مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
@ شرکتی که در مناطق آزاد باشه، از دادن مالیات بردرآمد سالیانه عادی معاف هست
@ بحث این تاپیک مربوط به مالیات ارزش افزوده است که مربوط به خریدار و استفاده کننده نهایی داخل کشور هست که فعلا 9 درصد تعیین شده است،
روش محاسبه مالیات ارزش افزوده هم اینطوریه که فروشنده 9 درصد مالیات ارزش افزوده رو هنگام فروش با ارائه فاکتور رسمی از خریدار دریافت میکنه و هر سه ماه یکبار با کسر ارزش افزوده هایی که خودش به دیگران بابت گرفتن خدمت یا کالا پرداخت کرده ( فاکتور رسمی و معتبر باید داشته باشد) باقیمونده رو به دارایی پرداخت خواهد کرد.
1-بطور مثال، یک هاستینگ دار یک عدد سرور از دیتاسنتر پارس آنلاین میخره ماهیانه 100 هزار تومان و 9 درصد به اون ارزش افزوده پرداخت میکنه که میشه 109 هزار تومان،
2-و سپس سرور رو به یک مشتری میفروشه 200 هزار تومان و 9 درصدر مالیات باید از مشتری بگیره که میشه 218 هزار تومان
3- و در آخر 9 هزار تومانی که به پارس آنلاین پرداخت کرده رو از 18 هزار تومانی که از مشتری نهایی دریافت کرده کسر میکنه و 9 هزار تومان باقیمونده رو به اداراه دارایی اظهار و پرداخت میکنه، که این میشه مالیات ارزش افزوده این فروشنده.
@# اما مشکل بدی که شرکت های هاستینگ و فروشنده های مشابه درگیرش هستند اینه که: به خاطر تهیه و خرید اکثر خدمات از خارج از کشور، فاکتور رسمی برای خریدهای خودشون ندارند که میزان خرید خودشون و مالیاتی که پرداخت کرده اند رو مشخص و ثابت کنند ولی مشتری چون داخل ایران هست و از طریق درگاه بانکی هم پرداخت میکنه براحتی رصد میشه و مالیات ارزش افزودش مشخصه،
ضمنا خریداران و کاربران صنف هاستینگ و برخی اصناف مجازی با دادن مالیات 9 درصدی اکثرا مخالفند و این قضیه رو پیچیده تر و مشکل تر خواهد کرد !
ویرایش توسط Kian : February 14th, 2016 در ساعت 22:58
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
امروز پرسیدیم درجواب گفتند : اگر نماد اعتماد به ادرس و تلفن کیش گرفته شده باشه شامل مالیات نمیشه و معاف هستید ولی اگه ادرس نماد و فعالیت شرکت ادرس و تلفن تهران یا شهر های دیگه باشه یا فعالیت خارج محدوده منطقه ازاد داشته باشید باید مالیات بدید
---
اما شرکت های داخل تهران
طبق یک دستور عمل اگه شرکت از نوع * ثبت کنید در تهران مطابق ماده * شامل تجارت الکترونیک میشید و چون شرکت از نوع * ثبت کردید طبق * رو به رشد هستید ومعاف میشید این رو من از چند نفر شنیدم ولی قسمت های ستاره دار رو یادم نیست کسی کامل شو میدونه ؟
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
ما میخواییم برندمون رو بعد عید تغییر بدیم و با نام دیگر فعالیت کنیم هر چند یک هفته پیش اداره مالیات زنگ نزده خودمون رفتم اداره مالیات و اسممون رو ثبت کردیم که گفتند بعد عید یا قبل عید با شما تماس میگیریم تماس هم گرفتند میریم میگیم نماد اعتمادمون رو غیر فعال کردیم.
سلام.
دوستان هنوز نامه و دعوت نامشون نیومده.
آیا باید بریم تشکیل پرونده بدیم یا خودشون بو میکشن میان دنبالمون؟؟
شرکت بر درامد داره؟
نماد فقط ارزش افزوده؟
حالا اینارو بیخیال
این 3 سوال جواب منو میده
1 هاستینگی که هم نماد داره هم شرکته چه نوع مالیات هایی باید بده
2 هاستینگی که نماد نداره اما شرکته چی؟
3 حالا هاستینگی که نماد داره اما شرکت نیست چی؟
- - - Updated - - -
میگن از همون اول مالیات رد کردن
اگه سرور بدون سود فروخته باشیم و تا الان خبر نداشتیم که مالیات رو بگیریم
باید چه کنیم
نداریم که بدیم
نمیدیم
مالیات واسه هاستینگ نیست واسه دی جی کالاست
هیچ کس نده اتحاد داشته باشید
البته با این وضع هیچ هاستینگی پولی نداره بده
همه اومدن واسه رقابت و خوابوندن بازار همدیگه هاست مفتی دادن
خود نماد از همون اول یکی از شرایطش این بود که در سایتتون مشخص باشه این محصول با مالیات حساب شده یا بدون مالیات.
تو اکثر وب سایت ها هم درج شده همین عنوان، پس نمیتونن قانون خودشون رو انکار کنن.
چقدر این ماجرا شبیه دوران مغازه داریمه...!!!
شیش ماه مغازه زده بودم که دیدم از مشتری خبری نیست بدجایی بود... جمع کردم رفتم برای تسویه حساب... 210 هزار تومن مالیات گفتن بایدبدی
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
گفتم عموجان بنده به خاطر عدم درآمد مغازه رو جمع کردم... شما باید مالیات بر در نیامد بزنی برام و یه چیزی هم به من پرداخت کنی که... درآمد اگر بود که مرض نداشتم جمع کنم
گفتم اصن از کجا میدونید من چی فروختم و چقدر فروختم چقدر درآوردم که به این مبلغ رسیدین!!
دیدم جوابی نداره
یه آشنا پیدا کردیم گفت بیا من زنگ میزنم مالیات پالیات مالیده میشه... یارو با یه تلفن حلش کرد.
و این است داستان مالیات و پولهای یامفتی که از من و شما میگیرن...
اگر بالاجبار پای دادنش برسه من میدم ولی میگم انشالله سرطان بشه بیافته به جون گیرنده و خورنده ش
بیزارم از اون ریسلرهایی که فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و دیگران رو احمق فرض میکنن.
چرا انقدر خودت رو دست بالا میگیری و زیر بار هم نمیری!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)