صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!

من در این انجمن خیلی فعال بودم، اکثر پست های بنده هم در جهت کمک به دیگران و رفع مشکلاتی که مطرح کردند بوده، در این میان پست های انتقادی به برخی سرویس دهنده ها داشتم که به مذاق برخی خوش نیامده! و گاهی موجب بن شدن بنده هم شده! اما همه آنها به حق و درست بوده... ارسال های به معنای واقعی اسپم هم خیلی کم داشتم به نسبت تعداد پست هایی که داشتم.

در کل سابقه خیلی خوبی در این انجمن و حتی انجمن های دیگر دارم.

اما دیشب داشتم به لیست مشتریانم نگاه می کردم و با واقعیت تلخی روبرو شدم. تعداد مشتری های من از این انجمن و شاپ کیپر و wp-parsi و ... برابر صفر است! تکرار می کنم صفر!

البته مشتری هایی دارم که در حد اجبار برای نجات دامنه ای که نزد سرویسفا داشتند فقط دامنه خود را نزد ما منتقل و تمدید کردند! و البته هیچ سرویس دیگری از ما نگرفتند.

نکته جالب اینکه هیچ نقطه ضعف و بدگویی از شیوا هاست در اینترنت وجود ندارد و حدود 5 تا 6 سال فقط سابقه خوب برای ما ثبت شده!

خیلی فکرم مشغول این موضوع شده که چرا این همه فعالیت در این انجمن نتیجه ای برابر 0 داشته!

2. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    383
    تشکر تشکر شده 
    845
    تشکر شده در
    696 پست

پیش فرض پاسخ : تعداد مشتری از این انجمن = هیچ!

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    من در این انجمن خیلی فعال بودم، اکثر پست های بنده هم در جهت کمک به دیگران و رفع مشکلاتی که مطرح کردند بوده، در این میان پست های انتقادی به برخی سرویس دهنده ها داشتم که به مذاق برخی خوش نیامده! و گاهی موجب بن شدن بنده هم شده! اما همه آنها به حق و درست بوده... ارسال های به معنای واقعی اسپم هم خیلی کم داشتم به نسبت تعداد پست هایی که داشتم.

اما دیشب داشتم به لیست مشتریانم نگاه می کردم و با واقعیت تلخی روبرو شدم. تعداد مشتری های من از این انجمن و شاپ کیپر و wp-parsi و ... برابر صفر است! تکرار می کنم صفر!

البته مشتری هایی دارم که در حد اجبار برای نجات دامنه ای که نزد سرویسفا داشتند فقط دامنه خود را نزد ما منتقل و تمدید کردند! و البته هیچ سرویس دیگری از ما نگرفتند.

نکته جالب اینکه هیچ نقطه ضعف و بدگویی از شیوا هاست در اینترنت وجود ندارد و حدود 5 تا 6 سال فقط سابقه خوب برای ما ثبت شده!

خیلی فکرم مشغول این موضوع شده که چرا این همه فعالیت در این انجمن نتیجه ای برابر 0 داشته!
    میتونم به جرئت بگم "اکثر" کاربران(خریداران) این فروم دنبال چیز ارزون هستند و کیفیت براشون اهمیت نداره! نمونه اش میتونید ببنید که تاپیک های فروش سرویس ارزان هرچند بیکفیت به چندین صفحه کشیده میشه اما تاپیک همکاران که سرویس باکیفیت با قیمت مناسب میدهند کمتر به اینصورت دیده شده!
    CloudHa
    7079 2842 021
    93 600 73 0913

5. تعداد تشکر ها ازyourhosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

اما همه آنها به حق و درست بوده...
    هیچ کدام از ما در درجه ای نیستیم که حق رو تشخیص بدیم . بن شدن نشان از رعایت نکردن قوانین هستش ... شخصی که قوانین انجمن رو رعایت نمیکنه قطعا قوانین مربوط به کار خودش رو هم قبول نداره ( این طرز فکر بنده هستش )

سابقه خوب رو مشتری تشخیص خواهد داد و به گفته شما نیست !

کمی به رفتار خودتون فکر کنید قطعا مشکل رو پیدا خواهید کرد .

یا حق
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

7. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    هیچ کدام از ما در درجه ای نیستیم که حق رو تشخیص بدیم . بن شدن نشان از رعایت نکردن قوانین هستش ... شخصی که قوانین انجمن رو رعایت نمیکنه قطعا قوانین مربوط به کار خودش رو هم قبول نداره ( این طرز فکر بنده هستش )

سابقه خوب رو مشتری تشخیص خواهد داد و به گفته شما نیست !

کمی به رفتار خودتون فکر کنید قطعا مشکل رو پیدا خواهید کرد .

