اینجا رو یک عده مثل من و استاد های قبل از من زحمت کشیدیم خیلی از شب ها بیدار موندیم ساختیم کا حالا یک عده بچه بیان بخوان به شما آفر بدن و شمام استفاده کنی ؟؟؟
شما بهتر نیست احترام یک عده که اینجا فعال هستن و تا شما تاپیک میدی تشریف میارند جهت کمک به شما رو حفظ کنی ؟ بنده کامل پست شما رو خوندم ولی قسمت قیمت رو بعد از ارسال پست بهش اضافه کردین وگرنه آفر نمی دادم اینجا
این موردی که اطلاعات شما پاک شده خوب از گروه سنی الف که سرور بگیری همین میشه دیگه پاک میشه همه چیزتون . چون تعهد و مسئولیت نمی دونند یعنی چی
شما اینجا تاپیک زدی و درخواست آفر کردی اینکه چه کسی آفر میده و چه کسی آفر نمیده رو اصلا نمی تونی دخالت کنی و بگی این دسته آفر بدن این دسته آفر ندن . چون شما داری از خدمات این سایت استفاده می کنی و ما یه جور خدمات دهنده هستیم در این سایت
اون دوستی که روی سرورش فضا و منابع آزاد داره باید منتظر بمونه تا توسط مشتری به قیمت مناسب پر بشه . من علاوه بر اینکه ناراحت میشم بفهمم کی به شما سرویس داده نه میزارم اون تو این زمینه دیگه کار کنه نه میزارم شما با سرورش کار کنی
کار شما سراسر اشتباه هست . می تونستید از همون فردی که بهتون با این قیمت میده دوباره سرویس بگیرید اما اینکه اینجا درخواست بدین و بگید اینطوری و با این قیمت به من سرویس بدین یعنی توهین به یه عده