو گفتی حقیقت در اکثریت به همین شکل هست
به امید روزی که رفتارها و گفتارها در همه مراحل و همه شرایط یکسان باشه!
-
تعداد تشکر ها ازMajiiid به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2016, 19:44

نوشته اصلی توسط
mashiat
درود
ایشون گفتند پشتیانی از تیکت نگرفتند
تیکتشون چند روز بی پاسخ مونده !
اینکه مجبور بشه بنده خدا تاپیک باز کنه و بعد در تاپیک یه لینک داده بشه و گفته بشه دیتاسنتر مشکل داره کار حرفه ای نیست
پشتیبانی یعنی توی hostdl ساعت 3 تیکت میزنی ساعت 3 و ربع حامد اعتصامی فرد جواب میده و پشتیبانی میده
حالا سایتهای دیگه حداقل 8 ساعت یکبار ، 12 ساعت یکبار اصلا 24 ساعت یکبار تیکت رو جواب بدهند کار خودشون خراب نمیشه . اینکه چند روز تیکت بی جواب بمونه یعنی پشتیبانی صفر
دوست گلم شما هم اگر 2 عدد سرور با تعداد مشتری بالا ، + هاستینگ بالای 400 ( مشتری هاستینگ همکار ) مشتری فعال داشته باشی یک باره دیتاسنتر سرورت رو خاموش کنه ( بعدا به صورت کامل تاپیک میزنم بفهمید چه بلای سر ما اوردن )
مجبور بشی سریع سوار هواپیما بشی بری تهران سرور هارو بگیری ببری دیتاسنتر دیگه نصب راه اندازی کنی و ... واقعا بجز یک اعلامیه بیشتر نمیتونی بدی ، بنده جواب گوی تمامی عزیزان هستم . ایجا اعلام کردم که سو تفاهم نشه ، ابرو چیزی نیست که به این راحتی از دست بره .
بدرود
-
تعداد تشکر ها ازzartosht به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2016, 19:57
عضو جدید
دوستان لطفا صبور باشید جناب زارعی اینجوری که شما میفرمایین نیست!! این مشکلات برای همه میتونه پیش بیاد به عنوان مثال مهندس اسکندری! که با صبر و همکاری مشتریان گرامیشون مشکلشون حل شد. حالا مشکل حناب زارعی مورد دیگه ای هست که حتما خدمتتون عرض میکنن به موقع. پس خواحشا یه کم ایشون رو درک کنید و به ایشون انرزی بدین عزیزان نه اینکه...
امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه همکار عزیز
-
تعداد تشکر ها از ehsan58 به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2016, 20:37
عضو انجمن
درجریان مشکل پیش آمده برای اقای زارعی هستیم
لطفا زود قضاوت نکنید
ایشون درحال پیگیری هستن
-
تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2016, 20:38
عضو جدید
بنده هم در جریان کار آقای زارعی هستم و حرف ایشون درست هست سرور ایشون رو دیتاسنتر خاموش کردن و مجبور شدن برن برای جابحایی سرور
-
-
March 8th, 2016, 21:12

نوشته اصلی توسط
zartosht
دوست گلم شما هم اگر 2 عدد سرور با تعداد مشتری بالا ، + هاستینگ بالای 400 ( مشتری هاستینگ همکار ) مشتری فعال داشته باشی یک باره دیتاسنتر سرورت رو خاموش کنه ( بعدا به صورت کامل تاپیک میزنم بفهمید چه بلای سر ما اوردن )
قصد تخریب ندارم و شمارو نیز نمیشناسم
ولی فقط می تونم بگم اینا بهونس شما که میگید مشتری زیاد دارید خوب کارمند استخدام کنید
هر چیزی راه حل داره عزیز !
-