صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: رو چه حسابی این قدر هزینه بالای سرور رو میدین؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    70 پست

پیش فرض پاسخ : رو چه حسابی این قدر هزینه بالای سرور رو میدین؟

دوست عزیز فقط برای این کار اینطوری نیست دقت کرده باشی تو هرکاری همینطوره یه عده وقتی میبینن یه کاری برای یه نفر سود میده یدفعه حمله میکنن به اون کار حالا تو سطح مختلف فرق میکنه ولی مثلا اگه چند ساله گذشته رو در نظر بگیرین تو کارای مختلف چند تا کار بود که خیلی بهشون حمله یهویی شد و تقریبا بازار همشون کساد شد(بساز بفروشی,رستوران و فست فود,شرکت خدماتی,آشپزخانه,بنگاه,لباس فروشی و....)هاستینگم یکی از اون کاراییه که خیلی بهش حمله شد چون سرمایه کمی میخواد حتی کم تر از اونی که شما نوشتی کافی یه سرور مجازی یا ریسلر بگیری و بگی من سرور دارم
    ولی آخر سر کسی سود میکنه که با علاقه انصاف و دانش تو هرکاری وارد شه شما فکر کنی هاستینگ داشته باشی به عنوان شغل دوم یا روزی چند ساعت نمیشه البته من خودم نه تو کار هاستینگم نه سر در میارم ولی دونم تو هر کاری برای پیشرفت باید این مسائل رو رعایت کرد.

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    153
    تشکر شده در
    139 پست

پیش فرض پاسخ : رو چه حسابی این قدر هزینه بالای سرور رو میدین؟

من که گفتم 540 تومن سرور گرفتم چون برام کیفیت مهم بود مثلا الان خیلی هاستینگ ها میگن اقا پهنا میدیم نامحدود در حالی که سرور اختصاصی خودشون با 100 تا یوزر 5ترابایت پهنا داره بعد میان ساسپند میکنن ولی من اینکارو نکردم فکر یک ماه دو ماه هم نیستم پولی که گذاشتم کنار بیشتر از این حرف ها هست دنبال در امد هم نیستم شما کار خوب کن ملت کم کم خودشون میفتن پشتت حالا یه عده رو تو این مملکت رو میبینین که میرن به فلان کس رای میدن بعد یه سال پشیمون میشن بازار هاستینگ هم همینه یه عده میرن از 20 جا هاست میگیرن تازه تو خرید 21 امی هم بازم رعایت نمیکنن! شما کیفیت رو ارائه بده چی کار داری کی تو بازاره کی نیست بزرگ ترین هاستینگ های ایران رو ببین هیچ کدومشون نمیان اینجا دعوا راه بندازن که اقا تقصیر یه عده است که ریسیلر میدن و این حرف ها کیفیت میدن کاربر هم دارن حالا (خیلی ببخشید)شما برا 2 تا کاربر هی بزنین سر و کله ی هم دیگه که اقا بازار رو شما خراب کردی

---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------

در ضمن شما کار کن پولت رو هوا در میاد ولی کار کن نه این که صبح تا شب تبلیغ کنی!کار قبل از تبلیغه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)