سلام
دوست عزیز
به نظر من بهترین راه برای یادگیری زبان انگلیسی اول داشتن یه اراده قوی و مستمر هستش چونکه باید هر روز خودت رو در شرایطی قرار بدی تا حداقل یه جمله یا یک کلمه انگلیسی هم که شده به گوشت برسه !
اگر دوست داری ربان انگلیسی رو راحت یاد بگیری باید هفتا قانون رو رعایت کنی که خیلی به شما کمک می کنه اینم لینک هفت قانون یادگیری زبان انگلیسی .
با رعایت ای 7 قانون می تونی سرعت و کیفیت یادگیری خودت رو خیلی افایش بدی.
در ضمن یکی از بهترین روش های یادگیری زبان انگلیسی و از همه مهمتر مهارت مکالمه دیدن فیلم و انیمیشن هستش البته اونم قانون داره (البته ابن قانون رو خودم برای خودم گذاشتم و کم کم با آزمون و خطا و کلی تجربه کردن به دست آوردم) :
به نظر من اگر دوست داری زبان انگلیسی خودت رو تقویت کنی ولی هنوز اول راهی بهتره از کلیپ های کوتاه شروع کنی و بعدش بری سراغ دیدن انیمیشن و بعدش شروع به دیدن فیلم و موزیک کنی.
اول گفتم بری سراغ کلیپ های کوتاه و انیمیشن چون اینها رو برای کودکان انگلیسی زبان میسازن به همین دلیل هم در اونها به سرعت بیان کلمات دقت میکنن تا کودکان و نوجوانان و کلا کسانی که تازه دارن به بان انگلیسی صحبت می کنن متوجه جملات بشن .
سایت های خوبی هستن که میتونی کلیپ های آموزشی و خوبی رو پیدا کنی مثل
www.zabanskills.com
.
اینایی که گفتم تجربه خودم بود از اول که شروع کردم به یادگیری زبان تا الان که تونستم آیلس 7 بگیرم.
موفق باشی