سلام.
من تا 2 سال قبل pc داشتم برای هاستینگ. بعد وقتی لپ تاپ گرفتم فهمیدم اون مدت که pc داشتم چقدر سختی و زجر می کشیدم!
شک نداشته باشید یک لپ تاپ خوب معرکه است برای اینکار و قطعا بهتر از pc خواهد بود برای یک مدیر هاستینگ!
موفق باشید
سلام.
من تا 2 سال قبل pc داشتم برای هاستینگ. بعد وقتی لپ تاپ گرفتم فهمیدم اون مدت که pc داشتم چقدر سختی و زجر می کشیدم!
شک نداشته باشید یک لپ تاپ خوب معرکه است برای اینکار و قطعا بهتر از pc خواهد بود برای یک مدیر هاستینگ!
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
با سلام
نظر بنده اگه میخوایید بیرون برید و کارتون سریعتر انجام بشه لب تاب بهتره چون قابل حمله
ولی نظر بنده کامپیوتر بهتره مزایای خودش رو داره!
لپ تاپ تنها مزیتش قابل حمل بودن و باتریشه
ولی نسبت به بودجه، شما 2.5 بدی لپ تاپ نصف یه پی سی 2.5 تومنی هم برات کار نمیکنه از لحاظ قدرت پردازش و سخت افزار و ...
کلا پیشنهادم اینه پی سی بگیر بعداً که پول اومد دستت یه لپ رم 4 تا 1 - 1.5 میلیون بگیر فقط برا کارای سبک و بیرون بردن
خواهش میکنم
قبل پاسخ به سوالتون یه مورد رو بگم خدمتتون
احتمالا این ابهام تو ذهنتون هست که احتمالا کامپیوتر از لپ تاپ مزایاش بیشتره
اما باید بگم خدمتتون تفاوت خاصی نیست و از این بابت کاملا خیالتون راحت باشه.
اما در خصوص سوالتون عرض کنم خدمتتون که نمیشه روی برندها زیاد تمرکز کرد
بله برند خودش یکسری تاثیرات رو در انتخاب داره اما بهتره روی مدل لپ تاپ تمرکز کنید.
اما اگر می خواید باتوجه به برند خرید کنید بشدت لپ تاپ زیر رو پیشنهاد میدم اما هزینش بالاست :
MSI GE60 2PC Apache - E
و در خصوص لپ تاپ هایasus هم در کل لپ تاپ های خوبی هستند
اگر یه خورده بودجتون رو می تونستید بالاتر ببریدلپ تاپ های گیمینگ msi عالی هستندبهترین لپتاپهای پیشنهادی بر اساس قیمت (بهمن و اسفند 94)
چون هم از لحاظ گرافیکی و قدرت و هم از لحاظ امکانات کلا برای چندین سال نیازتون رو برطرف میکنند و خیلی سریع هستند.
اما برای لپ تاپ پیشنهاد بنده لپ تاپ هایی با مشخصات زیره :
-رم بیش از 4 گیگ
-سی پیو حتما و حتما قوی باشه
-درخصوص صفحه نمایش سعی کنید صفحه نمایش مات خریداری کنید که وقتی بیرون از خونه بردید و نور زیاد بود بخوبی صفحه نمایش رو ببینید و تصویر محیط رو منعکس نکنه.
-باتری هم به هیچ وجه کمتر از 4 ساعت نباشه.
اما در خصوص مارک asus هم مارک خیلی خوبیه و پیشنهاد میکنم لینک زیر رو بخونید :
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
سلام
مواردی که ایشون فرمودن کاملا درسته و البته مهم هم هست:
-----------
ببینید باید با توجه به نیاز و کارایی که از لپ تاپ یا پی سی انتظار دارید، تصمیم گرفت؛
من خودم از pc استفاده میکنم ( چه برای میکس و تدوین، چه طراحی و فتوشاپ و.. ، چه برنامه نویسی و هاستینگ و طراحی وب و سایر موارد ) فعلا هم مشکلی نداشته و ندارم
چون کارایی هایی که من از یه کامپیوتر ( چه لپ تاپ چه پی سی ) نیاز دارم، بالاست و باید سیستم نسبتا قوی باشه تا نرم افزار های پریمیر و افترافکت و فتوشاپ رو در کنار کلی پیج و تب اینترنت همزمان بدون مشکل اجرا کنه. بقیه موارد مثل ویژوال استودیو و... بماند
که با این شرایط اگه بخوام لپ تاپی داشته باشم که مثل سیستم فعلیم، رم8 و گرافیک 4گیگ و.. داشته باشه حداقل 3برابر هزینش میشه. و بازم کارایی لازم رو نداره
که برای ایشون ماهم پیشنهاد میکنیم ک اگر فقط بحث پشتیبانی و انجام امور هاستینگ هست و کار خاص دیگه ای با لپ تاپ ندارید، یه لپ تاپ معمولی در بازه 1.5 تا 2 میلیون میتونه معقول باشه ( لپ تاپ های زیر 1.5 هم که می دونید دیگه گرفتنشون فقط ضرره )
لپتاب . ولی تا جایی که ممکنه سبک وزن و با باتری زیاد . آلترابوک خوبه برای اینکار ..
به نام او ....
)سلام
به نظرم نوت بوک بهتر هست هم قابل حجم هست هم معمولا با مشخصاتی که دارد می تواند جوابگوی کار شما باشد فقط باید مبحث ارتقا و امنیت(سرقت) را فدا کرد در غیر این صورت نوت بوک خیلی بهتر از کامپیوتر هست بخصوص در حوزه ای که شما می خواهید کار کنید.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
من خیلی خلاصه میگم
پیشنهاد من لپتاپ های گیمینگ هست
از شرکت لنوو : امکانات بالا و هزینه ی پایین و داشتن ضمانت در ایران
و شرکت msi : امکانات بالا ، هزینه ی بالا ، داشتن ضمانت در ایران
سعی کنید یکم بودجه رو اضافه کنید و یه لپتاپ قوی بخرید
لپتاپ های متوسط و ضعیف اخرش پشیمونی میاره
و سعی کنید از شرکتی بخرید که در ایران ضمانت رسمی داشته باشه
شرکت ایسوس هم بد نیست هم نمایندگی رسمی داره و هم محصولات خوبی داره اما نسبت به اون 2 تا در درجه ی 3 قرار داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)