درود
به نظر من هم نمیشه یکی رو نسبت به دیگری ارجح تر دونست و باید جفتش رو امتحان کنی تا ببینی کدام از هر لحاظ براتون بهتره و باهاش راحت تر هستید.
پیروز باشید
درود
به نظر من هم نمیشه یکی رو نسبت به دیگری ارجح تر دونست و باید جفتش رو امتحان کنی تا ببینی کدام از هر لحاظ براتون بهتره و باهاش راحت تر هستید.
پیروز باشید
درود
اگر بحث اینکه به دنبال این هست که روی سرور خودتون نصب کنید که صد درصد دایرکت ادمین به صرفه تر هست!
مورد بعدی اینکه هر دو کنترل پنل های خوب و قدرتمندی هستند !
طبیعتا پلاگین و.. برای سیپنل بیشتره ! کار باهاش ساده تره و محیط خیلی زیبایی داره مخصوصا بیلد اخرش که از نظر زیبایی سنگ تموم گذاشته! از نظر امنیت هر کدوم بهتر کانفیگ بشه!
باز اگر بحث سرور مطرح باشه شما توی سیپنل نمیتونی هاست نیم دات ای ار تنظیم کنی! یا اصلا بفهمن ایرانی هستی اکانتت ساس و لایسنست اکسپایر میشه ! ولی دایرکت ادمین هیچ مشکلی نداره !
و مورد در چه زمینه ای میخوایید استفاده کنید !؟ برای فروش برای سایت خودتتون تکی ؟
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
بستگی داره
اگر حوصله دردسر ندارید دایرکت ادمین
اگر حوصله دردسر دارید سی پنل
البته اینایی گفتم واسه کسانی هست که تجربه کافی ندارند !
افراد استاد و با تجربه که جای خود دارند ...
درود
سی پنل محیط کاربری قوی تری داره و کاربران بیشتری به خودش جذب کرده
اگر هم توجه کرده باشید بیشتر هاستینگ های معتبر در جهان هم از سی پنل استفاده میکنند
البته کنترل پنل دایرکت ادمین هم قابلیت های بسیار بالایی داره ولی رابط گرافیکی ضعیف تری نسبت به سی پنل داره وگرنه با هر دو میتوانید یک هاستینگ با کیفیت فعال کرد.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
دایرکت ادمین مشتری های خاصی داره ولی برای حرفه ای بود بابد سی پنل باشه ولی هر دو هم باشه بهتر میشه
جاااان ؟؟؟؟؟
میتونم بپرسم شما بر طبق چیزی همچین صحبتی میکنید ؟!
- - - Updated - - -مطمئن باشید که سی پنل 10 دقیقه نشده می خوره
دوست گرامی سی پنل محبوبیت و قدرت خاص خودش رو داره . بنده ایران رو کاری ندارم هیچ چیز اینجا درست نیست که این بخواد درست باشه
شما جهان رو در نظر بگیرید ، متوجه میشید که اکثریت از سی پنل استفاده میکنند و مابقی هم برای تمکیل سرویس هاشون دایرکت ادمین رو اضافه میکنند
یکسری از دوستان کم لطفی دارند در مورد امنیت سی پنل ... از نظر بنده این نشون از بی تجربگی هستش ...
موفق باشید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
من دایرکت ادمین را ترجیح میدم، تنها برتری cpanel رو برای کاربران فقط file manager اون می دونم که در صورت عادت کردن به فایل منیجر دایرکت ادمین دیگه هیچی کم نداره! ضمن اینکه file manager هم با آمدن filezilla و اسکریپ های php دیگه اهمیت چندانی نداره.
اما هیچوقت از قالب کپری دایرمت ادمین خوشمان نیامده و همیشه از قالب ساده enhanced استفاده کردیم. اما در حال طراحی و تست قالب جدید خودمون هستیم که کاملا هم ریسپانسو و موبایلی هست که دموی اون رو بهتون پیشنها می کنم بررسی کنید:
http://78.47.80.79:6364
نام کاربری: demo_user
رمز: demo
یکسری از دوستان کم لطفی دارند در مورد امنیت سی پنل ... از نظر بنده این نشون از بی تجربگی هستش ...
آقا ما بی تجربه شما یه سی پنل نصب کن بده 10 دقیقه بشمر من رمز روت رو بدم
بدون هیچ کانفیگی
- - - Updated - - -
بر طبق تجربه خودممیتونم بپرسم شما بر طبق چیزی همچین صحبتی میکنید ؟!![]()
1- هیچ فرقی نمیکنن تمام افرونه هایی که سی پنل دارن رو حتی بعضی رو به رایگان رو دایرکت ادمین نصب کردم کار باهاش هم از لحاظ فنی راحتره.
ولی سی پنل محیط کاربری زیباتر و کاربر پسند تره.
قیمت دایرکت ادمین خیلی پایین تره لایسنس دایرکت ادمین ماهی 11 هزار تومن و سی پنل 55 وی پی اس و اختصاصی 77 هزار تومنه.
ولی به هر حال اگه بخواید رو سرور ایران نصب کنید بهتره از دایرکت ادمین استفاده کنید.
در کل تفاوت انچنانی بین این دو پنل وجود نداره.
هاست اشتراکی , ای دی یاهو : salarkhairkhah , تلفن تماس : 09207001891
نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت, معدن و تجارت , هاست پر بازدید + 1ماه تخفیف 90 درصدی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)