نوشته اصلی توسط
navid2zp
بنده یک نگاهی به سرویس های شما و قیمت هاتون انداختم
موردی که مشاهده شد این بود که شما فقط میزبانی وب ارائه میدید و خوب خود این مورد باعث میشه درصد بالایی از کاربران رو از دست بدید چون بسیاری از کاربرای این انجمن بیشتر برای تهیه سرور و ... هستند.
مورد بعدی یک ضعف در وبسایت شما بود که برای فعالیتتون بسیار مشکل ساز خواهد بود (از نظر بنده):
شما به عنوان شرکتی که تمرکز خودتون رو روی میزبانی وبسایت ها قرار دادید و سرویس های مختلفی ارائه نمی کنید باید شرایطی رو فراهم کنید که کاربرانی که به وبسایت شما مراجعه می کنن بتونن قدرت شما در این کار رو ببینن چون از هیچ طریق دیگه ای نمیتونید کیفیت خودتون رو نشون بدید. برای این کار میتونید لیستی از مشتریان خودتون تهیه کنید و داخل سایت قرار بدید (مشترانی که سایت های قدرتمند دارند)
مورد بعدی این که میتونید اسپانسری تعدادی از سایت های قدرتمند رو به عهده بگیرید تا بتونید این لیست رو قوی تر کنید و همین مورد باعث میشه برای هاست کاربران بیشتری به شما مراجعه کنند.
اکثر کاربران این انجمن در کنار سرور و ... هاست خودشون رو از همون سرویس دهنده تهیه می کنند که خوب متاسفانه شما این برتری رو ندارید تا در کنار سرویس های دیگه سرویس میزبانی وب خودتون رو هم نشون بدید.
شما وقتی در یک زمینه خیلی خاص فعالیت می کنید نیاز دارید تا در اون زمینه قابلیت های خاص و برتری هایی داشته باشید که حتی اگر دارید بنده با دیدن یوزر شما و وبسایتتون متوجه این موارد نمیشم چون هیچ اطلاعاتی در این مورد نیست.
شما میگید سابقه خوب ولی همیشه سابقه خوب مطرح نیست و در بسیاری از مواقع (مثلا مورد شما که در یک زمینه خاص فعالیت دارید) باید یک سری ویژگی های خاص رو داشته باشید تا کاربر جذب شما بشه.
بنده اتفاقا دیروز که در حال تهیه هاست بودم وبسایت شما رو بررسی کردم و از همین انجمن هم آشنا شدم ولی متاسفانه تنوع سرویس کم بود و کاملا یک سرویس معمولی به نظر می رسید.
به عنوان مثال شما نت افراز رو اگر به نمونه ببینید متوجه میشید که فضای بالایی رو ارائه میده و به همین مورد هم معروف هست.
یا هاست دی ال پشتیبانی بسیار عالی ارائه میده و بار فنی بالایی داره.
یا هاست ایران با وجود ضعف های بسیار به دلیل داشتن مشتری های قوی که شاید تعدادشون هم بسیار کم باشه روی زبون ها هست.
و ...
امیدوارم توضیحات بنده بهتون کمک کنه