-
February 10th, 2016, 15:44
عضو جدید
پاسخ : نیاز به درگاه بدون کارمزد

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
شما اگر از درگاه واسط درگاه داشته باشید در روز چند مرتبه درخواست درگاه میدید؟
اگر شما درخواست ندید خیلی از افراد دیگه هستن روزی بالای 20 مرتبه درخواست پول می دن
حتما اطلاع دارید اگر الان یک تراکنش رو درگاه انجام بشه حداکثر 24 ساعت بعد از سمت بانک با پذیرنده تسویه میشه
ولی شما زمانی که تراکنش رو درگاه واسط انجام میدید شاید همین الان درخواست وجه بدید ولی اینو مدنظر نمی گیرید که پول تراکنش 24 ساعت دیگه به حساب پذیرنده اصلی واریز میشه
در ضمن شما اگر همین الان درخواست وجه بدید با اینکه پول فردا به حساب درگاه واسط میاد خود شرکت درگاه واسط نیاز به وجود پول در حسابش هست تا بتونه زودتر با شما تسویه انجام بده
پس اگر حساب کنید با اینکه خود شرکت واسطه یک پولی از جانب خودش زودتر از موعد به حساب شما واریز می کنه هیچ پولی از شما در نزد اون شرکت نمونده تا سودی براش تعلق بگیره حتی اگر حساب کوتاه مدت باشه
در حقیقت سرمایه خود شرکت پرداخت واسط در گردش است و اگر سودی تعلق گیرد به پولی که شرکت جهت تسویه زودتر با کاربران در حساب قرار داده تعلق خواهد گرفت
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2016 15:44
# ADS
-
February 10th, 2016, 16:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
علت آن قرض الحسنه بودن حساب ها و عدم وجود خواب پول می باشد .
برای چی باید حساب قرض الحسنه باشه . توضیح بدین ممنون میشم جهت اطلاعات خودم میخوام
پس چطور هست که حساب بنده حتی بابت گردش حساب هم سود میگیره ؟ باز هم جهت اطلاعات عمومی خودم میخوام بدونم
پس اینطور که عنوان می کنید سرمایه شما که سود روزانه شما هست دائما در حال گردش هست
-
-
February 10th, 2016, 16:34

نوشته اصلی توسط
98M!zban
برای چی باید حساب قرض الحسنه باشه . توضیح بدین ممنون میشم جهت اطلاعات خودم میخوام
پس چطور هست که حساب بنده حتی بابت گردش حساب هم سود میگیره ؟ باز هم جهت اطلاعات عمومی خودم میخوام بدونم
پس اینطور که عنوان می کنید سرمایه شما که سود روزانه شما هست دائما در حال گردش هست
در رابطه با سیستم محاسبه سود بانکی آیا اطلاع دارید؟
-
-
February 10th, 2016, 16:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
در رابطه با سیستم محاسبه سود بانکی آیا اطلاع دارید؟
فقط همین قدر می دونم که در ضرایب مختلف داره و این ضرایب بر اساس آشنا بودن با مدیر بانک و ... هست
مثلا یک حساب من تا 22 % سود میگیره برای پولی که 6 ماه بلاک باشه
و حساب دیگرم 0.5 % سود میگیره بابت هر تراکنش وروودی و یک مقداری هم برای اینکه شبانه پول توی حساب بمونه
-
-
February 10th, 2016, 17:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
98M!zban
فقط همین قدر می دونم که در ضرایب مختلف داره و این ضرایب بر اساس آشنا بودن با مدیر بانک و ... هست
و حساب دیگرم 0.5 % سود میگیره بابت هر تراکنش وروودی و یک مقداری هم برای اینکه شبانه پول توی حساب بمونه
سرمایه شرکت در گردش است
پول کاربران در هر زمان و بدون تاخیر قابل واریز می باشد
به عنوان مثال ما بالای 100 میلیون تومان موجودی از شرکت در حساب ها برای تسویه داریم که جدا از فعالیت اگر در حساب بلاک باشد سودی بالای 2 میلیون به آن تعلق میگیرد
پس سرمایه خودمان را در این راه خرج کرده ایم
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
-
February 10th, 2016, 17:04

نوشته اصلی توسط
98M!zban
حالا با موارد دیگه کاری نداریم
محاسبه سود روزانه به این شکل هست
شروع ساعت 00:00 تا پایان شب 59 : 59 : 23
حالا در این بین ساعت 00:00 (10 میلیون تومان موجودی داریم) و ساعت 8 صبح بانک به حساب پذیرنده هاشون 10 میلیون دیگه می زنه
و مجموعا میشه 20 میلیون ولی بانک 10 میلیون رو بابت سود اون روز در نظر می گیره
حالا شما میاید از این 20 میلیون موجود 12 میلیون خرج می کنید و باقی مانده حسابتون میشه 8 میلیون بانک میاد 8 میلیون رو تا آخر شب مدنظر می گیره نه 10 میلیون رو
پس یکی از دلایلی که بانک ها شب باهامون تسویه نمی کنند به همین دلیل هست که سودی برای ما مدنظر گرفته نشه
حالا اگر پولی بیاد تو حسابمون و 2 روز بمونه کاملا حرف شما صدق می کنه البته بدون اینکه دست به اون پول بزنیم یعنی شروع روز بعد که موجودی شده 20 میلیون بانک تا آخر شب اگر دست به اون پول نزنی
20 میلیون رو مد نظر می گیره که اون میشه سود بانکی
ولی اگر توجه کرده باشید بانک پولو صبح به حسابتون می زنه چون سیستم محاسبه برای ساعت 00:00 بامداد هست و هر چه قدر در اون ساعت موجودی داشته باشید ملاک سود در نظر گرفته میشه
حالا صبحش شما میلیاردی توش پول بریز ولی محاسبه پول میلیاردی برای روز آینده اگر دست نخوره انجام میشه
ویرایش توسط BazPardakht.Com : February 10th, 2016 در ساعت 17:07
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2016, 15:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostorder
ما یک درگاه پرداخت نیاز داشتیم که بدون کارمزد باشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
با سلام
درگاه مستقيم از بانك ها بگير كارمزد هم ندارن بهت امتياز وام هم ميدن خيلي بهتره اينجوري
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
February 11th, 2016, 15:52
عضو انجمن
سیبا پال هم توصیه میشه
بدون کارمزد
پشتیبانی عالی داره
من روز تعطیل ساعت 3 صبح پیام دادم در عرض 5 دقیقه مشکلم را حل کردن
-
تعداد تشکر ها از emperatoor73 به دلیل پست مفید