صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: دلایل منطقی

عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

پیش فرض دلایل منطقی

با سلام

من تقریبا دارم پلن هام رو با قیمت کم می دم .

از دوستانی که سرویساشونو با قیمت خیلی خیلی ناچیز می دن می خواستم دلایلشونو بپرسم .

شما مگر از کارتون سود نمی خواید ؟ دارید برای رضای خدا کار می کنید ؟

چه رنج سودی شما رو راضی می کنه ؟

مثلا یکی دیدم رم 4 vps رو قیمت داده کمتر از 40 تومن . درسته که سرورتونو ارزون می گیرید ولی هزینه های سایت + پشتیبانی و ... رو چطور حساب می کنید که اینقدر می شه .

اصلا یک نکته ارزون فروختن مگر چقدر در بیشتر فروختن اثر داره ؟ کیفیت چطور ؟

البته بعضیا باز به شعور و سطح فرهنگ ایرانی گیر ندند که این قضیه مربوط به خیلی جاها هست ، نه فقط ایران .
    ویرایش توسط alimosavi : February 19th, 2016 در ساعت 17:17
    به نام او ....

2. تعداد تشکر ها ازalimosavi به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

پیش فرض پاسخ : دلایل منطقی

سلام
    سخنم با هیچ همکاری نیست پس بیخود تاپیک رو به حاشیه نکشونید.

اما بعضی ها کوته فکر یا نادان هستند شایدم جنبه ی تفریح به کار نگاه میکنند تا شغل حرفه ای

سایت یکی از همکاران هک شده بود در یاهو اطلاعتی به همه ارسال کرده بود در مورد درامدشون .... که وقتی حساب کردیم متوجه شدیم ایشون از ۹۰٪ پکیج هاشون ۳۰۰۰ تومان الی ۵۰۰۰ تومان ناقابل سود میکنند
    در واقع تاکتیک قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود رو استفاده میکنند ولی همیشه سوال برام پیش میاد برای مشترک باید وقت بزارید یا به قول شما هزینه ی پشتیبانی سایت و... پرداخت کنید اصلا می صرفه براشون؟
    حتما عصاب پولادین دارن و براشون ۵۰۰۰ تومان ۵۰۰۰ تومان هست یا فی سبیل الله کار میکنند.

صادقانه بگم ما و شاید خیلی فروشنده های با سابقه ی دیگر از این کارشون بیشتری سود رو بردیم و بردند در این راه نصف بیشتر درامد ما از مشترکینی هست که از سمت این چنین فروشنده هایی میان چون در ادامه ی مسیر به شدت کیفیتشون میاد پایین و مشترک دنبال سرویس بهتری معتبر و قدیمی می گردند

توصیه میکنم شما هم همکار و دوست عزیز قیمت هاتون رو استاندارد تعریف کنید که ضرر نکنید
    تضمین میدم مشتری خودش میاد
    همیشه طوفانی در راه هست از سمت برخی ها که باعث سرازیر شدن مشترکینشون به دیگران میشه

5. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

سلام.

دقیقا درسته دوستان. منم همیشه این قیمت های عجیب غریب واسم سوال بوده و از خیلی دوستان همین انجمن سوال کردم و دلیل منطقی نداشتند برای کارشون که مثلا هاست اشتراکی ماهیانه 1,900 تومان یا مثلا 2,500 تومان میدن!
    دوستمون novinvps هم درست گفتند کسانی که این سرویس ها رو میخرند بعد یکی دو ماه سایت را انتقال می دهند و میروند سمت سرویس دهنده های با سابقه و آن زمان حاضر می شوند هزینه بالاتر و واقعی یک پلن هاست را بپردازند تا خیالشون راحت باشه.

مثلا قیمت 200 مگابایت هاست حداقل زیر 50 تا 60 تومن نباید باشه!! طرف اومده زده 12 هزار تومان یک سال!

7. تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

درود
    دوست عزیز این چیزی نیست که فقط به فروشنده ها مربوط بشه
    چون در تجارت معمولا تعیین کننده اصلی قیمت، مشتریه !
    تعدادی از از هاستینگ ها که مشتریهای خاص خودشون رو دارند + هاستینگ هایی که مدیر فروش قوی دارند معمولا این موضوع رو کنترل میکنند و تعرفه ها رو به سوی استاندارد شدن میبرن
    البته میزان استاندارد بودن تعرفه ها رابطه مستقیمی با کیفیت، قوانین و شرایط هاستینگ داره.
    اما چون در همه جای دنیا و مشخصا در ایران عده چشمگیری از مشتریها نسبت به دادن هزینه به ارائه دهنده، سطح توقعاتشون خیلی بالاتره ترجیح میدن هاستینگ هایی مدعی (و البته ادعاهای غیر منطقی) با تعرفه کمتر رو انتخاب کنند.
    و همچنین بصورت موازی یه عده هاستینگر هستند که تعادل تعرفه ها رو بهم میزنند که علت های متفاوتی میتونه داشته باشه :
    نظیر نگاه تفریحی بعضی از هاستینگرها به این شغل
    یا نداشتن طرح خاصی به غیر از پایین آوردن سطح قیمت ها جهت افزایش فروش
    یا بعضی از شرکت ها با این سیاست میخوان شناخته تر بشن و ترجیح میدن هزینه کمتری دریافت کنند !
    و خیلی دلیل های دیگه که دست به دست هم میده که تعادل بازار رو بهم بزنند و حتی موجب ورشکستگی بعضی از شرکت های هاستینگ هم خواهند شد !
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    95
    تشکر تشکر شده 
    239
    تشکر شده در
    177 پست

دوستان با یک جمله مختصر و مفید مطرح میکنم !

در سراسر دنیا (توی مبحث قیمت گذاری) این مشتری هست که خودشو با فروشنده وفق میده
    اما توی ایران این فروشنده هست که خودشو باید با مشتری وفق بده !

مشکل از اکثر همکاران نیست ، مشکل از مشتریه که هاست مثلا نامحدود رو ماهانه 10 هزار تومان میخواد !
    حالا فلان هاستینگ مجبوره بخاطر اینکه سرویسش فروش بره قیمتشو بکنه 15 هزارتومان ، که مشتری ازش خرید کنه !

10. تعداد تشکر ها از rastindata به دلیل پست مفید

عضو انجمن armin.rf آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,005
    تشکر تشکر شده 
    1,550
    تشکر شده در
    824 پست

با سلام و درود

خوب بشینیم از هفته اینده بحث کنیم ایا بر طرف میشه ؟؟؟

سال 92 ما رو سایت کار میکردیم کمترین قیمت ما 200 هزار تومان بود الان با 20 هزار تومان میسازن !!

اینم بگم فروشنده از سر اجبار دست به این کار میزنه
    شما فرض بر این بگیرید هزینه ماهانه سرور 300 تومان هستش
    بالا خره مجبورید بفروشید یا نه؟؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alimosavi نمایش پست ها
    با سلام

من تقریبا دارم پلن هام رو با قیمت کم می دم .

از دوستانی که سرویساشونو با قیمت خیلی خیلی ناچیز می دن می خواستم دلایلشونو بپرسم .

شما مگر از کارتون سود نمی خواید ؟ دارید برای رضای خدا کار می کنید ؟

چه رنج سودی شما رو راضی می کنه ؟

مثلا یکی دیدم رم 4 vps رو قیمت داده کمتر از 40 تومن . درسته که سرورتونو ارزون می گیرید ولی هزینه های سایت + پشتیبانی و ... رو چطور حساب می کنید که اینقدر می شه .

اصلا یک نکته ارزون فروختن مگر چقدر در بیشتر فروختن اثر داره ؟ کیفیت چطور ؟

البته بعضیا باز به شعور و سطح فرهنگ ایرانی گیر ندند که این قضیه مربوط به خیلی جاها هست ، نه فقط ایران .
    سلام

شما میخواید پی به این مسئله ببرید که دوستان دیگه چطور سود میکنند؟
    متاسفانه هدف شما از زدن این تاپیک متوجه نشدم ایا تاپیک جو سازی هست یا خبری یا اطلاع رسانی یا آگاه کردن مردم به ارزان فروشی...
    فرضا یک نفر ارزون فروخت چه دخلی برای شما داره؟
    نحوه قیمت گذاری هر سایت و شرکت مطابق با قوانین و سیاست های کاری خودش و کیفیت محصول گذاشته میشه !
    ببخشید اما برام عجیب هست چرا همچین سوالی میکنید!
    جواب سوال شما این هست اکثر افرادی که ارزون کار میکنن نماینده و زیرمجموعه و یا پورسانتی کار میکنند غیر از این نخواهد بود.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    سلام

