زدم اپدیت بشه ولی همچنان در حال پیدا کردن اپدیت هاست... ببینم چی میشه اگه اپدیت شد باز خاموش شد بهتون میگم با تشکر از دوستان عزیز
زدم اپدیت بشه ولی همچنان در حال پیدا کردن اپدیت هاست... ببینم چی میشه اگه اپدیت شد باز خاموش شد بهتون میگم با تشکر از دوستان عزیز
سلام
مشکل پا برجا بود اطلاعات روت را برای من ارسال کنید تا سرور شما را بررسی کنم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام
مورد شما باید دقیق تر بررسی شود ولی معمولا این مشکل از اکتیو نبودن ویندوز است.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
با آپدیت شدن ویندوز مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد، در صورتی که پس از آپدیت ویندوز همچنان مشکل وجود داشت در صورتی که اطلاعات خاصی بر روی سرور ندارید راحت ترین راه حل موجود Reinstall کردن می باشد.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
دوستان عزیز از همتون میخواستم تشکر کنم ، آپدیت کردم الان دو روزه خاموش نشده ، مرسی.![]()
دوستان با عرض معذرت الان مدتش فقط بیشتر شده هر 4-5 رو یه بار خاموش میشه![]()
به سر نخ دیگه هم پیدا کردم ، اینکه از زمانه روشن شدنه سرور تا خاموش شدنش یعنی 24 ساعت بعد ، به تدریج رم پر میشه ! که تا 2 ساعت قبلش کامل بدونه هیچ دلیل 16 گیگ پر میشهبعد خاموش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)