نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
سلام

- دوست عزیز اینجا در اصل یک انجمن آموزشی می باشد و نه یک بازارچه هر چند اخیرا فعالیت تجاری بر فعالیت آموزشی تقدم پیدا کرده است که امیدواریم در آینده این مورد نیز با تغییراتی مرتفع شود
- تک تک افرادی که از سرویس های شما استفاده می کنند را مورد پرسش قرار داده اید: از کجا آشنا شدید؟ و یا تمام مشتریان را با استفاده از نام و ایمیل می شناسید؟ اگر چنین است و انقدر آشنا دارید به فکر تجارت های بزرگتر باشید
- فعالیت آموزشی که فرمودید نوعی کمک به همکاران شما ، صنعت روبه رشد میزبانی وب بوده . اینکه در حال حاضر انتظار دارید کمک های شما در یک کفه ی ترازو قرار گیرد و در کفه ی دیگر به همان میزان اسکناس قرار داشته باشد و ترازو در حالت تعادل کامل باشد کمی دور از انتظار و منطق است !
- هدف تاپیک نیز در حال حاضر مشخص نیست . در همین چند دقیقه تعدادی پیام دریافت شده است با مضمون: راه جدید تبلیغات ، راه جدید شناساندن برند ، راه جدید نمایش قدرت فنی و تعریف و تمجید از خود / و لینک تاپیک شما ارسال شده است. حقیقتا بنده نیز با مطالعه کامل پستهای این تاپیک متوجه هدف نشدم . همفکری برای افزایش فروش؟ تبلیغات؟ اعتراض؟ !
- با وجود رایگان بودن خدمات انجمن برای فعالیت تجاری شما و سایر عزیزان ، خدمات و رسیدگی انجام شده به نظر شما استفاده از چنین تیتری ( تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!)برای تاپیک کمی دور از انصاف و ناعادلانه نمی باشد؟!در زمان ثبت نام و فعالیت شما در این خصوص توافق نامه و ضمانتی وجود داشته است؟بهتر نبود تاپیک خود را با تیتر و لحن کمی ملایم تر ارسال می نمودید؟
متاسفانه بار ها خودم گفتم اکثر پست های آموزشی اینجا فقط توسط افرادی داره ارسال میشه که به 100 پست برسند تا فعالیت تجاری را آغاز کنند! پست هایی کاملا تکراری و اسپم!

بله، شناخت کامل از مشتریانمون و اینکه از کجا آمده اند داریم!

انتظار برابری کفه های ترازو را هم نداشتم! اما گفتم چرا یک کفه باید هیچ بمونه!

هدف تاپیک من اینه که نقطه ضعف های بازاریابی خود رو از دوستان بشنوم که نوید عزیز نکات خوبی را بیان کرد.

فکر نمی کنم عنوان تاپیک نا عادلانه باشه! چون یک انجمن آموزشی هست و 0 بودن مشتری از آن ناعادلانه هم نیست و بقول شما طبیعی هم هست!