نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: چند سوال در مورد رم و هارد سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

پیش فرض پاسخ : چند سوال در مورد رم و هارد سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط shervinrv نمایش پست ها
    سلام دوستان
    خدا بخواد میخوام یک سرور بخرم از دیروز فقط دارم سرچ میکنم ولی خیلی نتونستم از سوالاتم مطمئن بشم . چند تا سوال بی جواب هنوز دارم .
    ممنون میشم یک مقدار راهنماییم کنید

1- برای یک سایت وردپرسی البته با وبلاگ های خیلی زیاد کدوم رم بهتره ؟ rdimm یا udimm با توجه به اینکه ماکزیموم رم rdimm چهار برابر udimm هست روی سرور (حداقل اینی که من میخوام بگیرم).چون همه جا نوشته بستگی به کاربرد رم داره . کاربرد من فقط همین وردپرسه .

2- میخوام از raid برای کنترل خطا و کپی اطلاعات استفاده کنم . حالا یا یک یا 5 یا 10 اینش مهم نیست ولی خیلی جاها خوندم اگر مشکلی در نوشتن پیش بیاد مثلا رفتن برق یا هرچی کلا اطلاعات از دست میره . این درسته ؟ در حالی که تو نوشتن معمولی با رفتن برق مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد و فوقش فقط همون اطلاعات اون لحظه از دست میره . این حرف درسته ؟

3- با توجه به اینکه اصل حجم اطلاعات ما فولدر uploads وردپرس هست . و این فولدر قابلیت تقسیم بین چند هارد رو نداره . آیا امکان این هست که چند هارد بصورت یک پارتیشن کار کنند ؟ مثلا من اولش یه هارد 250 گیگی میخرم میکنمش یک پارتیشن و فولدر آپلود رو روش میزارم . حالا یدونه یک ترابایتی میخوام بهش اضافه کنم . راهی هست که این دو تا هارد جمعا بشن یک پارتیشن 1250 گیگابایتی ؟ انگار یک هارد واحد هستند .

4- raid سخت افزاری رو برای کارکرد من پیشنهاد میکنید یا نرم افزاری ؟ با توجه به اینکه خیلی کار پیچیده ای قرار نیست انجام بشه . و اصل اطلاعات فایل های استاتیک هستند

ممنون از کمکتون
    1- در مورد شما سرعت رم تفاوت زیادی نمی کند و حجم رم مهمتر می باشد به طور کلی سرعت رم اینقدر زیاد هست که در مواردی کاملا خاص سرعت رم مهم می شود
    2- خیر رید کنرتلر اطلاعات را پاک نمی کنه و مشکلی پیش نمیاده نگران نباشید
    3- باید از رید 1 استفاده کنید در این حالت 2 تا هارد 1 ترابایتی شما 1 هارد 1 ترابایتی در نظر گرفته می شود اما اطلاعات به صورت موازی روی هارد ها ریخته می شوند و اگر هاردی سوخت دیگر مشکلی نخواهید داشت هارد را عوض می کنید و سرور از کار نمی افتد ( هات پلاگ می گویند)
    4- رید سخت افزاری بسیار بهتر و سریع تر است
    اگر بخواهید رید نرم افزاری کنید حد اقل 3 عدد هارد نیاز دارید روی یکی ویندوز نصب کنید و 2 هارد دیگر را رید نرم افزاری کنید
    تفاوت بین نرم افزرای و سخت افزاری این است
    1- سرعت سخت افزاری بسیار بالا تر بوده
    2- سخت افزاری مدیریت خطا بافر و ... دیگر دارند
    3- اگر رید کنترلر سخت افزاری بسوزد باید از همان مدل تهیه کنید و الا اطلاعات قابل بازیابی نمی باشد
    4- رید نرم افزاری مشکل شماره 3 را ندارد
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg Host.jpg (174.7 کیلو بایت, 7 نمایش)
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

2. تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)