کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سلام
بله در هلند هست اما در کشور های مختلف حتی در سنگاپور هم دیتاسنتر دارد که المان هم جزوش هست.
https://www.leaseweb.com/platform/data-centers
میتونید تو لینک بالا چک کنید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
ممنون از راهنمایی شما
هم برای هاستینگ و هم برای مجازی سازی نیاز داشتم
- - - Updated - - -
من با این دیتاسنتر تا حالا کار نکردم ولی خوب شد گفتید ... ممنونم
- - - Updated - - -
تشکر ... درباره Contabo من توی وب هاستینگ حرفای مشتری هاشو دیدیم از هر ۱۰ نفر واقعا ۹ نفر ناراضی بودن ... مشتری هایی که از یونان و آلمان و هلند و جاهای دیگه داشت ... همشون تاکید میکردن که پول دادن به Contabo مثل دور ریختن پول هست اینقدر که سخت گیر هستن و برای یک مورد بسیار کوچیک تمام سرویس ها رو ساسپند میکنند
تشکر ... درباره Contabo من توی وب هاستینگ حرفای مشتری هاشو دیدیم از هر ۱۰ نفر واقعا ۹ نفر ناراضی بودن ... مشتری هایی که از یونان و آلمان و هلند و جاهای دیگه داشت ... همشون تاکید میکردن که پول دادن به Contabo مثل دور ریختن پول هست اینقدر که سخت گیر هستن و برای یک مورد بسیار کوچیک تمام سرویس ها رو ساسپند میکنند
ما سالهای 2014 , 2015 از سرورهای contabo استفاده می کردیم. سخت گیری رو قبول ندارم اتفاقا برخورد خوبی با ما داشتند و حتی یکبار هم مورد مسدودی نداشتیم.
تنها موردی که از این دیتاسنتر دیده شد ثبات و پایداری شبکه پایین تر در مقایسه با دیتاسنترهایی مثل hetzner و leaseweb بود.
در کل پیشنهاد بنده hetzner و مخصوصا leaseweb هست. contabo و server4you رو پیشنهاد نمی کنم.
میزبان فا : ارائه دهنده بهترین سرویس های میزبانی وب در ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)