نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز من به عنوان یه مصرف کننده پیشنهاد میکنم خیلی دنبال ارزونی نباشید ... مخصوصا سرور ایران که مشکلات زیادی همراه داره ...
اگه دنبال سرور با پهنای نماحدود واقعی هستین زیر ساخت بهترین گزینه هست بقیه دیتاسنتر ها نامحدود نمیدن واسه همین مصرفتون بره بالا سرعت رو لیمیت میکنن ...
نماد رو هم بیخیال نماد از اسمش معلومه یه علامته :| هیچ کاری نمیکنه اگه سایت مورد نظر سرتون کلاه بزاره ...
سعی کنید شرکت باشه که ازش خرید میکنید (البته نه با مجوز فعالیت محدود چون این شرکتا 100 تومن بیشتر هزینه ثبت نکردن پس اینا هم قطعا برای بودن نیومدن ... )
3 سرویس دهنده رو من باهاشون تو زمینه سرور ایران کار کردم کیفیتو پشتیبانی عالی بوده :
1 - پارس پک (دیتاسنتر رو اعلام نمیکنن کجاس اما فک کنم افرانت هست / دارای محدودیت پهنای باند / قیمت بالا / کیفیت بالا / پشتیبانی قوی)
2 - روبینا سرور ( دیتاسنتر های چند گانه و مختلف / پهنای باند نامحدود و محدود بسته به انتخواب شما / قیمت مناسب / کیفیت بالا / پشتیبانی قوی )
3 - هاست دی ال ( دیتاسنتر آسیاتک / پهنای باند نامحدود و یا بسته های پهنای باند بالا / قیمت یکم بالا / کیفیت بالا / پشتیبانی ضعیف البته فقط در زمان پاسخ دادن تیکت ها )
هر 3 شرکت خوبه ادرسشونم توی گوگل بزنید میاره ...
از نظر من اگه هزینه ای که میکنی در میاری 10-20 تومن بالا پایین زیاد مهم نیست ....
امید وارم خرید خوبی داشته باشید ...