ابتدا اکانت رو از Whm حذف کنید.
برای این کار وارد Account Functions > Terminate an Account شوید.
در بخش مربوطه تایپ کنید:I understand this will irrevocably remove all the accounts that have been checked
و روی Destroy Selected Accounts کلیک کنید.
سپس وارد این بخش شوید: DNS Functions > Delete a DNS Zone و در صورتی که dns zone برای سرویس شما موجود بود، آن را حذف نمایید.