صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: سوال مهم در مورد خرید مستقیم از شرکت apple

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض سوال مهم در مورد خرید مستقیم از شرکت apple

سلام دوستان
    من حساب کردم دیدم خرید مستقیم از سایت apple.com از هر لحاظ (قیمت و جنس اصل) بصرفه هست اما موقع خرید و از ادم کدپستی میگیرن برای ارسال اما وقتی من کد پستی وارد میکنم میگه کدپستی معتبر وارد کنین..یعنی با ایران مشکل دارن؟ کسانی که اطلاعات "دقیق" دارن پیام بدن لطفا تا آگاه بشم
    متشکرم

2. # ADS

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : سوال مهم در مورد خرید مستقیم از شرکت apple

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_gh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من حساب کردم دیدم خرید مستقیم از سایت apple.com از هر لحاظ (قیمت و جنس اصل) بصرفه هست اما موقع خرید و از ادم کدپستی میگیرن برای ارسال اما وقتی من کد پستی وارد میکنم میگه کدپستی معتبر وارد کنین..یعنی با ایران مشکل دارن؟ کسانی که اطلاعات "دقیق" دارن پیام بدن لطفا تا آگاه بشم
    متشکرم
    برفرض شدنی باشد، هزینه ارسال، هزینه گمرکی که اینجا خواهید داد را هم حساب کردید؟ ضمن اینکه شاید اصلا آن گوشی با اوپراتور های ایران کار نکند!

4. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    79 پست

سلام دوستان
    متشکرم

درود دوست عزيز

گوشي كه مستقيما خريداري بشه يكي از مشكلاتي داره با اپراتور هاي ايران سازگاري نداره و اصلا سيم كارت نميخوره
    دوم اينكه گوشي هاي ايفون در ايران ساخت كشور چين بوده تحت ليسانس شركت اپل هستند و سيم كارت خور شده اند

خلاصه مستقيم نخري بهتره به اين مشكلات برميخوري

6. تعداد تشکر ها از bandarit به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bandarit نمایش پست ها
    درود دوست عزيز

گوشي كه مستقيما خريداري بشه يكي از مشكلاتي داره با اپراتور هاي ايران سازگاري نداره و اصلا سيم كارت نميخوره
    دوم اينكه گوشي هاي ايفون در ايران ساخت كشور چين بوده تحت ليسانس شركت اپل هستند و سيم كارت خور شده اند

سلام
    اینکه سیمکارت خور نباشن غیر ممکن هست چون همه جای دنیا گوشی رو برای صحبت کردن میخرن و اینکه دو مدل دارن اپل ها...بدون سیمکارت و سیمکارت خور که گرون تر هم هستن چون خودم خریداری کردم یکی از کشوره دیگه...
    اما اینکه از خارج بخری با اپراتور سازگار نباشه هم جای بحث داره چون توش سیمکارت ایرانسل زدم و اینترنتش کار کرد به صورت بدون مشکل

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

به هر حال من فکر می کنم پاسخ مناسب و دقیق تری بتونید در انجمن های تخصصی موبایل بگیرید.

9. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

سلام دوستان
    متشکرم
    سلام
    در خبرها یادمه اقای x نامی قراره نمایندگی رسمی در ایران باز کنه که اسمشو بازگو نمیکنند .

فکر میکنم هنوز اپل و خیلی شرکت های امریکایی با ایران تجارتشون شروع نکردن.

11. تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام
    در خبرها یادمه اقای x نامی قراره نمایندگی رسمی در ایران باز کنه که اسمشو بازگو نمیکنند .

فکر میکنم هنوز اپل و خیلی شرکت های امریکایی با ایران تجارتشون شروع نکردن.
    سلام
    سایتی هست (در گوگل سرچ کنید متوجه میشید) که تمام محصولات شرکت اپل رو به فروش میرسونه..و همونطور که میدونید خرید اینترنتی در کشور ما متاسفانه به دلیل تقلبی بودن 99% کالا ها و امکان قلابی بودن نمیشه اعتماد کرد...تاکید بنده برای خرید مستقیم از خوده شرکت اپل اصل بودنِ بی قید و شرط اون محصول هست و به قول شما تجارتشون رو شروع نکردن متاسفانه، الان جهان رو اینترنت میچرخه و ما هنوز کجاییم...
    و نمایندگان فروش هم در ایران متاسفانه اکثرا بخاطر سود بیشتر جنس های کم کیفیت و نامناسب وارد بازار میکنن (به چشم دیدم و عین واقعیت رو بازگو میکنم)

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

سلام دوستان
    متشکرم
    دوست عزیز ، شما اگر میخوای مستقیم خرید کنی ک مسلما باید خارج از ایران باشید ، ب دلیل تحریم های بین المللی امکان ارسال محصول ب ایران نیست .

ضمنا برای خرید آیفون باید نسخه ی بدون قرار داد یا همون آنلاک فکتوری (SIM FREE) رو انتخاب کنید ، نسخه های کنتراکت دار دارای سیم کارت بصورت پیش فرض هستند و رو اپراتور های خاص (اپراتوری ک سیمش داخل دستگاه هست) لاک شدن .

در ضمن شرکت اپل هیچ گونه نمایندگی در ایران نداره و این تابلو ها و مغازه های اپل استوری ک میبینید ، همه تقلبی هستن.

