خوب اگر واقعا این مواردی که میگید درست هست چرا بنده به عنوان یک فردی که 5 سال هست در این زمینه کار می کنم و شرکت های بسیاری رو میشناسم از شما مطلع نبودم؟
بدون شک بنده نباید بیام و شما رو بشناسم بلکه خود شما باید کاری کنید که بنده شما رو بشناسم و این ضعف اصلی شما در این مورد میتونه باشه.
شناخته شدن در کنار کیفیت و پشتیبانی عالی همگی اهمیت بالایی دارند و شما باید همه این موارد رو در نظر بگیرید.
شما تنها با ارائه کیفیت و پشتیبانی عالی نمیتونید سودی داشته باشید بلکه نیاز دارید به چشم بیاید، نیاز دارید شناخته بشید.
جدا از این مورد که باید سعی کنید بیشتر خودتون رو بشناسونید به نظر بنده تنوع پنل های شما هم واقعا کافی نیست.
اطلاعات کافی موجود نیست
ویژگی خاصی به چشم نمیاد
بنده نمیدونم سرور های شما مربوط به کدوم دیتاسنتر هستند و داخل سایت هم نتونستم پیدا کنم ولی اگر از آلمان هستند خوب میتونید به راحتی فضای بیشتری رو ارائه بدید.
در کل کار کردن روی جزئیات سرویس هاتون هم از مواردی هست که باید بهش رسیدگی کنید.
قاعدتا بازدید از سایت شما مساوی با خرید نیست و بعد از بازدید شما باید سعی کنید با هر کلیک و یا هر متنی که کاربر روی سایت شما میخونه بیشتر به خرید مجاب بشه.
بنده در یک هاستینگی قبلا فعالیت می کردم و این موارد رو هم اونجا اعلام می کردم ولی متاسفانه بسیاری از مواقع جدی گرفته نمی شد و در نهایت هم همیشه شکایت داشتند که چرا اونطور که فکر می کردند مشتری رو جذب نمی کنن.
این موراد ریز بسیار اهمیت دارن
در مورد بخش اضافه شده هم خوب همونطور که گفتم بنده دیروز هاست رو تهیه کردم و سایت شما رو هم بررسی کردم ولی به دلیل مشکلاتی که بالاتر گفتم از اون سرویس دهنده تهیه کردم در صورتی که اگر سرویس های متنوعی داشتید، فضای بیشتری ارائه میدادید و از پشتیبانی و کیفیت شما اطلاع داشتم از شما تهیه می کردم.
این هم اثباتی برای این که به دلیل موارد گفته شده بازدید کننده ای رو که قصد خرید داشت از دست دادید