-
February 28th, 2016, 16:29
عضو انجمن
پاسخ : تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!

نوشته اصلی توسط
shivahost
اینکه قالب سایت ایما ریپ کردن به ما هیچ ربطی نداره! و ما هیچ دخالت و کمکی به ریپ کننده نکردیم و اصلا آشنایی هم با آنها نداشتیم.
مدیر پارسه فیس از ما کمک در برنامه نویسی می خواست و ما آقای نقدی پور رو به ایشون معرفی کردیم که در شیرترانیکس رفه ای بودند و اصلا در جریان رقابت این سایت ها با هم نبودیم! چون سعی می کنیم پشتیبانی خوبی به همه مشتری ها بدهیم گاهی برای رفع مشکل پارسه فیس از خود آقای مجتبی حتی سوال و در خواست کمک می کردیم.
اما اینکه افزونه های شیرترانیکس و قالب و ... را بخواهیم برداریم و به دیگران بدهیم تقریبا غیر ممکنه چون افزونه های شیرترانیکس مثل وردپرس نیستند که یک فولدر را بردارید! بلکه باید در فایل ها و کدهای مختلف جستجو بشه که اصلا از توانایی ما هم خارج بود!
چقدر خوبه که می دونید افزونه ها رو نمیشه به راحتی برداشت و چه خوبه که یادتون اومد چیا رو میگم !!
انقدر سرک کشیده بودید که برگشتید به من گفتید شما هم مثله ایما کار کن و لایکت رو بردار و به جاش بازنشر بذار!!
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016 16:29
# ADS
-
February 28th, 2016, 16:29

نوشته اصلی توسط
farmanrava
سخت نگیرید . طبیعی هستش هر هاستینگی یک سری مشتری ناراضی داشته باشه
بعضی اوقات ممکنه مشکل از مشتری و سایتش باشه و بعضی اوقات هم مشکل از مشتری
در کل این موارد در هاستینگ طبیعی هستش و دلیل بر بودن یک هاستینگ نیست ! اگر این موارد حجم وسیعی داشته باشه اون موقع اوضاع تفاوت داره
درود برترین سایت ها و شرکت ها هم مشتری ناراضی دارن
حالا ما که جزو کوچیکی هستیم و همیشه در تلاشیم مشکلی پیش نیاد
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 16:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mha1368
چقدر خوبه که می دونید افزونه ها رو نمیشه به راحتی برداشت و چه خوبه که یادتون اومد چیا رو میگم !!
انقدر سرک کشیده بودید که برگشتید به من گفتید شما هم مثله ایما کار کن و لایکت رو بردار و به جاش بازنشر بذار!!
ببینید ما با مجتبی کاملا در ارتباط بودیم و خب ایشون خودشون گفتن چنین کاری کردن و راهکار مناسب هم به شما گفتیم! این ***یه!؟
-
-
February 28th, 2016, 16:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farmanrava
سخت نگیرید . طبیعی هستش هر هاستینگی یک سری مشتری ناراضی داشته باشه
بعضی اوقات ممکنه مشکل از مشتری و سایتش باشه و بعضی اوقات هم مشکل از مشتری
در کل این موارد در هاستینگ طبیعی هستش و دلیل بر بودن یک هاستینگ نیست ! اگر این موارد حجم وسیعی داشته باشه اون موقع اوضاع تفاوت داره
ما سه تا دقیقا یک مشکل داشتیم و شخص یا اشخاصی یک شبکه رو داخل سایت های ما تبلیغ می کردند و افزونه هامون روز به روز روی اون سایت نصب میشد!!
جالبترش اینکه دامین اون جامعه مجازی و اطلاعاتی که داخل شیواهاست هست ...فامیلیشون یکیه!!
بنده نه می خوایم اقای م.ن و آقای ا.ح رو وارد ماجرا کنم و نمی خوام اسمی ازشون ببرم...
فقط خنده م گرفت وقتی گفتید چیزی علیه شما در نت نیست!!
البته دوستان در اونجا اسمی از شما نبردند و به شکلی اسم بردن که نشه تشخصی داد!
- - - Updated - - -
به نظر شما درسته که فایل های مشتری رو بدون اطلاع دادن بهش دستکاری کنید؟
ویرایش توسط mha1368 : February 28th, 2016 در ساعت 16:33
-
-
February 28th, 2016, 16:38
عضو دائم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
February 28th, 2016, 16:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mha1368
ما سه تا دقیقا یک مشکل داشتیم و شخص یا اشخاصی یک شبکه رو داخل سایت های ما تبلیغ می کردند و افزونه هامون روز به روز روی اون سایت نصب میشد!!
جالبترش اینکه دامین اون جامعه مجازی و اطلاعاتی که داخل شیواهاست هست ...فامیلیشون یکیه!!
بنده نه می خوایم اقای م.ن و آقای ا.ح رو وارد ماجرا کنم و نمی خوام اسمی ازشون ببرم...
فقط خنده م گرفت وقتی گفتید چیزی علیه شما در نت نیست!!
البته دوستان در اونجا اسمی از شما نبردند و به شکلی اسم بردن که نشه تشخصی داد!
بله، دامین com پارسه فیس بنام برادر من منتقل شده دلیلش رو در تیکت ها بگردم پیدا کنم به اطلاعتون می رسانم. اما دامنه های ir متعلق به خودشون هست.
اما باز هم این اطمینان را به شما می دهم که هیچ کد و افزونه ای از طرف ما پخش نشده و احترام کامل برای مالکین همه سایت قائل بوده و هستیم.
متنی که در تیکت به آقای م.ن فرستادم : ممکنه این سایت را بررسی کنید از نظر امکان بهینه سازی: www.parseface.ir که مالک آن حاضر است هزینه بهینه سازی آن را نیز بپردازد.
و خب ایشان تازه آن موقع در پاسخ به من فرمودن با این سایت مشکل دارند و هیچ کمکی بهش نمی کنند!
-
-
February 28th, 2016, 16:43
عضو انجمن
بنده حرف هامو زدم...
انجمن شیرترانیکس هم هست و تایپیک هم موجوده...
لازم نمی بینم دیگه اینجا پستی بذارم...
این خانه از پایه ویران است..
با احترام
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید