پیدا میشه ولی معمولا خیلی کارکرده هستن و منابع بسیار کم مثلا رم 2 گیگ دارن اونم میبینی مثلا (ddr1) هست و در صورت خرابی قطعات نیز ممکنه رفع مشکل طول بکشه و یا در مواردی بگن قابل رفع نیست و سرور دیگری تهیه کنید.
به نظر من سرور مجازی تهیه کنید بهتره.
پیدا میشه ولی معمولا خیلی کارکرده هستن و منابع بسیار کم مثلا رم 2 گیگ دارن اونم میبینی مثلا (ddr1) هست و در صورت خرابی قطعات نیز ممکنه رفع مشکل طول بکشه و یا در مواردی بگن قابل رفع نیست و سرور دیگری تهیه کنید.
به نظر من سرور مجازی تهیه کنید بهتره.
..::| بیش از یک دهه |::..
یعنی این سرور ها دست دوم هستن؟
سایتی میشناسید که از این سرور استفاده کنه؟(تست سرعت)
بله این سرورها برای عهدبوق هستند منابع خیلی کم و کیفیت نامناسب از ویژگیهای بارز اینهاست فک نکنم بدردتون بخوره
مورد مصرفتون چی هست یا برای چه کاری میخواین؟
بله منظور همین هست
شما الان یکی وی پی اس حرفه ای از ما با این هزینه تهیه کنید خیلی قوی تر و سریع تر نسبت به یک سرور با این امکانات است
مشکل شما با وی پی اس چیست؟
ما که خودمون سرور قوی داریم با ماشین های مجازی مثل هایپر وی به سرور های مستقل تبدیل می کنیم و هیچ فرقی نداره
من خودم سرور های مهمم رو وی پی اس می کنم که بتونه هر شب از کل هارد سرور بکاپ بگیرم
سرور های 20 تومان ماهانه معمولا سی پی یو های 1 گیگا هرتز با مادر برد کند خیلی قدیمی همراه با رم های دی دی آر 1 دارن که خیلی کندن
اما همین رو شما رو یک می پی اس 2.3 گیگا هرتز رو یک مادر برد خیلی حرفه ای با رم های ddr3 و ddr4 و هارد SSD تحویل بگیرید
در صورت مقایسه مانند بنز می مونه و اون شبیه فلوکس فقط داره اسم سرور اختصاصی رو یدک میکشه همین
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)