پشتیبانی آبتین وب خیلی بهتر از جاهای دیگه هست
با سلام به همه ی دوستان
من تعجب می کنم چنین مورد کوچکی تبدیل به یک موضوع پر بحث شده است که هنوز هم حل نشده است و با بی احترامی به یکدیگر بحث ادامه داده می شود
به خوب بودن یا بد بودن شرکت آبتین وب اصلا کار ندارم (اگرچه ازشون بد هم ندیدم)
من کل این تاپیک رو خوندم و فکر می کنم تمامی دوستان به هر شکلی که می تونستن خدمت این دوست عزیزمون راهنمایی کردند ولی ایشون هنوز نفرمودند که مشکلشون حل شده با ایرنیک و آبتین وب یا خیر؟
من برای رفع مجدد مشکل خدمت این دوست عزیز مجدد توضیح می دم
یک سال پیش یکی از دوستان من هم این مشکل را داشت و به ایمیل شرکت ایرنیک یک درخواست دسترسی مجدد به حساب کاربری را ارسال کرد و شرکت ایرنیک در مقابل گفتند مدارک شناسایی را به همراه امضا و متن مربوطه ارسال کنید تا دسترسی به حساب کاربری مجدد برای شما فعال شود
در حال حاضر هم شما باید همین کار رو بکنید و به این مورد که آبتین وب جواب رو مودبانه می دهد یا سریع یا دیر پاسخ می دهند کار نداشته باشید
شما این مراحل را با ایمیل info@nic.ir مکاتبه کنید و بفرمایید رمز دوم را نمی دانید شرکت ایرنیک هم بعد از گذشت حداکثر 48 ساعت به شما پاسخ میدهند و شما را راهنمایی می کنند
و بعد از دسترسی به کنترل پنل دامنه در ایرنیک دامنه خود را به شرکت دیگری منتقل کنید که دیگر به آبتین وب هم نیاز نداشته باشید
امیدوارم کمکی به شما که دسترسی به پنل ایرنیک ندارید کرده باشم
ویرایش توسط raminsat1 : September 1st, 2013 در ساعت 19:21 دلیل: اشتباه املایی
آبتین وب بده. تیکت ها رو دیر جواب میدن! تلفن ها رو جواب نمیدن یا به دلخواه روی مشغولی غیر واقعی میگذارن! طلببکارن و خودشون رو مسئول نمیدونن. با کوچکترین مشکل و سوال پیشنهاد ارتقا میدن!!!
در صورت اعتراض سایتتون رو دستکاری می کنن. این عین بی شرمیه. سایت من رو دستکاری کردن و دو ماه به من جواب درست نداند تا من تمام کاربرهام رو از دست دادم. به خاطر زحمتی که واسه سایتم کشیده بودم مدام دست بوسی میکردم که سایتو مشکلشو حل کنن ولی دیگه جواب ندادن!!!
آبتین وب ناقض امنیت و حریم خصوصی کاربرهاش هست.
سلام
دوستان چرا بحث میکنید؟ این مشکل هیچ ربطی به آبتین وب نداره.
منم وقتی اولین دامنه IR. خودم رو در شرکت parsdata.com ساختم اونا برام حساب ایرنیک ساختن و دامنه رو ثبت کردن.
بعد از مدتی خودم خواستم به حساب ایرنیک وارد بشم که دیدم نه رمز دارم و نه میشه فراموشی رمز زد چون سوال امنیتیش فقط عدده و معلوم نیست چیه.
با پشتیبانی پارس دیتا که صحبت کردم گفتن در همه هاستینگ ها اگر مستقیم خودتون نرید در سایت nic.ir و ثبت نام نکنید و به جاش در هاستینگ کار ثبت نام رو انجام بدید اینطوری میشه و برای حلش فقط باید یه نامه کتبی با مضمون درخواست تغییر رمز عبور و سوال امنیتی به علاوه عکس کارت ملی یا شناسنامه (که با موبایل هم می تونید بگیرید) رو به این لینک ایرنیک http://www.nic.ir/Upload_Document ارسال کنید.
متن نامه هم باید اینطوری باشه:
بعد با گوشی از این نامه و کارت ملی یا شناسنامه تون جدا جدا عکس بگیرید و اینجا http://www.nic.ir/Upload_Document ارسال کنید.با سلام
اینجانب فلان فلان زاده مالک شناسه aa11-irnic درخواست تغییر رمز عبور و سوال امنیتی حساب خود را به شرح زیر دارم:
رمز عبور: test123
سوال امنیتی: رنگ مورد علاقه شما چیست؟
پاسخ سوال: Abi - دقت کنید پاسخ سوال فقط باید با حروف انگلیسی باشه.
آخرش هم امضاء کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)