-
February 26th, 2016, 13:51
سئوال در رابطه با آی پی اختصاصی
با سلام ....
من یک کامپیوتر دسکتاپ داشتم که وقتی باهاش به اینترنت متصل میشدم و آی پی رو چک میکردم ، به جای ایران بهم آی پی آلمان رو میداد !
الان چند وقتیه که این اتفاق نمیافته و آی پی ایران رو بهم میده و من از همان ابتدا نرم افزار خاصی نصب نکرده بودم و در حال حاظر نیز نرم افزاری نصب و یا پاک نکردم !
واقعا نمیدونم چه جوری بهم آی پی آلمان رو میداد و الان چرا این اتفاق نمیافته ؟ حدسم این بود که به کارت شبکه ام مربوط میشه !
نکته : از پارس آنلاین خدمات میگیرم و جدیدا خطم رو ریست و تنظیماتش رو تغییر دادند که فکر نمیکنم به پارس آنلاین ربطی داشته باشه !
مودم رو هم 3 بار عوض کرده بودم و با 3 مدل مودم مختلف تست کرده بودم ، در همه ی مودم ها وقتی با این کامپیوتر متصل میشدم آی پی رو آلمان نشون میداد!
مادربرد هم GIGABYTE Ultra Durable Series GA-Z97X-SLI هستش !
کسی نظری داره که چرا آی پی آلمان میگرفتم و الان نمیگیرم ؟
با تشکر
-
-
February 26th, 2016 13:51
# ADS
-
February 26th, 2016, 13:54
عضو دائم
پاسخ : سئوال در رابطه با آی پی اختصاصی
سلام
بعصی از ایپی ها برای المان بوده و تا 6 ماه بعدش هم به همین صورت هست
بعدیکی ایپی خریده برای ایرات تا 6 ماه بعد هم مثلا شما استفاده میکردید ایپی کشور المان نشان داده است
مربوط به مادربرد و ... نییست
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2016, 13:59

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
بعصی از ایپی ها برای المان بوده و تا 6 ماه بعدش هم به همین صورت هست
بعدیکی ایپی خریده برای ایرات تا 6 ماه بعد هم مثلا شما استفاده میکردید ایپی کشور المان نشان داده است
مربوط به مادربرد و ... نییست
موفق باشید
متوجه نشدم !؟
یعنی پارس آنلاین بهم آی پی آلمان میداده ؟
-
-
February 26th, 2016, 14:12

نوشته اصلی توسط
-farzin-
با سلام ....
من یک کامپیوتر دسکتاپ داشتم که وقتی باهاش به اینترنت متصل میشدم و آی پی رو چک میکردم ، به جای ایران بهم آی پی آلمان رو میداد !
الان چند وقتیه که این اتفاق نمیافته و آی پی ایران رو بهم میده و من از همان ابتدا نرم افزار خاصی نصب نکرده بودم و در حال حاظر نیز نرم افزاری نصب و یا پاک نکردم !
واقعا نمیدونم چه جوری بهم آی پی آلمان رو میداد و الان چرا این اتفاق نمیافته ؟ حدسم این بود که به کارت شبکه ام مربوط میشه !
نکته : از پارس آنلاین خدمات میگیرم و جدیدا خطم رو ریست و تنظیماتش رو تغییر دادند که فکر نمیکنم به پارس آنلاین ربطی داشته باشه !
مودم رو هم 3 بار عوض کرده بودم و با 3 مدل مودم مختلف تست کرده بودم ، در همه ی مودم ها وقتی با این کامپیوتر متصل میشدم آی پی رو آلمان نشون میداد!
مادربرد هم GIGABYTE Ultra Durable Series GA-Z97X-SLI هستش !
کسی نظری داره که چرا آی پی آلمان میگرفتم و الان نمیگیرم ؟
با تشکر
دوست عزیز ربطی نداره ، یکسری از رنج آی پی های پارس آنلاین توی هویز کشور آلمان رو نشون میداد ، یسری هم ایران !
شما در هر بار کانکت شدن به اینترنت یه آی پی جدید میگیرید ، ممکنه این آی پی که میگیرید از رنج ایران باشه
یا اصلا دیتابیس آپدیت شده و آی پی های پارس آنلاین توی هویز ایران شده !
-
تعداد تشکر ها از rastindata به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2016, 18:27

نوشته اصلی توسط
rastindata
دوست عزیز ربطی نداره ، یکسری از رنج آی پی های پارس آنلاین توی هویز کشور آلمان رو نشون میداد ، یسری هم ایران !
شما در هر بار کانکت شدن به اینترنت یه آی پی جدید میگیرید ، ممکنه این آی پی که میگیرید از رنج ایران باشه
یا اصلا دیتابیس آپدیت شده و آی پی های پارس آنلاین توی هویز ایران شده !
آخه یه سال وضع اینچوری بود و در حال حاظر هم اصلا رنج آی پی به کل تغییر کرده !
-
-
February 26th, 2016, 18:36
عضو دائم
الان مال منو هویز بگیری میزنه آذربایجان!! در حالی که من شمال هستم..زیاد مهم نیست توجه نکنید
-