سلام
مواردی که آقانوید فرمودن رو قبول دارم و به نظر من هم کاملا درسته
خود من هم چندسالی میشه شیواهاست رو توی انجمن ها می بینم و تقریبا شناخت دارم. توی این چندسال یادم نمیاد کاربری (هرچند به قصد تخریب) از شیواهاست بد گفته باشه.
یا بعضا سوالاتی که برای خود من پیش اومده بود رو شما پاسخ دادید و مشکلات خیلی ها به کمک شما حل شده.
اما خب صرف حضور فعال در انجمن ها کافی نیست
به قول دوستمون تنوع خدمات و سرویس های شما زیاد جالب نیست. ( جسارت نشه )
من به شخصه سایتی که تر و تمیز باشه و چیدمان قشنگ و منظمی داشته باشه رو در اولویت های اولم قرار میدم اگر بخوام سرویسی خریداری کنم. اما مسئله ای که هست تنوع پلن ها و برتری هایی هست که نسبت به رقبا باید داشته باشید.
مثلا برتری نت افراز حجم بالا و ترافیک بالا . برتری پارس پک تغییر دلخواه منابع سرویس. و همینطور چند مورد دیگه... (هاست ایران و ****** و.. هم بیشتر از روی رابطه و رانت دارن فعالیت میکنن. به اونها کار نداریم اصلا)
توی این مورد من اگه برتری خاصی نسبت به بقیه ببینم و با توجه به اینکه حداقل چندسالی شمارو دیدم که سالم کار کردی، دیگه نمیرم از سایرین هاست بگیرم.
مورد بعدی تبلیغات و اطلاع رسانی؛ منم مثل خیلیها توی خیلی از سایتهایی که میشه 4تا مشتری هاست و.. ازشون جذب کرد، عضو هستم. اما خب خبری از شما و شیواهاست نبوده ظاهرا .
در کل من نظرم اینه که میتونید ابتکار عمل بیشتری به خرج بدید، کاربرپسندتر عمل کنید، و از هر حربه ای استفاده کنید که بیشتر دیده بشید و به چشم بیاید