اگر میخواید با خیال راحت خرید کنید ، میتونید از کسانی ک سالیان دراز دارن محصولات اپل رو ارائه میکنن خرید کنید ک همه کاربران اپل این فروشگاهها رو خیلی خوب میشناسن.

در هنگام خرید هم ب پلمب جعبه اعتماد نکنید و حتما حتما قبل از باز کردن و روشن کردن دستگاه ، سریال نامبر دستگاه رو در بخش ساپورت سایت اپل چک کنید و از اکتیو نبودن دستگاه (آیفون ، آیپاد ، آیپد ، اپل واچ و ...) مطمئن بشید ک یه وقت دست دو جای نو ب شما نندازن :
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    (مورد فوق بسیار متداوال هست در ایران.)

نقل قول نوشته اصلی توسط bandarit نمایش پست ها
    درود دوست عزيز

عجب ، نه خدایی اینا رو از کجا در میارید ؟

تمام محصولات اپل ب جز مک پرو ، در چین مونتاژ میشن ، ربطی ب ایران و غیر ایران هم نداره ، شما میتونید پارت us بخرید ، ک سفارش آمریکا ست.
    ویرایش توسط OmidX : February 27th, 2016 در ساعت 02:50
    ...Zzzz...

14. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    دوست عزیز ، شما اگر میخوای مستقیم خرید کنی ک مسلما باید خارج از ایران باشید ، ب دلیل تحریم های بین المللی امکان ارسال محصول ب ایران نیست .

ضمنا برای خرید آیفون باید نسخه ی بدون قرار داد یا همون آنلاک فکتوری (SIM FREE) رو انتخاب کنید ، نسخه های کنتراکت دار دارای سیم کارت بصورت پیش فرض هستند و رو اپراتور های خاص (اپراتوری ک سیمش داخل دستگاه هست) لاک شدن .

در ضمن شرکت اپل هیچ گونه نمایندگی در ایران نداره و این تابلو ها و مغازه های اپل استوری ک میبینید ، همه تقلبی هستن.

اگر میخواید با خیال راحت خرید کنید ، میتونید از کسانی ک سالیان دراز دارن محصولات اپل رو ارائه میکنن خرید کنید ک همه کاربران اپل این فروشگاهها رو خیلی خوب میشناسن.

در هنگام خرید هم ب پلمب جعبه اعتماد نکنید و حتما حتما قبل از باز کردن و روشن کردن دستگاه ، سریال نامبر دستگاه رو در بخش ساپورت سایت اپل چک کنید و از اکتیو نبودن دستگاه (آیفون ، آیپاد ، آیپد ، اپل واچ و ...) مطمئن بشید ک یه وقت دست دو جای نو ب شما نندازن :
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    (مورد فوق بسیار متداوال هست در ایران.)

واقعا ممنون خلاصه یه جواب مناسب شنیدم
    دقیقا همینطوره و هیچ نمایندگی قانونی و اصلی از اپل در ایران نیست وگرنه تو سایتشون ایران هم ساپورت میکردن !
    خب میشه بفرمائید چطوری با این افرادی که میگید در ارتباط باشم؟ آیا فروشگاه مجازی دارن؟ یا واقعی؟ کدوم شهر؟ لطفا بگید
    بازم ممنون از اطلاعاتتون

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

واقعا ممنون خلاصه یه جواب مناسب شنیدم
    دقیقا همینطوره و هیچ نمایندگی قانونی و اصلی از اپل در ایران نیست وگرنه تو سایتشون ایران هم ساپورت میکردن !
    خب میشه بفرمائید چطوری با این افرادی که میگید در ارتباط باشم؟ آیا فروشگاه مجازی دارن؟ یا واقعی؟ کدوم شهر؟ لطفا بگید
    بازم ممنون از اطلاعاتتون
    من خودم بالای 8 سال هست ک از http://www.almasp.com خرید میکنم ، تقریبا جزو اولین فروشگاه های عرضه کننده محصولا اپل در مجتمع کامپیوتر پایتحت بود ، هیچ مشکلی هم تا حالا نبوده .

http://i-phone.ir هم هست ک از هر نظر تایید میشه ، چهار ~ پنج تا آیفون ازشون خریدم تا حالا ک همه کاملا پلمب ، اکتیو نشده و آنلاک فکتوری (بدون iccid ، فاقد سیم و دارای سوزن) بوده .

پیشنهاد من ب شما اینه ک اگر آیفون یا آیپد و یا ایپاد تاچ میخواید ، از دومی و اگر مک یا اپل واچ و یا سایر لوازم جانبی (کلیه بند های اپل واچ و قاب های سیلیکونی و چرمی اورجینال رو دارن) میخواید از اولی بخرید.

کلا وقتی دستگاه اکتیو نشده باشه ، میتونید ۹۰ درصد از اورجینال بودن لوازم داخل جعبه هم مطمئن بشید، ک البته بازم روش هایی برای تشخیص نسخه های فیک شارژو ، کابل لایتینگ و هدست ایرپاد اپل هست ک مهم ترین هاش در این لینک هست : https://support.apple.com/en-ap/HT204566

بقیه ش رو هم در یوتیوب سرچ کنید ، تا دلتون بخواد روش براش هست ، مخصوصا برای لوازم جانبی های ساخت اپل ، مثل بند های اپل واچ بشدت باید دقت کنید. (چون ۹۰ درصد فیک ن ، در بازار ایران البته)
    ویرایش توسط OmidX : February 27th, 2016 در ساعت 04:00
    ...Zzzz...

17. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)