نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
این کاری که شما می خوای بکنی فقط برای فولدرهای مشخصی باید بکنی و نمیشه روی کل سرور اعمال کرد. چون فایل های php مثل index.php باید در کل اجرا بشن. پس باید فایل مورد نظر رو فقط داخل پوشه های مورد نظر ایجاد کنید. که دسترسی بازدید کننده به فایل php یا هر پسوند دیگری که می خواهید را داخل آن پوشه ببندید.

اما نکته مهم اینه که جوملا بیشتر از طریق پلاگین ها هک میشه و فولدر images آن خیلی هم خطرناک نیست! شاید گذاشتن این فایل داخل پوشه plugins هم خوب باشه به شرطی که باعث ایجاد خطا نشه.

پرمیشن های فایل htaccess هم می توانید مثلا 400 کنید که امن تر بشه.
ممنون
دیگه تا جایی که خطا نده من اون فایل هارو میزارم ولی در کل پوشه images خطناک هست ، چون توی سایت بخشی هست واسه آپلود فایل (البته اونجا جلوش رو گرفته) ولی شاید طرف تونست از یه باگی از اونجا شل خودش رو آپلود کنه و مستقیا میره داخل پوشه images
من دیدم که داخل سرور گذاشتن البته این کد نه یه کد هایی دیگه و مسیر دادن بهش ، قل از شروع اون کد یه مسیر بهش دادن اینجوری میشه؟
الان من از کجا بفهمم که htaccess کار میکنه (اینم بگم خود جوملا داخل روت یه دونه داره که SEF رو فعال میکنه اونو من فعال کردم کار کرده و تغییر نام هم دادم به این : .htaccess) وقتی اون کار کنه یعنی کلا اون فایل ها کار میکنه؟

----------
در کل میخوام اینجوری باشه ببینید امکانش هست
فایل htaccess داخل هاست اگر ساخته شد کار نکنه و از تنظیمات اصلی سرور بگیره
اون کد هارو هم من بزارم توی تنظیمات اصلی سرور و مسیر اون پوشه images رو بهش بدم
همچین چیزی امکانش هست؟