با سلام خدمت دوستان و همکاران
پرداخت تقریبا 400 یورو به هتزنر دارم میخواستم ببینم دوستان با چه نرخی میتونن برام انجام بدم
پیپال من تا دو روز دیگه شارژ میشه اما چون یه سفارش دارم میخوام این پرداخت زودتر و امروز انجام بشه
دوستان نرخ یورو را اعلام کنند
با سلام خدمت دوستان و همکاران
پرداخت تقریبا 400 یورو به هتزنر دارم میخواستم ببینم دوستان با چه نرخی میتونن برام انجام بدم
پیپال من تا دو روز دیگه شارژ میشه اما چون یه سفارش دارم میخوام این پرداخت زودتر و امروز انجام بشه
دوستان نرخ یورو را اعلام کنند
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
سعی کنید با سایت های معتبر کار کنید
400 یورو هم کم پولی نیست دوست عزیز
10 20 هزار تومان کارمزد ارزشش رو داره
بر اساس تجربه عرض کردم موفق باشید
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
اگر علاقه مند هستید میتوانیم مسترکارت مجازی با مبلغ 20000 تومان دو سال خدمتون تقدیم کنیم و هر میزان علاقه داشته باشین شارژ کنید فقط دقت کنید کارتهای ما 3d نیستند
سلام دوست عزیز
ممنون از تذکری که دادید
کاملا درسته و حتما برای انتقال باید دقت کافی رو داشته باشم
بازهم ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
ممنون از آفری که دادید
من اکانت دارم مشکل اینه که تا دو روز دیگه اینقدر موجودی نداره و برای سفارش عجله دارم
فقط میخوام دوستان این پرداخت رو برای این دفعه زحمتش رو بکشن
لطفا تعرفه یورو برای پرداخت رو بفرمایید
با تشکر
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
سلام پیشنهاد بنده جناب مرتضی کرم پور هست اگر اشتباه نکنم یوزرشون paya treansefer هست توی انجمن اگر مایل بودید بگید شمارشونو پ خ کنم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
من پیشنهاد میکنم از http://payment24.ir استفاده کنید ، بالای ۵ سال هست ک باهاشون کار میکنیم .
...Zzzz...
با درود
با فی مناسب در خدمت هستیم
با یاهوو اسکایپ تلگرام در ارتباط باشید
با تشکر
شرکت اریزانتا
سلام
با ویزاکارت می تونیم براتون بزنیم، یک مقدار گرون هست، ولی 100% معتبر و بدون ریسک هست .
با سلام
مبلغ پایینی هست ولی اگر مشکل دارید برای شما انجام خواهیم داد
یورو پرداخت امروز حدود 4200 تومان می شود دوست عزیز و از طریق حساب بانکی.
هر چه سریع تر بدید بهتر هست تا ارزش یورو بیشتر رشد نکرده روز 2 شنبه.
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)