-
February 23rd, 2016, 12:45
عضو دائم
پاسخ : زرين پال برترين سايت ارائه دهنده خدمات پرداخت در سال 94

نوشته اصلی توسط
OmidX
تبریک میگم ب شما ... با آرزوی موفقیت های بیشتر ...
فقط یک سؤال ، زرین پال الان جزو سامان سیستم هست ؟ یا واگذار شده ؟ (چون یکسری تاپیک این اواخر در انجمن ایجاد شده بود میپرسم.)
بله سوال منم هست...لطفا جواب بدید ممنون میشم..یک عمر با زرین پال کار کردیم اما این اخریها خیلی کند شدید..حتی میشه گفت پشتیبانی رفت در حد صفر!! کاش رسیدگی میکردید بهش..
انشالا موفق باشید.
-
-
February 23rd, 2016 12:45
# ADS
-
February 23rd, 2016, 12:48
سلام ببخشید ولی خیلی واجب شرمنده بابت اسپم ولی من نمیتونم هیچ موضوعی رو اغلز کنم و پستی نمیتونم ارسال کنم چرا؟
-
-
February 23rd, 2016, 12:52

نوشته اصلی توسط
مهرداد فرجی
سلام ببخشید ولی خیلی واجب شرمنده بابت اسپم ولی من نمیتونم هیچ موضوعی رو اغلز کنم و پستی نمیتونم ارسال کنم چرا؟
باید تعداد پست هاتون رو افزایش بدید
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2016, 12:57

نوشته اصلی توسط
hostorder
من روزهای متفاوت این کار رو انجام دادم به پشتیبانی هم گفتم آخرشم به نتیجه ای نرسیدیم آخرش با نرم افزار موبایل تون تونستیم تسویه کنیم آنچنان هم مبلغی نبود فقط می خواستیم ببینیم با زرین پال میتونیم راحت کار کنیم که آخر دیدیم نمیتونیم همکاری کنیم نه با قالب سایت راحت بودیم نه با تیم پشتیبانی ببخشید رک هستیم
با سلام
همين که تونستيد از نرم افزار موبايل اين مورد رو در زمان قطعی سرويس رفع کنيد باعث خوشحالی ما هست.
مورد و مشکل تسويه روی سايت هم چند روز گذشته برای حدود 12 ساعت وجود داشته که بعد ازون رفع شده 
شما قطعا حق انتخاب بهترين سرويس رو داريد و ما هم نميتونيم در اين مورد به شما چيزی رو تحميل کنيم.
آرزوی ما موفقيت هست و ان شاء الله بتونيم هر زمان که خودتون تشخيص بديد مجدد ميزبان خوبی برای شما باشيم.
-
-
February 23rd, 2016, 12:59
عضو انجمن
به نظر من زرین پال حقش بوده
یعنی حداقل نسبت به بقیه شرکتای واسطه و پرداخت
یه سروگردن خدماتش بالاتره
اما متاسفانه به هیچ عنوان
جشنواره ای که با پول گرفتن
باند بازی و.... رای میده
بنده چنین جشنواره ای رو قبول ندارم
و 5 ساله از سمت ما و خیلی از یوزرامون تحریمن
بنده به این جشنواره پیشنهاد میکنم
سایر موارد انتخابیشو حداقل 5 سال یکبار عوض کنه
کسی شک نکنه !!!!! اخه اینقدر واضح..؟؟؟؟؟؟؟؟
-