-
February 15th, 2016, 09:41
عضو دائم
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
Azad Web
چقدر این ماجرا شبیه دوران مغازه داریمه...!!!
شیش ماه مغازه زده بودم که دیدم از مشتری خبری نیست بدجایی بود... جمع کردم رفتم برای تسویه حساب... 210 هزار تومن مالیات گفتن بایدبدی
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
گفتم عموجان بنده به خاطر عدم درآمد مغازه رو جمع کردم... شما باید مالیات بر در نیامد بزنی برام و یه چیزی هم به من پرداخت کنی که... درآمد اگر بود که مرض نداشتم جمع کنم
گفتم اصن از کجا میدونید من چی فروختم و چقدر فروختم چقدر درآوردم که به این مبلغ رسیدین!!
دیدم جوابی نداره
یه آشنا پیدا کردیم گفت بیا من زنگ میزنم مالیات پالیات مالیده میشه... یارو با یه تلفن حلش کرد.
و این است داستان مالیات و پولهای یامفتی که از من و شما میگیرن...
اگر بالاجبار پای دادنش برسه من میدم ولی میگم انشالله سرطان بشه بیافته به جون گیرنده و خورنده ش
مالیات اگه درست خرج بشه باید صرف آبادانی بشه ... سرطان بشه چیه آخه ؟!
-
-
February 15th, 2016 09:41
# ADS
-
February 15th, 2016, 09:50
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
asrhosting
مالیات اگه درست خرج بشه باید صرف آبادانی بشه ... سرطان بشه چیه آخه ؟!
وقتی صرف این کارا بشه و اصولی دریافت ما با شوق میدیم!!!وقتی نمدونن چه طور مالیات هاستینگ رو تعیین کنن مای بیچاره چی کنیم!!الان من شخصی حقیقی چه طور فاکتور رسمی بدم وفتی خود من هماز شخصی حقیقی خرید میکنم خدا به دادمون برسه کل گردش مالی من هم با سود و خرجش به 500ت هم نمیرسه تو ماه.تو اولین سال فعالیتم تو 6ماه گردش فروش ام 600هزار تومان فقط بوده
ویرایش توسط hostorder : February 15th, 2016 در ساعت 09:51
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2016, 02:23

نوشته اصلی توسط
Azad Web
چقدر این ماجرا شبیه دوران مغازه داریمه...!!!
شیش ماه مغازه زده بودم که دیدم از مشتری خبری نیست بدجایی بود... جمع کردم رفتم برای تسویه حساب... 210 هزار تومن مالیات گفتن بایدبدی
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
گفتم عموجان بنده به خاطر عدم درآمد مغازه رو جمع کردم... شما باید مالیات بر در نیامد بزنی برام و یه چیزی هم به من پرداخت کنی که... درآمد اگر بود که مرض نداشتم جمع کنم
گفتم اصن از کجا میدونید من چی فروختم و چقدر فروختم چقدر درآوردم که به این مبلغ رسیدین!!
دیدم جوابی نداره
یه آشنا پیدا کردیم گفت بیا من زنگ میزنم مالیات پالیات مالیده میشه... یارو با یه تلفن حلش کرد.
و این است داستان مالیات و پولهای یامفتی که از من و شما میگیرن...
اگر بالاجبار پای دادنش برسه من میدم ولی میگم انشالله سرطان بشه بیافته به جون گیرنده و خورنده ش
پس منم با آشنا میمالم بره
این هاستینگ ما داره در راه خدا کار میکنه
واسه مسلموناست
خدمات خوب گذاشتیم واسه ملت
4 تا سایت هم از مسجد های محل روی سرور
اصلا درست نیست مالیات گرفته بشه
-
تعداد تشکر ها از raminramz2 به دلیل پست مفید