نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: برای هاستینگ لب تاپ یا pc?

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,603
    تشکر شده در
    893 پست

پیش فرض پاسخ : برای هاستینگ لب تاپ یا pc?

سلام

مواردی که ایشون فرمودن کاملا درسته و البته مهم هم هست:

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    درود
    تو بحث هاستینگ چون انعطاف پذیری زیاد هست و همچنین موارد غیرمنتظره زیاد هست
    پیشنهاد بنده لپ تاپ هست
    چون همه ی ما بخوبی بر این موضوع واقف هستیم که همیشه نیاز به بروز بودن و یادگیری هست و چون زمان نسبتا زیادی رو باید تمرین و به یادگیری اختصاص بدین باید بدنتون خسته نشه و همچنین بتونید حالت های بدنتون رو تغییر بدین که اذیت نشید.
    و همچنین چون در خیلی از موارد نیاز به پشتیبانی و.... هست و طبیعتا نمیشه 24 ساعت روی یک صندلی بشینید بهتره از یک وسیله انعطاف پذیرتر نظیر لپ تاپ استفاده کنید.
    و شبانه اگر سایت 3 شب هم خواستید وارد مدیریت سایت و... شین راحت تر کارهاتون رو انجام میدین و از روشن کردن کامپیوتر و... منصرف نمیشید.
    اگر لپ تاپ پیشنهاد هم خواستید معرفی کنم اطلاع بدین باتوجه به بودجتون بگم خدمتتون
    -----------

نقل قول نوشته اصلی توسط gholamkale نمایش پست ها
    لپ تاپ تنها مزیتش قابل حمل بودن و باتریشه
    ولی نسبت به بودجه، شما 2.5 بدی لپ تاپ نصف یه پی سی 2.5 تومنی هم برات کار نمیکنه از لحاظ قدرت پردازش و سخت افزار و ...
    کلا پیشنهادم اینه پی سی بگیر بعداً که پول اومد دستت یه لپ رم 4 تا 1 - 1.5 میلیون بگیر فقط برا کارای سبک و بیرون بردن
    ببینید باید با توجه به نیاز و کارایی که از لپ تاپ یا پی سی انتظار دارید، تصمیم گرفت؛

من خودم از pc استفاده میکنم ( چه برای میکس و تدوین، چه طراحی و فتوشاپ و.. ، چه برنامه نویسی و هاستینگ و طراحی وب و سایر موارد ) فعلا هم مشکلی نداشته و ندارم
    چون کارایی هایی که من از یه کامپیوتر ( چه لپ تاپ چه پی سی ) نیاز دارم، بالاست و باید سیستم نسبتا قوی باشه تا نرم افزار های پریمیر و افترافکت و فتوشاپ رو در کنار کلی پیج و تب اینترنت همزمان بدون مشکل اجرا کنه. بقیه موارد مثل ویژوال استودیو و... بماند
    که با این شرایط اگه بخوام لپ تاپی داشته باشم که مثل سیستم فعلیم، رم8 و گرافیک 4گیگ و.. داشته باشه حداقل 3برابر هزینش میشه. و بازم کارایی لازم رو نداره

که برای ایشون ماهم پیشنهاد میکنیم ک اگر فقط بحث پشتیبانی و انجام امور هاستینگ هست و کار خاص دیگه ای با لپ تاپ ندارید، یه لپ تاپ معمولی در بازه 1.5 تا 2 میلیون میتونه معقول باشه ( لپ تاپ های زیر 1.5 هم که می دونید دیگه گرفتنشون فقط ضرره )

2. تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)