سلام و درود
اگر یک دور به جواب های بنده توجه میکردین خیلی خوب بود! :دی
نماد به درگاه های پرداخت نمیدن...
در مورد تسویه حساب و ... داخل سایت موجوده ! خدمت شما : http://sibapay.com/faq/
امکان واریز به حساب پی پال خودتون خیر!
دقیقآ نحوه ی عملکرد سیبا پی به همین صورت هست که کاربر تراکنش رو به دلار انجام میده و در پنل شما به ریال شارژ میشه و میتونید درخواست تسویه بزنید.
اگر سوالی هست درخدمتم.
ویرایش توسط SibaPay : February 28th, 2016 در ساعت 16:29
چرا نماد رو اینقدر بزرگ می کنید ؟ مگه نماد چی داره ؟
دو سال پیش که نماد نبود این همه هاستینگ و فروشگاه و خریداران چیکار میکردند؟!
اگه فروشگاهی خلاف بکنه نماد چه گلی به سر خریدار میزنه ؟
نکته : من هیچ ارتباطی با استارتر این تاپیک ندارم ولی از این نماد مزخرف متنفرم که جو بدی در ایران راه انداخته در حالی که در هیچ کشوری چنین مسخره بازی وجود نداره !
چون تا یکی یک فروشگاه و ... راه میندازه، یه عده گیر سه پیچ میدند که پس کو این نماد ! ، جالبه که همین نماد آمار تمام کاربران و مشتریان سایتها رو به اداراه مالیات گزارش میده و انواع سوء استفاده های دیگه رو از آمار سایت ها و مدیران سایت ها میکنه !
ویرایش توسط Kian : February 28th, 2016 در ساعت 16:37
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
دوست عزیز ببخشیدا !!
قصد جسارت نه به شما نه استارترو دارم ، اتفاقا ایده ی خیلی خوبی ارائه دادن و خودم توی سایتشون عضو شدم
اما بالفرض که بنده عضو شدم الان یه مبلغ اومد توی حسابم ، خدایی نکرده ایشون خواستن جمع کنن یا تسویه نکردم (باز تاکید میکنم ، بالفرض!) شما میای ضرر بنده رو جبران میکنی؟
تا جایی که بنده در جریانم جدیدا سایت های درگاه پرداخت هم موظفن نماد بگیرن !
شما میگی نماد چیه؟!
اگر تخطی پیش بیاد من میتونم برم از طریق نماد پیگیر باشد ، اگر هم جواب ندن به شکایتم مشکل از خود ای نماده و موظفه که به شکایت بنده رسیدگی کنه !
اتفاقا نمیدونی بدون ، بیس پروژه ای نماد طرح عالی هستش ، به شرطی که درست اجرا بشه!!
خوب بله! شما به بنده راه نماد گرفتن برای درگاه رو نشون بدید لطفآ بنده هم اقدام میکنم! ...
1 سوال ! شرکتی که ثبت شده فقط با نام و آدرس ثبت میشه؟ برادر من شاید نماد بصورت کامل مشخصات فرد رو نمایش بده و تا حدودی خیال کاربر رو راحت کنه, ولی شما با شرکت طرف هستید و شاید 10 برابر مدارکی که نماد میخواد رو برای ثبت شرکت شما باید ارائه بدید... ستاد ساماندهی چطور؟ این سایت هم پیگیر نیست؟
بنده تا جایی که میتونستم شفاف سازی کردم ... وقتی شما شرکت و ساماندهی رو قبول ندارید , توضیح دادن بنده بی فایدست!
اگر سوالی به غیر از نماد دارید در خدمتم.
داداش الان از پلیس آموزش راه افتادن تو مدرسه ها و داشنگاه ها میگن از جایی که نماد نداره خرید نکنید
ملت هم دیگه گیر میدن به نماد
- - - Updated - - -
کار جالبی انجام دادید
ولی ریسک بالایی دارد
ما خود نیز قصد انجام اینکار و داشتیم ولی بدلیل متوجه شدن ریسک های این کار منصرف شدیم
موفق باشید
آگهی ثبتی..
ارائه هویتی از صاحب امتیاز ..
چیزی ..
برای اعتماد سازی ارائه بدید !
با دادن یه عدد و یه اسم که شاید شرکت باشه که نمیشه اعتماد کرد !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)