سلام دوستان
خدا بخواد میخوام یک سرور بخرم از دیروز فقط دارم سرچ میکنم ولی خیلی نتونستم از سوالاتم مطمئن بشم . چند تا سوال بی جواب هنوز دارم .
ممنون میشم یک مقدار راهنماییم کنید
1- برای یک سایت وردپرسی البته با وبلاگ های خیلی زیاد کدوم رم بهتره ؟ rdimm یا udimm با توجه به اینکه ماکزیموم رم rdimm چهار برابر udimm هست روی سرور (حداقل اینی که من میخوام بگیرم).چون همه جا نوشته بستگی به کاربرد رم داره . کاربرد من فقط همین وردپرسه .
2- میخوام از raid برای کنترل خطا و کپی اطلاعات استفاده کنم . حالا یا یک یا 5 یا 10 اینش مهم نیست ولی خیلی جاها خوندم اگر مشکلی در نوشتن پیش بیاد مثلا رفتن برق یا هرچی کلا اطلاعات از دست میره . این درسته ؟ در حالی که تو نوشتن معمولی با رفتن برق مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد و فوقش فقط همون اطلاعات اون لحظه از دست میره . این حرف درسته ؟
3- با توجه به اینکه اصل حجم اطلاعات ما فولدر uploads وردپرس هست . و این فولدر قابلیت تقسیم بین چند هارد رو نداره . آیا امکان این هست که چند هارد بصورت یک پارتیشن کار کنند ؟ مثلا من اولش یه هارد 250 گیگی میخرم میکنمش یک پارتیشن و فولدر آپلود رو روش میزارم . حالا یدونه یک ترابایتی میخوام بهش اضافه کنم . راهی هست که این دو تا هارد جمعا بشن یک پارتیشن 1250 گیگابایتی ؟ انگار یک هارد واحد هستند .
4- raid سخت افزاری رو برای کارکرد من پیشنهاد میکنید یا نرم افزاری ؟ با توجه به اینکه خیلی کار پیچیده ای قرار نیست انجام بشه . و اصل اطلاعات فایل های استاتیک هستند
ممنون از کمکتون