نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: مشورت ! شما برای هاستینگ کنترل پنل CPanel را پیشنهاد میدهید یا DirectAdmin ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

113 پاسخ : مشورت ! شما برای هاستینگ کنترل پنل CPanel را پیشنهاد میدهید یا DirectAdmin ؟

درود
    هرچند که این مورد بیشتر سلیقه ای و تجربی هست اما نظرات زیر می تونه کمک کنه :
    1- ابتدا باید ببینید کاربرهاتون چه کسانی هستند؟
    اگر سایت های پربازدید رو میزبانی میکنید طبیعتا با میزبانی سایت های تازه کار متفاوت تره
    چون سایت های تازه کار معمولا سی پنل رو انتخاب میکنند چه از لحاظ گرافیکش چه از لحاظ انتخاب هاش

2- اصلا دقیقا برا یچه کارهایی میخواید؟ یعنی نمایندگی دادن یا صرفا میزبان بودن؟
    معمولا دوستانی که نمایندگی زیاد میدن بیشتر سی پنل رو بخاطر آپشن هاش انتخاب میکنن.

3- سرورتون چه میزان منابع داره؟
    اگر منابع سرورتون نسبت به استفاده احتمالی کاربرهاتون زیاد نیست پیشنهاد میکنم حتما دایرکت ادمین تهیه کنید.

4- از لحاظ مالی چطورید؟
    اگر از لحاظ مالی میخواید صرفه جویی کنید و آینده نگر باشید صد در صد دایرکت ادمین رو پیشنهاد میکنم.
    چون هم وضعیت مالی هاستینگر ها و هم وضعیت بازار برای همه ما مشخصه و ممکنه این وسط برای شما وضعیت مالی اوضاع خوبی نداشته باشه.

اما پیشنهاد خودم :
    اگر بنده باشم هزینه اضافه لایسنس سی پنل رو به افزایش کیفیت سرورها و مانده رو برای لایسنس دایرکت ادمین میزارم.
    اگر بنده باشم بخاطر سبک بودن و بهینه بودن این پنل، دایرکت ادمین رو انتخاب میکردم.
    اگر بنده باشم بخاطر خوش دست بودن و از نظر بنده زیبا بودن احاطه آسان و راحت تر به کنترل پنل، دایرکت ادمین رو انتخاب میکردم.
    ..............................
    درخصوص امنیت هم نمیشه تفاوت چندانی قائل بود و براحتی قابل چشم پوشیه !
    چون سی پنل آپشن های زیادی داره طبیعتا کانفیگش زمان برتر و کارش بیشتره برای همین در حالت پیشفرض امنیتش ضعیف تره و این نقطه ضعفش نیست !

پیشنهاد میکنم اگر میخواید وارد این حرفه بشید حتما و حتما از دایرکت ادمین شروع کنید و هزینه ها رو برای کیفیت بیشتر و آینده بزارید.
    چون از نظر بنده دایرکت ادمین با قالب کپری از سی پنل هم زیباتر و خیلی خوش دست تره. البته این مورد نظر شخصیه و تجربه چندساله ی بندست.

2. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)