سرویس رو چند وقته خریداری کردم هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر سرعت سرور خیلی خوب هست، دوستان نسبت به جاهای دیگه ی که من استفاده کردم این بدون تعصب کیفیت بهتری داره ، پنلش هم خیلی خوبه راحت سیستم عامل عوض میکونی
سرویس رو چند وقته خریداری کردم هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر سرعت سرور خیلی خوب هست، دوستان نسبت به جاهای دیگه ی که من استفاده کردم این بدون تعصب کیفیت بهتری داره ، پنلش هم خیلی خوبه راحت سیستم عامل عوض میکونی
با عرض ادب و احترام ، آیا امکان تست هست ؟ در صورت مثبت بودن جواب شما ، خواهشمندم این امکان را برای بنده فراهم کنید .
با تشکر
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
سلام، تعداد هسته پردازنده پلن ۲ گیگ رم فرانسه بر خلاف اون چیزی که اینجا زدید، در واقع تک core هست..
سلام
به علت مصرف بالای پردازنده توسط کاربر ها تعداد هسته های آزاد کمتر شد برای پلان 1024mb فقط / و پلان 2048mb همان 2 هسته می باشد.
اگر شما رم 1 سفارش دادید و 1 هسته دارید در سایت تیکت بدید و اعلام کنید برسی می شود در صورت مصرف عادی از پردازنده در لاگ ها پردازنده شما به 2 افزایش خواهد یافت.
1 هسته یا 2 هسته تمام هسته پردازنده کاملا آزاد هستند تا زمانی که از منابع سوء استفاده نشود به محض اینکه مشاهده شود به مدت طولانی ( بیش از 3 ساعت ) پردازنده کامل توسط یک کاربر مشغول شده است ان کاربر محدود به منابع خودش خواهد شد
خیر، پلن ۲ گیگ هم تک هسته ایه
Screen Shot 2016-03-31 at 5.20.14 PM.png
این سرویس رو میخواستم تست کنم
سرور مجازی فرانسه پورت 10gb تحویل خودکار ( 1 دقیقه ) تست 6 ساعت با ویندوز 2012
به علت تست کاربر دیگر چون هر 6 ساعت فقط یک تست فعال می شود.
برای شما فقط 1 عدد دستی اضافه شد.سریع سفارش دهید.
- - - Updated - - -
با سلام
این تست فقط هر 6 ساعت 1 مرتبه فعال می شود برای یک یوزر. به صورت اتوماتیک.
یک تست دستی اضافه شد برای شما سریع سفارش بدید و تست کنید. دوست عزیز.
سلام ... در صورت امکان نیاز به تست سرور با پورت 10 دارم .(امکان ثبت نیست) ممنون از شما.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)