شما میخواید پی به این مسئله ببرید که دوستان دیگه چطور سود میکنند؟
    متاسفانه هدف شما از زدن این تاپیک متوجه نشدم ایا تاپیک جو سازی هست یا خبری یا اطلاع رسانی یا آگاه کردن مردم به ارزان فروشی...
    فرضا یک نفر ارزون فروخت چه دخلی برای شما داره؟
    نحوه قیمت گذاری هر سایت و شرکت مطابق با قوانین و سیاست های کاری خودش و کیفیت محصول گذاشته میشه !
    ببخشید اما برام عجیب هست چرا همچین سوالی میکنید!
    جواب سوال شما این هست اکثر افرادی که ارزون کار میکنن نماینده و زیرمجموعه و یا پورسانتی کار میکنند غیر از این نخواهد بود.
    درود
    پوزش که بجای استارتر پاسخ میدم
    بله دقیقا
    سیاست فروش هر شرکتی میتونه از ایده های مختلفی نشات گرفته باشه و پایین اومدن سطح تعرفه ها هم میتونه جزو این ایده ها باشه
    اما این تاپیک ها جهت به چالش کشیدن این سیاست های مالی و... میتونه خیلی هم مناسب و مفید باشه
    و اگر بخوایم اینجور برخورد کنیم کلا سوال پرسیدن و به چالش کشیدن موضوعی اشتباست !
    و طبق تجربه شخصی خودم اتفاقا خیلی از این افراد خودشون صاحب سرور هستند
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

14. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    درود
    پوزش که بجای استارتر پاسخ میدم
    بله دقیقا
    سیاست فروش هر شرکتی میتونه از ایده های مختلفی نشات گرفته باشه و پایین اومدن سطح تعرفه ها هم میتونه جزو این ایده ها باشه
    اما این تاپیک ها جهت به چالش کشیدن این سیاست های مالی و... میتونه خیلی هم مناسب و مفید باشه
    و اگر بخوایم اینجور برخورد کنیم کلا سوال پرسیدن و به چالش کشیدن موضوعی اشتباست !
    و طبق تجربه شخصی خودم اتفاقا خیلی از این افراد خودشون صاحب سرور هستند
    حرف شما درست هست.
    اینو هم قبول دارم سایت هاستینگ از تعداد انسان ها هم بیشتر هست و در حال افزایش هست.:دی
    دلیل این بی نظمی این هست که نظارتی بر روی این کسب و کار نیست . نظر من اینه طرف مدیر مسئول باید خودش به این موارد مدنظر قرار بده اگر قطعا اهداف از پیش تعیین بشه مشتری ها هم به همون سمت حرکت میکنند.
    متوجه منظور بنده هستید ؟ متاسفانه در ایران عده ای هستند قوانین کاری مد نظر قرار نمیدن همین باعث بی نظمی میشه و مشتری هم قیمت پایین در مقابل کیفیت بالا ملاک قرار میده و خرید میزنه! و بعد متوجه میشه اینطور نیست .
    امیدوارم تمام مدیران عزیز هاستینگ قیمت های اصولی و با فکر در سایتشون قرار بدن.
    موفق باشید.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

16. تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

مشتری کمتر، زندگی بهتر

الف: ۱۰۰۰ مشتری دارم ، تعرفه پایین دارم ( هر سرویس ۸۰۰۰ تومان ) ، روزانه ۲۰ تیکت دارم ، لود سرور ۲۰ ، ماهانه ۲۰ مشتری جدید >> سود حاصل ۸۰۰۰۰۰۰ تومان
    ب: ۲۰۰ مشتری دارم ، تعرفه بالا دارم ( هر سرویس ۴۰۰۰۰ تومان) ، روزانه ۵ تیکت دارم ، لود سرور ۵ ، ماهیانه ۵ مشتری جدید >> سود حاصل ۸۰۰۰۰۰۰ تومان

به نظر من:
    در حالت الف غیر از استرس و خستگی چیزی نصیب هاستینگ نمیشه و مشتری هم دائما با لود بالا و درگیری سرور مواجه میشه. مشتری مجبور میشه دائما از این هاستینگ به هاستینگ دیگه کوچ کنه و هزینه‌های انتقال و حتی ضررهای اون رو متقبل بشه. (ضررهایی از جمله افت ارزش سایت و از دست رفتن بازدید و ...)
    در حالت ب کیفیت و خدماتی که نصیب مشتری میشه و انرژی‌ای که هاستینگ میتونه به ازای هر مشتری بذاره بیشتره، چون پولی هم که گرفته ارزش وقت گذاشتن داره و مشتری به ازای پول بیشتری که پرداخت کرده کیفیت بهتری خریده.

سود هاستینگ در هر دو حالت یکی هست... اما به نظر شما توی کدوم حالت سود بیشتری به هاستینگ و مشتری میرسه؟

18. تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)