شما میتونین تیکت خودتو ویرایش کنی ولی ایمیلی که از طرف وبسایت خود شما اومده رو مبخواین چکار کنین؟
شما سرویس با قیمت پایین اینجا گذاشتی من هم اقدام به خرید کردم. دقیقا ایراد کار الآن کجاست؟
ضمنا شما قبلا یه ایمیل زده بودی که سرویس رایگان برای کاربران قدیمی ارایه میدی، آیا من برای اون ایمیل هیچ اقدامی کردم؟
من دنبال مفتخوری نیستم جناب اما وقتی اگه ۱ ریال هم برای کالا یا خدماتی پرداخت کنم، حتی اگه قیمتش ۱ میلیارد تومن هم باشه، توی اون زمان با ۱ ریال ارایه شده و این حق منه که خدماتم رو دریافت کنم.
من هم خیلی محترمانه به جنابعالی گفتم فکر نمیکنم باید هزینه اشکالی که از سمت شمابوده رو من بدم.
حرف شما اینه که چرا حسابت توی بانک ملت نیست؟! منم میتونم همینو بگم که چرا حساب شما توی پارسیان نیست؟
من به شما این مبلغو پرداخت کردم. وقتی در جواب تیکت من که محترمانه بهتون میگم شما سرویس رو ارایه ندادین، پس قاعدتا نباید من متضرر بشم برگشتین میگین
بازم من در پاسخ نداشتن کارت بانک ملت به شما برخورد توهین آمیز داشتم؟خدا رئ شکر از ما تهیه نکردی
شما دنبال سرور مفتی کاملا مشخص است
گفتم من فکر میکنم که اون ۵۰۰ تومنو به شما ندادم و ازم ***یدنش
شما هم در پاسخ اون برگشتی میگی منم فکر میکنم دادمش به گدا
ولی تا این لحظه شما حتی ۱ ریال هم از این پولو برنگردوندی
میبینین؟ من هیچ تمایلی از سمت شما برای بازپرداخت این مبلغ نمیبینم.
من الآن چندین ماهه از یکی از دوستان توی همین سایت سرویس گرفتم بدون هیچ آفر و ... و اون سرور داره خوب کار میکنه و قیمتش هم ارزون نیست.
یه سرویس دیگه هم خارج از سایت خریده بودم برای تست قابلیتهای مختلف و امکاناتی که مطمئن نیستم صد درصد کار میکنن یا نه. طبیعتا با قیمت اینترنت ایران هیچوقت حاضر نیستم هی بستههارو بگیرم و امتحان کنم. خرید یک vps با قیمت پایین راه معقولیه
همین الآن هم از یکی دیگه از دوستان توی همین سایت سرویس گرفتم. هنوز نتونستم بعد ۳ روز ازش استفاده کنم چون قطعی مکرر داره ولی بخاطر برخورد خیلی خوب و سریع پشتیبانیشون من حتی اسم عودت وجه هم نیاوردم با اینکه گارانتی داشتن.
میبینین که مسئله اصلا پول نیست بلکه برخورده و من از شما پولیو که بهتون پرداخت کردم میخوام و این حق مسلم منه. پول دادم سرویسی دریافت نکردم الآن هم طبیعتا شما باید پول منو عین همون مبلغی که پرداخت کردم بهم برگردونین