نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: بحث در مورد شبکه OVH

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : بحث در مورد شبکه ovh

نقل قول نوشته اصلی توسط iam نمایش پست ها
    سلام
    من چند ماهه ovh هستم و تو اين چند ماه فقط 1 بار قطعي چند دقيقه اي از ديتا سنتر ديدم
    بجز اون سرور ژينگ بسيار بالايي داره و هيچ وقت تا الان يوزرام مشكلي با isp ها نداشتند در صورتي كه قبلاً fdc دمار از روزگارم در آورده بود
    سرعت پورت ثابت هست و يادم نمياد از يه مقداري كمتر شده باشه
    امكانات كنترل پنلش انقدر زياده كه اصلاً نياز به ساپورتر نداريد
    حالا مشكلاتش :
    1- اينكه اگر سرور رو بدون كنترل پنل هاست بگيريد پارتيشن بنديو باقي قضايا ميمونه گردنتون كه من 1 هفته طول كشيد تا ياد بگيرم چطور پارتيشن بندي كنم
    2- واقعاً حقيقته كه شبكش خيلي پيچيدس
    3-نماينده هاشو داره كنسل ميكنه و بايد سرورمونو كنسل كنيم
    ovh مشکلی نداره اما ریسلرها دارند مخصوصا" hugeserver

من یک سرور از hugeserver گرفته بودم که بعد از حدود 15روز گفتن که از ماه دیگه نمی تونیم تمدید کنیم و شما فقط تا پایان ماه می تونید استفاده کنید. فکر کنید تازه بعد از 15 روز کانفیگ سرور برای برای انتقال backup طول کشیده بود که آماده بشه. بدون دلیل و بدون پرداخت خسارت و یا برگشت حتی قسمتی از پول سرور باید سرور را بعد از 15 روز بدون استفاده رها می کردم اما پول سرور را کامل پرداخت کرده بودم . عملا" 30 روز بدون استفاده و پرداخت برای هیچی انجام شد. اگر یک دلیلی برای کنسل هم داشتن خوب بود اما می گفتن فقط کنسل می کنیم و اگر می خواهید یک سرور از آمریکا سفارش بدید. من به خاطر این کار کلی ضرر کردم و 2 ماه کارم عقب افتاد. موقع انتخاب ریسلر دقت کنید. خرید مستقیم از OVH هم ساده نیست.

2. تعداد تشکر ها از amateur به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)