یا حق

ببینید مثلا من انتقاداتی به i-w host داشتم و بخاطرش بن شدم! و مدیران چون بنر این سرویس دهنده در سایت بود حق را به ایشان می دادند! اما بعد ها معلوم شد طرف چه شیادی بوده! و بن شدن من در آن مورد مثلا کاملا بی معنی بوده و انتقادم به حق بوده!

سابقه خوب رو بله مشتری تشخیص میده! من هم گفتم هیچ سابقه بد و گلایه و انتقاد و شکایتی از شیوا هاست در این 5 سال ثبت نشده! که خودش نشانه سابقه خوبه!

با توجه به دو جمله فوق مشکلی در رفتار خودم نمی بینم!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

بنده یک نگاهی به سرویس های شما و قیمت هاتون انداختم

موردی که مشاهده شد این بود که شما فقط میزبانی وب ارائه میدید و خوب خود این مورد باعث میشه درصد بالایی از کاربران رو از دست بدید چون بسیاری از کاربرای این انجمن بیشتر برای تهیه سرور و ... هستند.
    مورد بعدی یک ضعف در وبسایت شما بود که برای فعالیتتون بسیار مشکل ساز خواهد بود (از نظر بنده):
    شما به عنوان شرکتی که تمرکز خودتون رو روی میزبانی وبسایت ها قرار دادید و سرویس های مختلفی ارائه نمی کنید باید شرایطی رو فراهم کنید که کاربرانی که به وبسایت شما مراجعه می کنن بتونن قدرت شما در این کار رو ببینن چون از هیچ طریق دیگه ای نمیتونید کیفیت خودتون رو نشون بدید. برای این کار میتونید لیستی از مشتریان خودتون تهیه کنید و داخل سایت قرار بدید (مشترانی که سایت های قدرتمند دارند)
    مورد بعدی این که میتونید اسپانسری تعدادی از سایت های قدرتمند رو به عهده بگیرید تا بتونید این لیست رو قوی تر کنید و همین مورد باعث میشه برای هاست کاربران بیشتری به شما مراجعه کنند.
    اکثر کاربران این انجمن در کنار سرور و ... هاست خودشون رو از همون سرویس دهنده تهیه می کنند که خوب متاسفانه شما این برتری رو ندارید تا در کنار سرویس های دیگه سرویس میزبانی وب خودتون رو هم نشون بدید.

شما وقتی در یک زمینه خیلی خاص فعالیت می کنید نیاز دارید تا در اون زمینه قابلیت های خاص و برتری هایی داشته باشید که حتی اگر دارید بنده با دیدن یوزر شما و وبسایتتون متوجه این موارد نمیشم چون هیچ اطلاعاتی در این مورد نیست.
    شما میگید سابقه خوب ولی همیشه سابقه خوب مطرح نیست و در بسیاری از مواقع (مثلا مورد شما که در یک زمینه خاص فعالیت دارید) باید یک سری ویژگی های خاص رو داشته باشید تا کاربر جذب شما بشه.

بنده اتفاقا دیروز که در حال تهیه هاست بودم وبسایت شما رو بررسی کردم و از همین انجمن هم آشنا شدم ولی متاسفانه تنوع سرویس کم بود و کاملا یک سرویس معمولی به نظر می رسید.
    به عنوان مثال شما نت افراز رو اگر به نمونه ببینید متوجه میشید که فضای بالایی رو ارائه میده و به همین مورد هم معروف هست.
    یا هاست دی ال پشتیبانی بسیار عالی ارائه میده و بار فنی بالایی داره.
    یا هاست ایران با وجود ضعف های بسیار به دلیل داشتن مشتری های قوی که شاید تعدادشون هم بسیار کم باشه روی زبون ها هست.
    و ...

امیدوارم توضیحات بنده بهتون کمک کنه

10. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    بنده یک نگاهی به سرویس های شما و قیمت هاتون انداختم

