مساله اصلا این نیست یکجورایی من حس میکنم اینها از اذیت و آزار مشتری دارند لذت میبرند
دم به ساعت تغییر قانون دیگه اعصاب برای آدم نمیزاره
مگر پی لاین از اینها بزرگتر و معتبرتر نیست ؟ چطور یک فرم یک ماه قبل موقع ورود بود که پر کردیم که نوشته بود اطلاعات را دقیقا وارد کنید و آدرس و ... تمام شد رفت
تو پست اول بخشی از این تغییرات اعصاب خردکن را گفتم و خواهش میکنم دوستان ضمن انتقاداتی که خودم شاهد هستم چه اندازه به حق هست یک درگاه معتبر را معرفی کنند جایگزین کنم
درگاهی معتبر که مدیر اون مشکل روحی و روانی نداشته باشه و با اعصاب مشتری بازی نکنه
در ضمن چند تا از دوستان پیام دادن موضوع این فرم و .. چیه که در ادامه فرم را قرار میدم ولی میگم اصلا ارسال این مدارک اگه میدانستم پایان کار هست مهم نبود ولی تو 365 روز سال اینها 365 بار تغییرات و قوانین را تغییر میدن
چند پشتیبان گذاشتن که خدایی از زمین می پرسی از هوا جواب میده و اون متن مودبانه مشتری مدارانه که الکی و مصنوعی میگن با اون پاسخ های پرت انگار دارند به آدم ناسزا میگن
خلاصه من که حوصله ندارم به جای تمرکز روی کارم با اینها ور برم
فردا پس فردا قول میدم ازتون بخوان برید انگشت نگاری و اثر انگشت تمامی انگشت ها را با تایید وزارت اطلاعات و خارجه و کشور و ... را هم براشون بیارید
این هم متن قرارداد ، احتمالا اسکنر شما دچار مشکل شده باشه حساب هم بسته خواهد شد !
http://worldup.ir/images/9wyrzkmdgb4q91ricft.pdf
![]()