-
February 17th, 2016, 13:25
عضو انجمن
درخواست کمک و راهنمایی در مورد راه های بالابردن تعداد افراد عضو کانال تلگرام
سلام
من میخوام یه کانال ایجاد کنم
سوالم اینه
چه راه هایی برای بالابردن تعداد نفرات عضو وجود داره؟؟
به عنوان مثال این پست های تبادل و چطوری میتونم وارد گروهشون بشم تا اسم کانال منم تو اون لیست باشه
و ایا راه های دیگه ای هم وجود داره (راه های خارج از خود تلگرام منظورم نیست مثل تبلیغ tv و....)
هزینه هر راهی که اعلام میکنید هم بهم بگید لطفا
-
-
February 17th, 2016 13:25
# ADS
-
February 17th, 2016, 13:29
پاسخ : درخواست کمک و راهنمایی در مورد راه های بالابردن تعداد افراد عضو کانال تلگرام

نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
من میخوام یه کانال ایجاد کنم
سوالم اینه
چه راه هایی برای بالابردن تعداد نفرات عضو وجود داره؟؟
به عنوان مثال این پست های تبادل و چطوری میتونم وارد گروهشون بشم تا اسم کانال منم تو اون لیست باشه
و ایا راه های دیگه ای هم وجود داره (راه های خارج از خود تلگرام منظورم نیست مثل تبلیغ tv و....)
هزینه هر راهی که اعلام میکنید هم بهم بگید لطفا
سلام . میتونید به کانال های پر بازدید تبلیغ بدید . فکر میکنم میانگین قیمت هر 1 ساعتی که قرار میدن براتون 30 تومن هست
-
تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2016, 13:42
عضو انجمن
پاسخ : درخواست کمک و راهنمایی در مورد راه های بالابردن تعداد افراد عضو کانال تلگرام
ممنون
همچنین راه های تضمینی هم بفرمایید
یعنی تعداد مشخصی بالابره و هزینه داشته باشه
-
-
February 17th, 2016, 14:10

نوشته اصلی توسط
cacodemon
ممنون
همچنین راه های تضمینی هم بفرمایید
یعنی تعداد مشخصی بالابره و هزینه داشته باشه
ببینید افزایش ممبر یه چیز جداست ولی موندن ممبرا یه چیز مهم تره . بستگی به کانال شما داره که چقدر بره بالا و چقدر بمونه . باید ببینید بسته به موضوع کانالتون کجا تبلیغ کنید .
-
تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2016, 15:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
scary-x2
ببینید افزایش ممبر یه چیز جداست ولی موندن ممبرا یه چیز مهم تره . بستگی به کانال شما داره که چقدر بره بالا و چقدر بمونه . باید ببینید بسته به موضوع کانالتون کجا تبلیغ کنید .
بله متوجه هستم
ممنون از پاسختون
موضوع خودرو ای هست
-