موردی که مشاهده شد این بود که شما فقط میزبانی وب ارائه میدید و خوب خود این مورد باعث میشه درصد بالایی از کاربران رو از دست بدید چون بسیاری از کاربرای این انجمن بیشتر برای تهیه سرور و ... هستند.
    مورد بعدی یک ضعف در وبسایت شما بود که برای فعالیتتون بسیار مشکل ساز خواهد بود (از نظر بنده):
    شما به عنوان شرکتی که تمرکز خودتون رو روی میزبانی وبسایت ها قرار دادید و سرویس های مختلفی ارائه نمی کنید باید شرایطی رو فراهم کنید که کاربرانی که به وبسایت شما مراجعه می کنن بتونن قدرت شما در این کار رو ببینن چون از هیچ طریق دیگه ای نمیتونید کیفیت خودتون رو نشون بدید. برای این کار میتونید لیستی از مشتریان خودتون تهیه کنید و داخل سایت قرار بدید (مشترانی که سایت های قدرتمند دارند)
    مورد بعدی این که میتونید اسپانسری تعدادی از سایت های قدرتمند رو به عهده بگیرید تا بتونید این لیست رو قوی تر کنید و همین مورد باعث میشه برای هاست کاربران بیشتری به شما مراجعه کنند.
    اکثر کاربران این انجمن در کنار سرور و ... هاست خودشون رو از همون سرویس دهنده تهیه می کنند که خوب متاسفانه شما این برتری رو ندارید تا در کنار سرویس های دیگه سرویس میزبانی وب خودتون رو هم نشون بدید.

شما وقتی در یک زمینه خیلی خاص فعالیت می کنید نیاز دارید تا در اون زمینه قابلیت های خاص و برتری هایی داشته باشید که حتی اگر دارید بنده با دیدن یوزر شما و وبسایتتون متوجه این موارد نمیشم چون هیچ اطلاعاتی در این مورد نیست.
    شما میگید سابقه خوب ولی همیشه سابقه خوب مطرح نیست و در بسیاری از مواقع (مثلا مورد شما که در یک زمینه خاص فعالیت دارید) باید یک سری ویژگی های خاص رو داشته باشید تا کاربر جذب شما بشه.

بنده اتفاقا دیروز که در حال تهیه هاست بودم وبسایت شما رو بررسی کردم و از همین انجمن هم آشنا شدم ولی متاسفانه تنوع سرویس کم بود و کاملا یک سرویس معمولی به نظر می رسید.
    به عنوان مثال شما نت افراز رو اگر به نمونه ببینید متوجه میشید که فضای بالایی رو ارائه میده و به همین مورد هم معروف هست.
    یا هاست دی ال پشتیبانی بسیار عالی ارائه میده و بار فنی بالایی داره.
    یا هاست ایران با وجود ضعف های بسیار به دلیل داشتن مشتری های قوی که شاید تعدادشون هم بسیار کم باشه روی زبون ها هست.
    و ...

امیدوارم توضیحات بنده بهتون کمک کنه
    نکات قابل تاملی رو ذکر کردید. ممنون.

اما پشتیبانی ما هم کمتر از هاست دی ال نیست! بار فنی ما فکر نکنم کمتر باشه! چون در روزی که هاست دی ال جمع کرد چندی مشتری آن را به راحتی میزبانی کردیم.

هاست ایران مشتری هایی کاملا رانتی داره! و به همان دلیل یک برند اساسی شناخته شده هست.

در باره همین نت افراز فراوان است شکایتها از پشتیبانی ضعیف! سایتشون هم در بیان توانایی از سایت ما قوی تر نیست! یعنی چیز خاصی ندارد! شاید فقط حجم پلان ها بقول شما....

- - - Updated - - -

همین الان ببینید تاپیکی زدید که پشتیبانی هاست جوابتون را نداده ولی من براتون پاسخ مناسبی نوشتم!

12. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    نکات قابل تاملی رو ذکر کردید. ممنون.

اما پشتیبانی ما هم کمتر از هاست دی ال نیست! بار فنی ما فکر نکنم کمتر باشه! چون در روزی که هاست دی ال جمع کرد چندی مشتری آن را به راحتی میزبانی کردیم.

هاست ایران مشتری هایی کاملا رانتی داره! و به همان دلیل یک برند اساسی شناخته شده هست.

در باره همین نت افراز فراوان است شکایتها از پشتیبانی ضعیف! سایتشون هم در بیان توانایی از سایت ما قوی تر نیست! یعنی چیز خاصی ندارد! شاید فقط حجم پلان ها بقول شما....

- - - Updated - - -

همین الان ببینید تاپیکی زدید که پشتیبانی هاست جوابتون را نداده ولی من براتون پاسخ مناسبی نوشتم!
    خوب اگر واقعا این مواردی که میگید درست هست چرا بنده به عنوان یک فردی که 5 سال هست در این زمینه کار می کنم و شرکت های بسیاری رو میشناسم از شما مطلع نبودم؟
    بدون شک بنده نباید بیام و شما رو بشناسم بلکه خود شما باید کاری کنید که بنده شما رو بشناسم و این ضعف اصلی شما در این مورد میتونه باشه.

شناخته شدن در کنار کیفیت و پشتیبانی عالی همگی اهمیت بالایی دارند و شما باید همه این موارد رو در نظر بگیرید.
    شما تنها با ارائه کیفیت و پشتیبانی عالی نمیتونید سودی داشته باشید بلکه نیاز دارید به چشم بیاید، نیاز دارید شناخته بشید.

