سلام
من اصلا از خدماتش راضی نیستم
بیشتر اوقات باید انقدر منتظر باشیم تا پول خودمون رو بهمون بده
یعنی اگه بحث زرین کارتش نبود ،اصلا از خدماتش استفاده نمیکردم
سوییچ های بانک اینده اش هم همیشه قطع می باشد
سلام
من اصلا از خدماتش راضی نیستم
بیشتر اوقات باید انقدر منتظر باشیم تا پول خودمون رو بهمون بده
یعنی اگه بحث زرین کارتش نبود ،اصلا از خدماتش استفاده نمیکردم
سوییچ های بانک اینده اش هم همیشه قطع می باشد
تا وقتی bazpardakht.com & jahanpay.com & sibapal.com & pardakhtnet.com هست با سود 1 % و در حد امکان همان روز تسویه میکنند چرا سمت متفرقه ها میرید !!! اینا باهاشون کار کردم خوب هستند در حال حاظر . البته payline هم از یاد نبریم خوب هست .
در کل اخیرا هم دیده میشد ناراضی داره زرین پال اینا دیگه یک دوره ای خوب بودند بنظرم . و ممنون که تجربه اپدیت خود را عنوان کردید که بقیه بدانند با تشکر
ویرایش توسط مینا-صیفی : February 16th, 2016 در ساعت 19:31
یه مثال میزنم واسه این موارد که من خودم حاضرم پول بیشتر بدم اما خدمات بگیریم ! شما میری یه بانک میخواد بهت وام 22 درصد بده.تا پوستتون نکنه و به اندازه 10 میلیون جونتو نگیره بهت وام نمیده ! حالا برو یه موسسه بگو وام منابع آزاد 30 درصد میخوام.سر 3 هفته پول حسابته ! حالا داستان اینجام همینه. آقا 1 درصد 1.5 درصد بدین راحت . من چندیییییین وقته با payline کار میکنم وجدانن درست کار میکنن. خب ارزش نداره من 1.5 درصد بدم ؟! داره واقعا
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
بهترین درگاه پارس پال بوده از نظر بنده
بالای 100 میلیون تراکنش داشتیم و پشتیبانی 24 ساعته واقعی و تجربه کردیم
همیشه متین و با ادب رفتار می کنند و در مجموع از همه نظر عالی هستند
بنده خودم حاضرم تا ماهی 50-60 هزار تومان هم به این درگاه سود بدم ولی خیالی آسوده دارم
خاطرم هست مدتی به دلیل جا به جایی یک سری مشکلات داشتم و حتی مقداری پول و داخل پارس پال به عنوان پس انداز یا.... هر چیزی که بشه تصور کرد نگهداشته بودم
درخواست 2 میلیون تومان هم زیر 1 ساعت رسیدگی میشه و مجموع عالی هستند
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با سلام.
اقا زرین پال خیلی خراب شده و واقعا غیر قابل تحمل !
اوایل عالی بود ولی الان دیگه باید قیدشو زد.
1. واریز طولانی.
2. تیکت جواب دادن تا یک روز.
3. قالب افتضاح.
البته ناگفته نماند از ماست که بر ماست !
مقصر اصلی ما کاربران هستیم که یک شرکت رو بزرگ میکنیم و تازه میبینم خدماتش افتضاح شده، بازم ازش تعریف و تمجید میکنیم !
الان حتما این تاپیک هم فوری بسته میشه تا سر و صداش در نیاد !
ضمنا مدیرش هم الان میاد و کلی شعار در مورد زرین پال مینویسه !
ممنونم.
ویرایش توسط Sohan Roh : February 16th, 2016 در ساعت 22:30
همیشه همینطور بوده
وقتی یه مشکلی واسه کسی پیش میاد یادشون میره که گذشته کی بوده و چه خدماتی بهشون داده
این تاپیک هم چیز جدیدی نیست .
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
از کی تا حالا این چند تا که دو روز نیست بالا آمدن شدن آدم حسابی (البته در این بین با پی لاین کاری نداشتیم) و زرین پال با این همه سابقه شده متفرقه!
اگر برای فان این مطلب رو منتشر کردید، بسیار جالب و خنده دار بود.
- - - Updated - - -
البته باید در نظر داشته باشید که از پارس پال نمی توانید دو درگاه مستقیم بگردید؛ و این خودش یک ضعف بزرگ برای چند سایته ها است.
ما وقتی با پشتیبانی پارس پال در این زمینه صحبت می کردیم، برنامه ای برای حل این مشکل هم نداشتند.
اما از نظر تسویه حساب خوب کار می کنند؛ حداقل بهتر از زرین پال. ولی پی لاین سرعت تسویه حساب بهتری دارد.
- - - Updated - - -
در این انجمن افراد بسیاری به سرعت ضعیف پاسخگویی تیکت زرین پال اشاره کردند، اما چرا در مورد ما این طور نبوده؟
تا به حال چند بار ساعت 11 تا 1 شب تیکت زدم، کمتر از یک ساعت بعد جواب دادند.
البته واریزهایشان بسیار طولانی است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)