برام عجیبه بعضی ها چجوری میرن یه سرور اختصاصی می خرن و هزینه حداقل 200$ در ماه رو دارن میدن
و می بینیم حتی مشتریانشون خیلی کمن پول وی پی اس هم به زور در میارن چه برسه به هاست
واقعا داستان چیه
چجوری هزینه ها رو بر می گردونین
برام عجیبه بعضی ها چجوری میرن یه سرور اختصاصی می خرن و هزینه حداقل 200$ در ماه رو دارن میدن
و می بینیم حتی مشتریانشون خیلی کمن پول وی پی اس هم به زور در میارن چه برسه به هاست
واقعا داستان چیه
چجوری هزینه ها رو بر می گردونین
بعضی ها فقط برای بزرگ جلو دادن خودشون می آن ماهی یه بار اینجا درخواست سرور میدن، طبل تو خالی هستند، زیاد جدی نگیر
خوب آدميه
جو ميگرش.![]()
من که فردی ندیدم بگیره و اینحوری باشه که شما میگی(جز خودم:دی)
الان خودم سرور گرفتم ماهی 140 تو المان و یکی هم 400تو ایران اینارو خریدم برا اینده نگری ! الان در امد ندارم ولی کیفیت کارم خیلی برام مهمه فعلا هم فکر درامد نیستم چون نیازی بهش ندارم بلند مدت فکر میکنم .حالا شما دوست داره فکر منو ببر زیر سوال مسئله ای نیست از نظر من !انتقاده بعضی موقع ها باعث پیشرفت منم میشه!
تشکر!
ویرایش توسط mofthost.com : September 17th, 2010 در ساعت 22:18
داستان سر همینه
من چند تا از شرکت های بزرگ رو از نزدیک باهاشون صحبت کردم
حدود 1000 تا 2000 تا مشتری دارن ولی در کل شاید 2 تا سرور داشته باشن اونم شاید ولی اکثرا 1 دونس
ولی خیلی از بچه های اینجا ادم میبینه کلا 10 تا مشتری هم نداره ولی تو پنل سایتش هزار تا یز گذاشته وارز - غیر وارز- مجازی اختصاصی
همین شما ماهی 540 داری پول سرور میدی
نمی خوام بگم بده
خيلي ها ريسلر دارند و ادعا دارند سرور اختصاصي دارند !
ولي 200$ در ماه براي يك كارمند چيزي نيست ! به خصوص كه از كنارش در هم مياد
شما وقتي ميري يك مغازه بزني تا 10-20 ميليون اول سرمايه مي كني و فقط ممكنه ماه اول 50 هزار تومن هم در آمد نداشته باشي در حالي كه با 5-6 ميليون سرمايه اوليه ميشه يك هاستينگ معمولي زد...(سرور نه ريسلر :دي) تا به يك سطح مطلوب در آمدي رسيد و هزينه ها رو جبران كرد...
2000 اكانت روي يك سرور؟
رمش چند ترابايت ـه؟!!
فكر كنم استانداردش با يك رم مناسب 300-400 يوزر باشه
شركتي كه براي هر 50-60 كاربرش يك كارمند رو در ماه حقوق ميده براي هر 200-300 سايتش يك سرور هم ميگيره
اين شركت براي 1 گيگ هاست معمولي و نه دانلود در ماه 20 تومن شايد بگيره ولي خيلي مثلا هاستينگ ها سالي 10 گيگ رو ميدند 10 تومن...فرقش تو اين هاست!
حرف هیچ یک از بالایی ها اصلا تایید نمیشهاگه بازاری باشین ، کاری باشین ، تلاش کنید و ... درآمد بالایی دارین. پول همه این ها هم در میاد.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
بنده مدتی پیش یک سروری قصد خریدشو داشتم جهت فایل هاستینگ ماهی 1.300.000 تومان . به نظر من این فکر که آیا ضرر میکنی یا سود مهم نیست . من به شخصه از این ناراحت میشم مشتری فرق بین یک چیز سطح پائین با یک چیز عالی رومتوجه نمیشه ... هزینه کردن به شرطی که مشتری بدونه و درک کنهداستان سر همینه
من چند تا از شرکت های بزرگ رو از نزدیک باهاشون صحبت کردم
حدود 1000 تا 2000 تا مشتری دارن ولی در کل شاید 2 تا سرور داشته باشن اونم شاید ولی اکثرا 1 دونس
ولی خیلی از بچه های اینجا ادم میبینه کلا 10 تا مشتری هم نداره ولی تو پنل سایتش هزار تا یز گذاشته وارز - غیر وارز- مجازی اختصاصی
همین شما ماهی 540 داری پول سرور میدی
نمی خوام بگم بده
خیلی ها فکر میکنند میتوانند با 1 سرور اختصاصی مثل فلانی و فلانی کار کنند ، 1-2 ماه سرور میگیرن و با قیمت های ..... بازار را خراب میکنند و بعد از 1-2 ماه .... به سلامت !!
ولی خدا شکر مشتریان تا حد زیادی تفاوت را احساس میکنند !
[quote]باشي در حالي كه با 5-6 ميليون سرمايه اوليه ميشه يك هاستينگ معمولي زد...[/quote
دیگه بیش از حد اغراق کردید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)