رم مورد نظر 64 گیگ
هارد 500 گیگ ssd
اگر کانفیگی حدود این وارد کردید به من پیام دهید
رم مورد نظر 64 گیگ
هارد 500 گیگ ssd
اگر کانفیگی حدود این وارد کردید به من پیام دهید
درود
بله دقیقا.
اکثر مواقع همین امر موجب مشکلات زیادی در اهداف شرکت میشه.
این مورد رو چندان با نظر سنجی نمیشه درخصوصش بحث مفیدی داشت
به عنوان مثال بنده باشرکت های بعضی از دوستان که در همین انجمن هم تشریف دارن کار کردم که قبل از خرید قطعات مشتری های خودشون رو مشخص کردن
یعنی با مذاکره با بعضی از مراکز دولتی و خصوصی راضیشون برای رزرو کردن سرور با مشخصات خاصی رو داشتن و با برخی تدابیر مالی خریدهای قطعات سرورهای ایرانشون رو انجام میدادن
و در اون شرایط بهترین کار برای خرید عمده قطعات این بود که از همون اول یه خورده دست بالاتر + متنوع تر هاردها رو انتخاب کنند
چرا که بعدا نمیشه حجم زیادی از هاردهای سرورها رو اضافه کرد ! چون چه از نظر مالی و چه از نظر فنی مشکلاتی رو پیش خواهد آورد البته از نظر صرفا در موارد خاصی که مورد بحث نیست.
اما طبیعتا با توجه به شرایط مالی شما این مورد متغییر هست.
اما اگر امکانش باشه قبل از خرید، اهداف و یکسری موارد رو دقیق تر بررسی کرد و بنا به مستندات مالی هاردها رو یه خورده بیشتر و متنوع تر خرید کرد در آینده با مشکلات کمتری مواجه میشید.
پیشنهاد میکنم برای سرورها کانفیگ های مختلفی رو انتخاب کنید و اکثرا رو مشابه خرید نکنید.
یا با فاصله زمانی خرید کنید.
پوزش اگر یه خورده از چهارچوب تاپیک فاصله گرفت اما خواستم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)