-
February 25th, 2016, 23:17
پاسخ : دنبال کارم

نوشته اصلی توسط
mehrdad0603
دوستان کاری نبود برای ما؟
درود مهرداد عزيز
بنده با شما يه مدت قرار شد كار كنيم و براي اينكه ببينم شما كيفيت كارتون چطور هست يه پي اس دي دادم واسه كد كردن كه بعد از دو روز شما گفتيد براي هميشه ميخوايد از نت بريد و بعد هم آفلاين شديد براي بنده (اينگور كرديد)
جالب اينجاس با اي دي ديگ واستون اد فرستادم اد كرديد و بازم پيشنهاد بنده رو قبول كرديد
بگذريم
شما دقيقا هدفتون از انجام اين كارها چي هست ؟
-
تعداد تشکر ها از bandarit به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2016 23:17
# ADS
-
February 25th, 2016, 23:22
اون کار واقعی بود و به دلیل یه مشکل خانوادگی 2 هفته تو نت نبودم و قرار بود برای همیشه از نت برم ولی مشکلم هل شد لطفا ایمیلتونو بزارین تا اونجا باهم صحبت کنیم توی گوگل تا اینجا اسپم ندید. و قالبتونم تا چند روز دیگه شروع میکنم به کد کردن
-
-
February 25th, 2016, 23:25

نوشته اصلی توسط
mehrdad0603
اون کار واقعی بود و به دلیل یه مشکل خانوادگی 2 هفته تو نت نبودم و قرار بود برای همیشه از نت برم ولی مشکلم هل شد لطفا ایمیلتونو بزارین تا اونجا باهم صحبت کنیم توی گوگل تا اینجا اسپم ندید. و قالبتونم تا چند روز دیگه شروع میکنم به کد کردن
به امضا مراجعه كنيد اي دي در امضا ها موجود هست
-
تعداد تشکر ها از bandarit به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2016, 23:34

نوشته اصلی توسط
bandarit
به امضا مراجعه كنيد اي دي در امضا ها موجود هست
لطفا ایمیلتونو چک کنید
-
-
February 26th, 2016, 00:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdad0603
داداش من اول فکر کنید حساباتونو کنید ببینید میتونید وقت بزارید کار کنید با کسی یا نه؟ وقتی وارد همکاری شدید دیگر راه بازگشتی نیست.باید تعهد کاری داشته باشید.دلبخواهی نیست یک روز مشکل بخورید برید فردا بیایید!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2016, 22:59
دنبال نویسنده هستم تماس بگیرید تو تلگرام
شماره تلگرام
09358221789
-
-
April 13th, 2016, 15:31
با سلام
مقدار اطلاعاتتون از مدیریت محتوا وردپرس چقدر است ؟
سابقه نویسندگی وب سایت هم دارید؟
-
-
April 17th, 2016, 01:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad0603
لطفا ایمیلتونو چک کنید دوست عزیز
چیزی نیومد ، دوباره ارسال کنید
-