-
February 10th, 2016, 12:05
پاسخ : نیاز به درگاه بدون کارمزد

نوشته اصلی توسط
hoster
توصیه نمیشه
زرین پال تخلف های زیادی انجام داده..
نمونه:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=156567
جالب اینجاس که در تیکتی که در حال مکاتبه باهاشون بودم به پی لاین نیز تهمت زده اند...
- - - Updated - - -
از جهان پی 2 ماهه استفاده کردم خوب بوده
از پی لاین 3 ساله استفاده کردم عالی بوده حتی مشکلات مربوطه به برنامه نویسی بنده رو تا حدودی رفع کردند
اينکه کاربر متختلف توقيف ميشه از نظر شما تختلف هست ؟
زرين پال مطابق قوانين سايت با کاربران برخورد ميکنه.
اتفاقا زرين پال مخالف تخلف و تخطی از قوانين هست.
کاربر مورد نظر درخواست توقيف حساب کاربری خودشون رو داشتند و اين مورد هم انجام شده. ايشون خودشون ميتونن پيگير مورد و مشکل شناسه کاربری خودشون باشن.
لطفا در مورد موضوعی که اطلاعی نداريد، اطلاعات اشتباه هم ارائه نديد.
زرين پال آماده ارائه خدمات يکتا و منحصر به فرد به کاربران خودش هست.
ویرایش توسط samansystems : February 10th, 2016 در ساعت 12:16
-
-
February 10th, 2016 12:05
# ADS
-
February 10th, 2016, 12:13
عضو انجمن
دوست عزیز اصلا درگاهی وجود نداره که درصد نگیره بانک هم درصد خودشو میگیره
بنده 4 ساله با پی لاین کار میکنم مشکلی ندارم
اگر نیاز دارید اول برای سایت نماد بگیرید بعد برید بانک ملت-صادرات-پاسارگاد-ملی اینا با نماد درگاه میدن
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
-
February 10th, 2016, 13:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
اينکه کاربر متختلف توقيف ميشه از نظر شما تختلف هست ؟
زرين پال مطابق قوانين سايت با کاربران برخورد ميکنه.
اتفاقا زرين پال مخالف تخلف و تخطی از قوانين هست.
کاربر مورد نظر درخواست توقيف حساب کاربری خودشون رو داشتند و اين مورد هم انجام شده. ايشون خودشون ميتونن پيگير مورد و مشکل شناسه کاربری خودشون باشن.
لطفا در مورد موضوعی که اطلاعی نداريد، اطلاعات اشتباه هم ارائه نديد.
زرين پال آماده ارائه خدمات
يکتا و منحصر به فرد به کاربران خودش هست.
دوست عزیز لطفا دیگه بیشتر از این خرابش نکنید ... شما سر همین موضوع توسط جناب s.w.a.t عزیز بن شدید .
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1447826
اونجا هم جوابی نداشتین که بدین ... پس لطفا الکی بحث نکنید و بیشتر از این خودتون و زرین پال رو خرابش نکنید !
شما پشتیبانی خوب و اخلاق خوبی ندارید ! تمام !
این رو همه کاربران از جمله بنده که با شما آشنا شدیم میدونیم . نیازی به معرفی بیشتر نیست .
بدرود
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2016, 14:05

