-
January 27th, 2016, 14:39
پاسخ : درخواست سرور مجازی مخصوص انکود فیلم
چه فایده ...
سروریس تست میگیرم ، اون لحظه عملکرده فوق العاده ای ، بعد 1 روزه 12 ساعت طول میکشه انکود کردن ، میام شکایت میکنیم ، کسی پاسخگو ( با مدرک) ، هیچکس رسیدگی نمیکنه ، دسته مون به کجا بنده اون موقعه ؟ یه قول یکی از دوستان طرف میره سرور مارکتی چه انتظاری داریم ، بنده که دیگه واقعا دوره کسایی که نماد ندارن رو خط کشیدم ، حداقال بعده خرید میدونیم دستمون یه جا بنده شکایتی چیزی بکنیم ، به خاطر 40-50 هم نمیتونم برم پلیس فتا شکابت کنم که فلانی از نا کجا آباد فلان سرویسو به من نداد.
و اینکه واقعا متاسفم تو سال 2016 داریم زندگی میکنیم ، پول سرور دادم ، هم سرور رو کلا داون کردن ، هم اکانت داخله سایتشون رو! ینی واقعا دارم فک میکنم بد ترینه نوع اخلاق همینه ...
ویرایش توسط nevergotme : January 27th, 2016 در ساعت 14:41
-
-
January 27th, 2016 14:39
# ADS
-
February 21st, 2016, 15:20
عضو جدید
سلام
من خودم قبلا که سایت داشتم از هاستینگ server.ir سرور گرفتم که هم قیمتش خوبه و هم کیفیت و پشتیبانی.
اگه برای انکد می خوای باید سرور اختصاصی بخری که چون توانایی بالای داره.
خودم پلن 1 سرور اختصاصی المان رو با قیمت ماهانه 230 هزار تومن خریدم اینم مشخصات سرویس:
رم: 32 گیگابایت
هارد: 6 ترابایت
ترافیک ماهانه: نامحدود
cpu: intel Core i7
اینم لینکش:
http://portal.server.ir/aff.php?aff=174
-
-
February 22nd, 2016, 15:53
عضو انجمن
با سلام
سرور مجازی از آمریکا با پردازنده قوی و تضمین کارایی قابل تقدیم است:
رم:2 گيگ
سي پي يو:2 هسته 6000 مگاهرتز
هارد:100 گیگ
پورت:1 گيگ با 1000 ميگ گارانتي
ترافيک:نا محدود
آي پي:1 عدد
اجاره ماهيانه:60.000 تومان
------------------------------
سرور اختصاصی از هتزر آلمان:
Cpu:E3-1245
Ram:16GB DDR3 ECC
HDD:2 x 3 TB sata lll Ent
Uplink Port:1Gbit
Traffic:20TB outbound,Unlimited inbound
Ip:2
اجاره ماهيانه:39 یورو معادل 156.000 تومان
داراي نماد اعتماد الکترونيک و شرکت ثبت شده و بيش از 9 سال سابقه!
www.sekoyaserver.com
ارسال تيکت
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
-
February 22nd, 2016, 16:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nevergotme
چه فایده ...
سروریس تست میگیرم ، اون لحظه عملکرده فوق العاده ای ، بعد 1 روزه 12 ساعت طول میکشه انکود کردن ، میام شکایت میکنیم ، کسی پاسخگو ( با مدرک) ، هیچکس رسیدگی نمیکنه ، دسته مون به کجا بنده اون موقعه ؟ یه قول یکی از دوستان طرف میره سرور مارکتی چه انتظاری داریم ، بنده که دیگه واقعا دوره کسایی که نماد ندارن رو خط کشیدم ، حداقال بعده خرید میدونیم دستمون یه جا بنده شکایتی چیزی بکنیم ، به خاطر 40-50 هم نمیتونم برم پلیس فتا شکابت کنم که فلانی از نا کجا آباد فلان سرویسو به من نداد.
و اینکه واقعا متاسفم تو سال 2016 داریم زندگی میکنیم ، پول سرور دادم ، هم سرور رو کلا داون کردن ، هم اکانت داخله سایتشون رو! ینی واقعا دارم فک میکنم بد ترینه نوع اخلاق همینه ...
اگر فقط مسئله شکایت هست می تونید هزینه سرویس رو واریز کنید و بنده به شما سرویس نمیدم و اکانت شما رو می بندم
بعد از طریق پلیس فتا پیگیر بشید و شکایت کنید و داخل سایت هم اینماد دارم اتفاقا و من هم کامل پاسخگو خواهم بود
تمام این مسائل رو میخوام به این دلیل پیگیر بشید که متوجه بشید اینماد دردی رو از دردای شما دوا نمیکنه اونی که داره دال بر کیفیت و اونی که نداره دال بر بی کیفیتی نیست . اگر هم فکر میکنید دستتون به جایی بنده برای شکایت خیر اصلا اینطور نیست بلکه نماد فقط یک طرح برای ساماندهی و کسب اطلاعات بنگاه های اقتصادی فعال در تجارت الکترونیک یا همون کسب درآمد اینترنتی هست
سعی کنید فاکتورهای دیگری برانون مهم باشه
قیمت با توجه به رضایت شما فقط نباشه . فروشنده هم از قیمتی که میده راضی باشه نه اینکه به خاطر جلوگیری از ضرر فقط آی پی پر کنه و سرور رو مفت بده به شما
سعی کنید سمت فروشنده ای برید که اطلاعات کافی و تخصصی در زمینه انکود داره و چندین مشتری انکودی داشته که این مشتریان اعلام نارضایتی به فروشنده مبنی بر عدم کیفیت در انکود نکرده باشند
در صحبت با فروشنده تشخیص بدین که تا چه حد به کارش و رضایت مشتری و اهمیت میده
و ...
-
-
February 22nd, 2016, 16:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nevergotme
چه فایده ...
سلام
اینو میگم امید وارم بد برداشت نشه ...
قوتی کاربران قیمت قدای کیفیت و تجربه و ... میکنند
وقتی برای 1000 تومان سرور اختصاصی کنسل میکند که از همکار دیگر تهیه کنند و بعد متوجه میشود که سرور فرمت شده ... یا پول سرور ندادند و سرورشون بستن ...
باید این مسائه برای همه پیش بیاد متاسفانه کسی از تجربه کسی استفاده نمیکنه و ....
در اینده تحقیق کنید و بعد خرید .... و در آخر به قیمت نگاه کنید ...
-
-
February 22nd, 2016, 16:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nevergotme
بنده که دیگه واقعا دوره کسایی که نماد ندارن رو خط کشیدم ، حداقال بعده خرید میدونیم دستمون یه جا بنده شکایتی چیزی بکنیم
درود
اتفاقا با نماد هم دستتون به جایی بند نیست! نماد هیچگونه حقی برای اجرای مستقیم قانون نداره! یک جسنجو کنید میبینید از طریق نماد کسی نمیتونه شکایت کنه. نماد فوقش نماد طرف رو میتونه حذف کنه !
البته بنده صرفا جهت راهنمایی عرض کردم و به خودتون مربوط هست.
موفق باشید.
-