نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: راهنمایی برای بهترین راه یادگیری زبان انگلیسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

55 پاسخ : راهنمایی برای بهترین راه یادگیری زبان انگلیسی

درود.
    بنظر بنده باید خودتون تصمیم بگیرید !
    اما باتوجه به یکسری شرایط باید این تصمیم رو بگیرید :
    1- پیشنهاد میکنم ابتدا خودتون بخونید اگر متوجه شدید که می تونید بخوبی پیگیری و ادامه بدین که خودتون به تنهایی ادامه بدین اما هر وقت که متوجه شدین حالا به دلیل مشغله یا مشغول بودنتون پتانسلتون برای یادگیری پایین اومده و کمتر تلاش میکنید پیشنهاد میکنم برای ثبت نام در کلاس های زبان اقدام کنید

2- بهتره کلاس زبان برید که سن بزرگسال هم دارن نظیر دوره های top notch و.... کسی که از اول بخواد شروع گنه معمولا دوسال انگلیسی رو بخوبی یادمیگیره. اما اگر خودتون تاحدود قابل قبولی بلد بودین پیشنهاد میکنم یه خورده بیشتر بخونید و تعیین سطح داشته باشید که مثلا زمان یادگیریش یک سال یا.... کمتر باشه.

این دو راهکار اصلی برای یادگیریتون بود.
    اما بصورت تقویتی که یادگیریتون رو قوت ببخشه پیشنهاد میکنم انگلیسی رو با علایقتون ترکیب کنید.
    به عنوان مثال اگر وب مستر سایت فیلم هستید و کلا هم زیاد فیلم میبینید سعی کنید کتاب های 504 واژه رو ابتدا حتما بخونید که اول آشنایی با کلمات رایج داشته باشید و بعد همین کلمات رو در فیلم و سریال ها دنبال کنید.
    چون تصویر بیشتر از نوشته ها بیاد میمونه مگر اینکه یه متن خیلی خاص باشه اما موارد تصویری که خودتون هم بهش علاقه دارید بخوبی کلماتش بیادتون میمونه.

اما یک مورد بسیار مهم. هم از نظر خودم و هم از لحاظ روانشناس ها : به چه سبک موسیقی علاقه دارید؟ مثلا اگر رپ، یا کلاسیک یا.... علاقه دارید سعی کنید آهنگ های خارجی با همین سبک دانلود کنید و ترجیها هم زیرنویس داشته باشند. معمولا آهنگ های ریتمی و خوش آهنگ چون فکر های جانبی رو از آدم دور میکنه خیلی بهتر ریتم و کلمات به یاد آدم میمونه !
    ویرایش توسط TN Projects : February 11th, 2016 در ساعت 22:03 دلیل: تغییرات جزئی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)