نوشته اصلی توسط
farmanrava
دوست عزیز لطفا دیگه بیشتر از این خرابش نکنید ... شما سر همین موضوع توسط جناب s.w.a.t عزیز بن شدید .
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1447826
اونجا هم جوابی نداشتین که بدین ... پس لطفا الکی بحث نکنید و بیشتر از این خودتون و زرین پال رو خرابش نکنید !
شما پشتیبانی خوب و اخلاق خوبی ندارید ! تمام !
این رو همه کاربران از جمله بنده که با شما آشنا شدیم میدونیم . نیازی به معرفی بیشتر نیست .
بدرود
اگی مشکلی بود قطعا الان بن مونده بوديم.
لطفا در مورد چيزی که اطلاعی در موردش نداريد اطلاعات اشتباه ارائه نديد.
همچنين بيش ازين با تخريب ديگران تنور رو داغ نکنيد و تاپيک رو به حاشيه نکشيد.
حساب کاربر مورد نظر هم بدليل تخلف از قوانين سايت توقيف شده و قطعا با باز کردن تاپيک و موارد مشابه نميتونن حساب کاربری خودشون رو از توقيف خارج کنن.
بخوان مشکلشون حل بشه راه حل بهشون ارائه شده و ما هم در خدمت ايشون و ساير عزيزان هستيم.
-
-
February 10th, 2016, 15:01
عضو انجمن
خوب چرا درگاه واسط ؟ چرا از خود بانک مستقیم درگاه نگیرید ؟
ببینید واسط های کارمزد دارند + علاوه سودی که ماهانه جهت گردش حسابشون از بانک می گیرند
بانک ها به شکلی کارمزد داره و کارمزدش همون گردش حساب شماست که البته اگر حسابتون کوتاه مدت باشه در آخر ماه براتون سود واریز می کنند
-
-
February 10th, 2016, 15:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
98M!zban
خوب چرا درگاه واسط ؟ چرا از خود بانک مستقیم درگاه نگیرید ؟
ببینید واسط های کارمزد دارند + علاوه سودی که ماهانه جهت گردش حسابشون از بانک می گیرند
بانک ها به شکلی کارمزد داره و کارمزدش همون گردش حساب شماست که البته اگر حسابتون کوتاه مدت باشه در آخر ماه براتون سود واریز می کنند
هیچ سودی جهت گردش حساب وجود ندارد !
مبالغ کاربران ما معمولا قبل از تسویه بانک با شرکت , به حساب کاربران قابل واریز است
در واقع ما مبالغ بسیاری از سرمایه را جهت تسویه با کاربران به حساب شرکت واریز کرده ایم تا تسویه با کاربران انجام شود
لطفا سطح اطلاعات خود را در این خصوص افزایش دهید و به موضوع نادرست به صورت مکرر در تاپیک های مختلف اشاره ننمایید.
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2016, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SibaPal
مبالغ کاربران ما معمولا قبل از تسویه بانک با شرکت , به حساب کاربران قابل واریز است
در واقع ما مبالغ بسیاری از سرمایه را جهت تسویه با کاربران به حساب شرکت واریز کرده ایم تا تسویه با کاربران انجام شود
لطفا سطح اطلاعات خود را در این خصوص افزایش دهید و به موضوع نادرست به صورت مکرر در تاپیک های مختلف اشاره ننمایید.
دوست عزیز من منظورم اصلا شما نبودین و راضی هستم از خدمات شما و هر چقد که این موارد برای شما سود داشته باشه یا نداشته باشه مشکلی ندارم . چون دارید زحمت می کشید و فعالیت می کنید
اتفاقا اگر جایی هم بخوام درگاه واسطی رو معرفی کنم بدون شک فقط و فقط سیبا پال رو معرفی می کنم . چون حتی اگر مشکلات ریزی در کار باشه باز هم صداقت و پاسخگویی خوبی که دارید همیشه رضایت دارم
من نسبت به حساب خودم تصمیم می گیرم در این باره . چون حساب خودم به این شکل هست که بابت تراکنش ها و ماندن هزینه ها شبانه سود میگیره . گفتم شاید حساب های بقیه هم به همین شکل باشه
-
تعداد تشکر ها از 98M!zban به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2016, 15:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SibaPal
سلام
همان طور که آقای نصر آبادی فرمودن بابت حساب هایی که جهت تسویه و نقل و انتقال وجوه پذیرندگان انجام میسه سودی تعلق نمی گیره و علت آن قرض الحسنه بودن حساب ها و عدم وجود خواب پول می باشد. در نظر داشته باشین که حداقل به میزان گردش روزانه باید از سرمایه شرکت نیز جهت تسویه حساب استفاده کرد که گاها مشکلاتی از قبیل عدم تسویه در سیکل تعیین شده یا مشکلات دیگر این میزان، نیز افزایش پیدا میکند
لذا علاوه اینکه به حساب های مذکور سودی تعلق نمی گیرد سود حاصل از سرمایه فعلی شرکت به دلیل نقل انتقال های روزانه نیز از بین می رود.
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2016, 15:29
عضو انجمن
جهان پی پیشنهاد میشه
تقریبا 1 سال و نیم هستش باهاشون کار میکنیم ....
از همه نظر عالیه
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2016, 15:40

نوشته اصلی توسط
98M!zban
علاوه سودی که ماهانه جهت گردش حسابشون از بانک می گیرند
شما اگر از درگاه واسط درگاه داشته باشید در روز چند مرتبه درخواست وجه میدید؟
اگر شما درخواست ندید خیلی از افراد دیگه هستن روزی بالای 20 مرتبه درخواست پول می دن
حتما اطلاع دارید اگر الان یک تراکنش رو درگاه انجام بشه حداکثر 24 ساعت بعد از سمت بانک با پذیرنده تسویه میشه
ولی شما زمانی که تراکنش رو درگاه واسط انجام میدید شاید همین الان درخواست وجه بدید ولی اینو مدنظر نمی گیرید که پول تراکنش 24 ساعت دیگه به حساب پذیرنده اصلی واریز میشه
در ضمن شما اگر همین الان درخواست وجه بدید با اینکه پول فردا به حساب درگاه واسط میاد خود شرکت درگاه واسط نیاز به وجود پول در حسابش هست تا بتونه زودتر با شما تسویه انجام بده
پس اگر حساب کنید با اینکه خود شرکت واسطه یک پولی از جانب خودش زودتر از موعد به حساب شما واریز می کنه هیچ پولی از شما در نزد اون شرکت نمونده تا سودی براش تعلق بگیره حتی اگر حساب کوتاه مدت باشه
ویرایش توسط BazPardakht.Com : February 10th, 2016 در ساعت 16:20
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید