سلام.
یک زمانی هاست دی ال خوب بود.از لحاظ امنیت و سرعت و کیفیت.بیشتر سمت مشتری مداری میرفتن.اما حداقل توی امسال خیلی خوب جواب نداده.
ملاکتون رو من قبول ندارم که ملاکتون اینه که سایتی رو بگین که زیر صد باشه رو پشتیبانی کنه
من مدیران هاست دی ال رو میشناسم.تازگی ها واقعا هم قیمت بالایی دارند هم اینکه پشتیبانیشون یکم ضعیفتر شده
وگرنه سایت خوبی هستش.کسی منکر این نیست.منم منکرش نیستم.اما اونجوری نیست که همره رو صفر بدونید و فقط همین سایت رو بگید نمره 100 میدم.
خیلی نفرات هستند که از لحاظ علمی در سطح بالایی هستند که حتی از مدیران هاست دی ال بهترن.یک نمونش جناب آقای مسافر.ایشون رو که همه میشناسن.درسته؟
ملاک الان هاست دی ال پول هستش.اگه پول داری,برو هاست دی ال.اما پشتیبانیش گفتم یکم ضعیفه.
اما من اول گفتم.سایت زیاد هستش که خوب کار میکنن و من با اکثریت کار کردم چون خیلی سایت دارم.
نت افراز واقعا پشتیبانی خیلی خوبی داره و حتی بدون هیچ هزینه ای مشکلاتی که پیش میومد رو انجام میداد.امنیتش هم که خوبه.اکثریت تاییدش میکنن.هیچکی کامل فول امنیت نیست.اما اینجا امنیتشون خوبه.واسه سایت شما نت افراز بهترین گزینه هستش.
سایت های دیگه مثل سرورها و ساران هاستینگ و پردیس هاست و ....... همشون بار علمی خوبی دارن.شاید واسه یکی خوب باشه واسه یکی بد.اما دیگه نظر شخصیه.اونام خوبن واسه کار شما
اما اینکه هاست دی ال بهترینه تو ایران اصلا قبول ندارم.حداقلش میتونم بگم تا یک سال پیش شاید باشه.اما الان نیست.بازم بگم اگه پول داری گزینه خوبیه.چون اونجا سرویس های خیلی خوب میدن و فقط واسه پول دارا و سایت های پربازدید خوبه.چون منابع فوق العاده زیاد و بالایی دارن.اما کیفیت و پشتیبانی یکم افت کرده تو این یک سال.بیشتر پول.
حرف farmanrava و nicol و بقیه دوستان رو هم تایید میکنم که انقدر هاست دی ال رو بزرگ نکنید.
هاستینگ های بهتر از اونم هست.شاید واسه بازدید خیلی خیلی بالا خوب نباشه.اما واقعا باید همه چیو کنار هم گذاشت.نقاط ضعف و قوت.نمیشه تمرکز کرد به خوبیا یا فقط بدی هاخیلی سایت ها هستن که واقعا بار علمی بالایی دارن,مشتری مدار هستن.حداقل مشکلات کاربر واسشون اهمیت داره.وقت میذارن و ....... حالا درسته شاید نتونه یکی یا دوتا یا ده تا سایت فوق العاده بالارو میزبانی نکنن.اما دیگه نباید بگین چون نمیتونه اون ده تا سایت بزرگ رو پشتیبانی کنه حتما سایت خوبی نیست.اینو من قبول ندارم.
از هاست دی ال بهترم هست و خواهد بود.البته بازم تمام نظرات محترم هستش.