جدا از این مورد که باید سعی کنید بیشتر خودتون رو بشناسونید به نظر بنده تنوع پنل های شما هم واقعا کافی نیست.
    اطلاعات کافی موجود نیست
    ویژگی خاصی به چشم نمیاد

بنده نمیدونم سرور های شما مربوط به کدوم دیتاسنتر هستند و داخل سایت هم نتونستم پیدا کنم ولی اگر از آلمان هستند خوب میتونید به راحتی فضای بیشتری رو ارائه بدید.

در کل کار کردن روی جزئیات سرویس هاتون هم از مواردی هست که باید بهش رسیدگی کنید.
    قاعدتا بازدید از سایت شما مساوی با خرید نیست و بعد از بازدید شما باید سعی کنید با هر کلیک و یا هر متنی که کاربر روی سایت شما میخونه بیشتر به خرید مجاب بشه.

بنده در یک هاستینگی قبلا فعالیت می کردم و این موارد رو هم اونجا اعلام می کردم ولی متاسفانه بسیاری از مواقع جدی گرفته نمی شد و در نهایت هم همیشه شکایت داشتند که چرا اونطور که فکر می کردند مشتری رو جذب نمی کنن.
    این موراد ریز بسیار اهمیت دارن

در مورد بخش اضافه شده هم خوب همونطور که گفتم بنده دیروز هاست رو تهیه کردم و سایت شما رو هم بررسی کردم ولی به دلیل مشکلاتی که بالاتر گفتم از اون سرویس دهنده تهیه کردم در صورتی که اگر سرویس های متنوعی داشتید، فضای بیشتری ارائه میدادید و از پشتیبانی و کیفیت شما اطلاع داشتم از شما تهیه می کردم.
    این هم اثباتی برای این که به دلیل موارد گفته شده بازدید کننده ای رو که قصد خرید داشت از دست دادید
    ویرایش توسط navid2zp : February 28th, 2016 در ساعت 14:46

14. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    شما تنها با ارائه کیفیت و پشتیبانی عالی نمیتونید سودی داشته باشید بلکه نیاز دارید به چشم بیاید، نیاز دارید شناخته بشید.

جدا از این مورد که باید سعی کنید بیشتر خودتون رو بشناسونید به نظر بنده تنوع پنل های شما هم واقعا کافی نیست.
    اطلاعات کافی موجود نیست
    ویژگی خاصی به چشم نمیاد
    دقیقا صحبت من همینه! این همه در تاپیک های مختلف به کاربرانی مثل خود شما با دادن پاسخ های مناسب توانایی های شیوا هاست را نشان دادیم! اما چیزی به چشم شما و دیگر مطرح کنندگان مشکلاتی که با کمک ما حل شده نیامده!

یعنی طرف نگفته دم شیوا هاست گرم که کمک کرد مشکلم حل بشه و سرویس های بعدی رو از این ها بخرم!

وقتی میگم ( مشتری از این انجمن = هیچ ) منظور این نیست که ضعف در فروش خارج از انجمن داریم. منظور اینه که این همه در این انجمن سعی کردیم به چشم بیاییم ولی نتیجه ای نداشته! این عجیبه!

- - - Updated - - -

از زمانی که وبلاگ شیوا هاست راه اندازی کردیم حتی برخی مطالب ضعیف آن را که در فیسبوک شیر می کنیم بیش از 700 بازدید می خورد و مشتری هم برایمان می آورد! اما این همه تلاش در این انجمن = 0

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

به این انجمن خیلی تجاری نگاه نکنید
    اگر قصد ارائه سرویس رقابتی دارید فقط کافیه رم 2 گیگ را 12 هزار تومان بدید
    در غیر این صورت هیچ راهکار دیگه ای وجود نداره
    البته هستند هنوز تعداد کاربرانی که دنبال کیفیت هستند
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

17. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    به این انجمن خیلی تجاری نگاه نکنید
    اگر قصد ارائه سرویس رقابتی دارید فقط کافیه رم 2 گیگ را 12 هزار تومان بدید
    در غیر این صورت هیچ راهکار دیگه ای وجود نداره
    البته هستند هنوز تعداد کاربرانی که دنبال کیفیت هستند
    دارم به همین نتیجه میرسم که این انجمن هیچ بازدهی تجاری نداره!

مثلا طراحی قالب دایرکت ادمین رو به اطلاع دوستان رساندیم و همه آمدند و به به و چه چه و کی آماده میشه؟ چند؟ و ..... زمانی که با قیمت بسیار ارزان 35000 تومان برای فروش گذاشتیم دریغ از 1 عدد فروش!

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)